Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"Сполучення між Аляскою і Камчаткою значно спростилося" - Slavic Sacramento

  1. Ласкаво просимо на Аляску: інтерв'ю з якутянкой

Поява прямих рейсів між Камчаткою і Аляскою авіакомпанії "Якутія" значно спрощує авіасполучення між Росією і США. Пасажири, які прибувають в Анкоридж всього з однією пересадкою, зможуть продовжити подорож на американських авіалініях по популярним туристичним напрямками Америки, таких як Сіетл, Сан-Франциско, Лос-Анжелес, Лас-Вегас, Гаваї і багато інших. Ми розмовляємо з Ариной Фатєєвої, директором і засновником Klondike Travel , Приймаючим туроператором в США, який надає послуги російською мовою. Аріна люб'язно погодилася розповісти про особливості відпочинку на Алясці.

ФОТО: РОСІЙСЬКА ЦЕРКВА В Джун, АЛЯСКА. KLONDIKE TRAVEL / PHOTO

В: Чим Аляска може бути приваблива для російських туристів?

На Алясці не тільки в містах, музеях, пам'ятках і храмах, а й серед місцевого населення зберігається і шанується російське спадщина і традиції. У 2017 році тут буде святкуватися 150-річчя придбання Аляски. До цього ювілею готується багато цікавих заходів, пов'язаних з історією цієї епохальної події. Ми готуємо кілька цікавих турів для наших російських клієнтів, які захочуть взяти участь в цьому святкуванні.

Також багатьом нашим співвітчизникам з дитинства знайоме творчість Джека Лондона. У своїх творах цей знаменитий американський письменник барвисто описує події найбільшої в світі Золотий Гарячки, яка розгорнулася в кінці XIX століття на річечці під назвою Клондайк. Тепер у багатьох мовах світу слово "клондайк" стало прозивним і позначає місце, повне незліченних багатств. Сьогодні Аляску по праву можна назвати "туристичним Клондайком", скарбницею природних чудес, що веде любителів прекрасного, шукачів пригод і екстремального відпочинку. Саме тому наша компанія носить назву "Клондайк-Тревел".

Потрібно також зауважити, що російському туристу все більше стає цікавий активний відпочинок і спілкування з живою природою. В цьому плані Аляска пишається величезною різноманітністю високоякісних туристичних послуг різної категорії складності, що дають можливість зануритися в найчистішу, не займану індустріалізацією природу. Походи в гори або сходження на льодовики, катання на поділених морських каяках або снігоходах, сплави по бурхливих річках і велосипедні прогулянки - всі ці та багато інших видів відпочинку допомагають туристам ближче познайомитися з цим дивовижним північним краєм.

Походи в гори або сходження на льодовики, катання на поділених морських каяках або снігоходах, сплави по бурхливих річках і велосипедні прогулянки - всі ці та багато інших видів відпочинку допомагають туристам ближче познайомитися з цим дивовижним північним краєм

ТУРИСТИ ВІДПОЧИВАЮТЬ У НАЦІОНАЛЬНОМУ ПАРКУ Дена. ФОТО: MATT HAGE, ATIA / DENALI NATIONAL PARK AND PRESERVE.

В: Який тур на Алясці є найпопулярнішим серед російських туристів?

Крім стандартного огляду міських визначних пам'яток і відвідування національних парків, якими так багата Аляска, великою популярністю користуються оглядові польоти на вертольотах, гідропланах і невеликих літаках, подорожі до льодовиках і айсбергам, катання на собачих упряжках, спостереження за дикими тваринами, особливо ведмедями, а також рибалка .

Водний круїз - це прекрасна можливість побувати в безпосередній близькості від льодовиків Аляски, приголомшливих своєю красою і міццю. Під час круїзу ви зможете насолодитися безліччю затишних бухт, мальовничих фіордів, пишних лісів, величних ущелин, іскристих водоспадів, що спускаються з гір льодовиків і переливаються на сонці айсбергів. Інший спосіб "познайомитися" з льодовиками - за допомогою вертольота. Кульмінацією такого польоту є посадка на льодовик, де ви зможете не тільки пройтися по віковому льоду, а й покататися серед літа по білосніжним безкрайніх просторах на собачих упряжках. А пролітаючи над мальовничими гірськими хребтами, затоками і фіордами, ви зможете помилуватися неймовірної краси панорамою сформованих льодовиками долин і казкових блакитних льодовиків, спускають свої мови до води. З висоти пташиного польоту можна помилуватися і найвищою вершиною Америки - горою Деналі (в минулому Мак-Кінлі), висота якої становить 6190 метрів. При польоті над океаном або під час водних круїзів частенько можна побачити хлюпаються китів, косаток і морських левів, а вздовж берегів і на лісових галявинах - вільно розгулюють диких звірів: лосів, оленів, гірських баранів, а також ведмедів - королів і правителів місцевих лісів.

СПОСТЕРЕЖЕННЯ ЗА льодовиків З КРУЇЗНОГО СУДНА В ЗАТОЦІ льодовиків, АЛЯСКА. ФОТО: REINHARD PANTKE, ATIA / CRUISE SHIP IN FRONT OF GLACIER IN GLACIER BAY

У штаті Аляска проживає понад 98 відсотків всієї популяції в США бурих ведмедів, яких тут часто називають «грізлі». Спостереження за ведмедями є дуже популярною розвагою для туристів.

Взагалі, дика живність тут всюди: на землі, в повітрі і в воді. З усіх мешканці арктичних морів наших туристів найбільше вражають касатки і кити-горбачі. Косатки групами по 2-5 особин часто "заграють" з круїзними судами, здійснюючи каскади стрибків, різні сальто і віртуозні трюки. Особливо воодушевляюще виглядає, коли під стати дорослим особинам у виставі беруть участь дитинчата, виблискуючи своїми гарненькими білими животиками. Чарівне видовище представляють і колосальні кити-горбачі, які досягають в довжину 18 метрів, а їх середня вага - 30 тонн, деякі ж особини можуть досягати 50 тонн. Одне з найбільш захоплюючих "виступів" горбатого кита - коли він з розгону повністю вистрибує з води і летить над поверхнею моря, а потім, перевертаючись в повітрі спиною вниз, з оглушливим сплеском падає вниз.

Але це далеко не всі принади морського життя Аляски. Є ще одна близька духу російської людини місцева забава - це, звичайно ж, рибалка. Тут водиться п'ять різновидів лосося: чавича, нерки, кижуч, горбуша і кета. Чавича - це король братства лососевих, його так і називають - king salmon. Риболовля на чавичі - це боротьба з важкої рибиною (до 50 кг!), Коли часом ламаються спінінги і волосіні. Таке бій за трофей надовго залишиться в пам'яті! Риболовля ж на кіжуча відрізняється своєю динамічністю і високою результативністю. Кижуч активно реагує на різні рибальські приманки. Це риба - акробат. Лов на неї відмінний, та й сама риболовля цікава і не втомлюються. Якщо говорити в цілому, то на Алясці вас чекає відмінна океанська (лосось, палтус, тунець, тріска, камбала, морський йорж та ін.) І прісноводна (форель, судак, осетер, сиг, БЕС, окунь, короп та ін.) Риболовлі . Риболовлі на Алясці завдяки її зростаючої популярності ми присвятили окремий веб-сайт www.rybalka.travel , Який буде запущений в середині березня 2016. Дорогі рибалки, запрошуємо вас на риболовлю в світову столицю лосося!

Наскільки на Алясці розвинена туристична інфраструктура?

Наскільки на Алясці розвинена туристична інфраструктура

МОРСЬКІ ЛЕВИ. ФОТО: KLONDIKE TRAVEL

На Алясці є умови для мандрівників будь-яких категорій: від економ до супер-люкс. Одним з великих плюсів Аляски є гарне харчування! Великий наплив туристів з усього світу, їх бажання смачно і якісно харчуватися, змушує багато ресторанів, залучати до роботи іменитих кухарів. Ну а такого різноманіття і свіжості морепродуктів ви не зустрінете ніде в світі! Також багатьох мандрівників захоплює і величезний вибір вин найкращої якості і за цінами, значно нижче, ніж в Європі. У кожному пункті маршруту наші гіди порекомендують вам, де найкраще можна перекусити. Є в місцевій інфраструктурі і свої особливості. Наприклад, найпопулярнішим засобом пересування на Алясці є повітряний транспорт - адже до багатьох місцях не прокладено дороги. Тут найбільший відсоток літальних засобів на душу населення, а в Анкориджі, найбільшому місті штату, розташовується найбільший у світі аеропорт гідропланів.

Ласкаво просимо на Аляску: інтерв'ю з якутянкой

Крім Аляски, за якими напрямками Ви працюєте?

Рейси авіакомпанії "Якутія" зручно стикуються з польотами на Гаваї, в Сіетл і інші міста США. Ми можемо скласти програму подорожі по всій Північній Америці, відвідування знаменитих національних парків, міських визначних пам'яток, всесвітньо-відомих об'єктів. А для любителів подорожувати самостійно (без супроводу гіда) ми можемо професійно розробити маршрути авто-турів з урахуванням ваших особистих побажань і тимчасових рамок.

Розкажіть докладніше про Вашу компанію!

За роки роботи з 1999 року компанія "Клондайк-Тревел" заслужила репутацію надійного партнера як у численних клієнтів, так і у колег по туристичному бізнесу. Кожен з наших турів - це не безликий набір маршрутів туристичного конвеєра, а майже завжди авторський проект. Розробка нових туристичних програм і нарощування інфраструктури нашої компанії спрямована не на миттєвий прибуток, а на встановлення довгострокових, взаємовигідних робочих відносин з нашими замовниками. Працюючи з нами, Ви можете сміливо довіряти нашим порадам і рекомендаціям.

ТУР ПО спостереження за китами у Джуно, ШТ. АЛЯСКА. ФОТО: REINHARD PANTKE, ATIA

Розкажіть про Ваші співробітників і гідах.

Неординарні, творчі, веселі, відкриті, уважні, з почуттям гумору люди - такий контингент компанії "Клондайк-Тревел".

Важко в одній невеликій статті розповісти про всі наші екскурсоводів. Давайте зупинимося на гідах, які працюють на Алясці. Злата проживає в Анкориджі - найбільшому місті Аляски, з 1994 року. Починаючи з цього часу обслужила велика кількість груп і індивідуалів, які залишаються в захваті від її роботи. Безмежно любить цей чудовий край і намагається передати свою любов усім своїм клієнтам. Злата також є засновником і керівником Російського хору на Алясці, бере активну участь у культурному житті штату. Ще один екскурсовод по Алясці - Вікторія, проживає в місті Гірдвуд неподалік від Анкоріджа, і вважає, що Аляска - одне з кращих в світі місць для відпочинку. Вікторія не тільки проводить екскурсії по всьому штату Аляска, але і є офіційним екскурсоводом Анкоріджского музею, атмосфера якого нескінченно надихає і відкриває все нові глибини історії і мистецтва цього чудового регіону. Вона любить дізнаватися нове і цікаве і щедро ділитися цією інформацією з туристами.

РИБАЛКА НА зубасті Терпугов. ФОТО: KLONDIKE TRAVEL

Розкажіть про Ваші плани на майбутній літній сезон? Тури на літо вже є в продажу?

У минулому літньому сезоні ми запустили наш фірмовий тур "Незабутня Аляска", який викликав великий інтерес у мандрівників і виявився дуже затребуваним. Влітку 2016 роки ми за програмою цього туру плануємо зробити 3 заїзди і у нас вже почалося бронювання.

Основна ж діяльність нашої компанії - це складання і розробка турів під запит, як для індивідуалів, так і для груп мандрівників. Тривалість перебування коливається від 5 до 25 днів, найпопулярнішими є тури на 8-12 днів. Під час складання маршруту ми враховуємо тимчасові рамки, бюджет, віковий контингент, фізичні навантаження і область інтересів замовників. Як правило, всі туристи на 100% залишаються задоволені своїми поїздками і абсолютно все відзначають що вони не закривають двері на Аляску, обов'язково плануючи туди повернутися як мінімум ще раз!

Які поради Ви можете дати російським туристам прямують на Аляску (США)?

Найголовніша порада: бронювати ваше подорож як можна раніше. Туристичний сезон на Алясці короткий, популярність в туризмі велика і наплив туристів з усього світу великий. Місця в готелях і на цікавих розвагах закінчуються часто за півроку до початку сезону. Послуги наших гідів зазвичай також розпродані за кілька місяців вперед. Коли люди звертаються до нас в останній момент, часто якість їх відпочинку і насиченість маршруту від цього сильно страждає.

ЕКСКУРСОВОД по Алясці - ЗЛАТА. ФОТО: KLONDIKE TRAVEL

Аляска чекає вас в гості! А ми, ваші колишні співвітчизники, які проживають нині тут, готові розділити з вами нашу гарячу і щиру любов до цього величного краю, показати вам все найкраще, що може запропонувати цей штат-символ, "last frontier" - останній форпост мандрівників на Північноамериканському континенті.
джерело: AirRussia.us

В: Який тур на Алясці є найпопулярнішим серед російських туристів?
Наскільки на Алясці розвинена туристична інфраструктура?
Тури на літо вже є в продажу?
Які поради Ви можете дати російським туристам прямують на Аляску (США)?

Новости