Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

TUI і Mouzenidis Travel створюють стратегічний альянс / Новини на Profi.Travel

Два великих туроператора об'єднують зусилля з перевезення та наземного обслуговування на грецькому напрямку: «Музенідіс Тревел» буде приймати клієнтів TUI в Греції. Мова не йде про злиття компаній і в питанні агентської політики ніяких змін не планується, повідомили генеральний директор TUI Росія Тарас Демура і генеральний директор «Музенідіс Тревел Росія» Олександр Цандекіді в ході прес-конференції, що пройшла 5 лютого.

Для TUI грецьке напрямок стає ще більш пріоритетним, ніж було раніше. Незважаючи на те, що у ТО є своя приймаюча компанія в Греції, існуючих потужностей не вистачає для здійснення поставлених цілей щодо збільшення кількості відправлених туристів зі збереженням високої якості сервісу. У зв'язку з цим туроператор вирішив укласти договір з Mouzenidis Travel: грецький підрозділ туроператора буде приймати на курортах туристів TUI з Росії та України.

Мова не йде про об'єднання або поглинання гравців один одним, це в чистому вигляді партнерство двох серйозних брендів: у TUI є колосальні можливості по відправці туристів, а у Mouzenidis Travel - по прийому. Інші цілі партнерства - висновок спільних контрактів з готелями, розширення асортименту грецьких курортів в лінійці TUI, підвищення якості пропонованих послуг. Співпраця надасть ряд нових можливостей, як для агентств, що працюють з туроператором, так і для туристів, які обирають відпочинок на грецьких курортах.

Зараз стартує перший етап роботи альянсу, в якому задіяні дві країни - TUI Росія і TUI Україна. Якщо результати взаємодії будуть позитивними, не виключено, що з'являться інші країни.

Тарас Демура, Генеральний директор TUI Росія:   «Одна з цілей компанії TUI - зростання на російському ринку, в тому числі і завдяки якісному розширенню асортименту грецьких курортів і готелів в нашому портфоліо Тарас Демура, Генеральний директор TUI Росія:
«Одна з цілей компанії TUI - зростання на російському ринку, в тому числі і завдяки якісному розширенню асортименту грецьких курортів і готелів в нашому портфоліо. Високий попит на відпочинок в Греції показує, що цей напрямок з великим потенціалом. Сьогодні ми заручається підтримкою надійного грецького туроператора, з метою спільного контрактінга ключових готелів і плануємо "виставити на вітрину" новий цікавий продукт, дати партнерським агентствам можливість продавати більше Греції з TUI, і збільшити обсяги більш ніж в 3 рази ».

У новому літньому сезоні туроператор TUI представить розширене пропозицію по популярним грецьких островах - Крит, Корфу і Родос. Крім цього, в літній програмі туроператора з'являться Халкідікі, Пелопоннес, екскурсійні і комбіновані тури в Афіни, викликають особливий інтерес у туристів. Нові грецькі курорти і готелі будуть повністю представлені на сайті TUI до кінця лютого.

2018 рік пілотним в довгострокове стратегічне співробітництво ТО. Однак туроператори розраховують, що вже в цьому сезоні партнерство принесе обом сторонам значне збільшення обсягів продажів Греції на російському ринку і стане успішним стартом довгострокового взаємовигідного співробітництва. У перспективі 2-3 років компанії планують вийти на дуже серйозний показник, але конкретні цифри поки не називаються.

Георгій Масманідіс, Генеральний директор Mouzenidis Travel Greece:   «Багатогранні можливості туроператора Музенідіс Тревел дозволяють створювати і пропонувати безпрецедентне різноманітність турів і варіантів поїздок до Греції Георгій Масманідіс, Генеральний директор Mouzenidis Travel Greece:
«Багатогранні можливості туроператора" Музенідіс Тревел "дозволяють створювати і пропонувати безпрецедентне різноманітність турів і варіантів поїздок до Греції. Співпраця з TUI ми вважаємо значним кроком в системі партнерських проектів. На всіх курортах Греції, які пов'язані з Росією прямими перельотами, ми подбали про гарантійної квотою в готелях, як для "Музенідіс Тревел", так і для компанії TUI Russia. Оператори можуть наростити свої обсяги і підтверджувати бронювання навіть в самий розпал сезону. Наш пріоритет - зберігати і зміцнювати свої позиції з розвитку і просуванню Греції, показувати варіативність цього напряму і пропонувати цілорічні можливості відпочинку в Греції, в тому числі завдяки партнерству c надійним туроператором з такими ж принципами ведення бізнесу і діловими пріоритетами, як і в нашій компанії » .

«Звичайно, за підсумками одного року навряд чи будемо робити якісь кардинальні зміни в планах на майбутнє «Звичайно, за підсумками одного року навряд чи будемо робити якісь кардинальні зміни в планах на майбутнє. Партнерство такого масштабу не може принести очевидних результатів уже в перший рік, це неможливо. Обидві компанії великі і на повноцінну якісну інтеграцію в роботу один одного піде досить багато часу »- пояснив Profi.Travel генеральний директор« Музенідіс Тревел Росія »Олександр Цандекіді.

У питанні агентської політики не планується ніяких змін ні в однієї з компаній, кожен ТО продовжує працювати у відповідності зі своєю стратегією. Спільних акцій також не планується.

Обговорюйте новини туризму з колегами!

Приєднуйтесь до найбільшої спільноти турпрофі в телеграм

Приєднуйтесь до найбільшої спільноти турпрофі в телеграм

Новости