Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

6,000 доларів прибутку від бригади в США


25 березня 2012 , неділя, 10:46

Автор: Бесс
Студенти Бургаса знову в рейтингу, найбільший інтерес викликають університети в Софії, Варні, Пловдиві, Благоєвграді

Між 5000 і 6000 доларів прибутку за чотири місяці чекають болгарські студенти, які цього літа виїжджають на літню бригаду в Сполучених Штатах за програмою культурного обміну Work and Travel. "Середня середня погодинна ставка становить $ 8 за 40-50 годин на тиждень. Надзвичайна робота виплачується на 50% дорожче, ніж за законом, - прокоментував керівник Національного молодіжного туристичного агентства Пітер Пантов. Економія досягає 10-12 000 доларів при пошуку другої та третьої робочих місць.

Болгарські учасники програми досягли чудової репутації. Ось чому американські роботодавці розсилають деякі з найбільших пропозицій країни - за останні два тижні більше 200 нових робочих місць оголошено. Позиції знаходяться в прибутковому туризмі і ресторані, рятувальники для басейнів і аквапарки.

«Влітку 2011 року залишилося для США 6200 студентів. Очікується, що цей рік буде перевищувати 8000 - 9000, за даними Cool Travel. Найбільший інтерес представляють університети в Софії, Варні, Пловдиві, Благоєвграді. Кожна секунда їхніх учнів добре знайома з умовами програми і має принаймні одного знайомого, який не заробив невелику суму в США. Добрі доходи поєднуються з культурним обміном і практично безкоштовними екскурсіями до космополітичних міст. Массачусетс, Чикаго, Аляска, Флорида, Нью-Йорк, Вашингтон є найбільш бажаними напрямками для роботи та подорожей.




Новости