Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Регіональні


Солістка Одеського Національного академічного театру опери та балету Елліна Похідних вперше виконає головну партію в балеті «Жизель» Адольфа Адана. Вистава відбудеться 19 липня, початок о 18:30.

Молода танцівниця Елліна виконуватиме свою партію разом з заслужений артистом України Сергій Доценко в партії графа, а в партії Ганса виступить Дмитро Шарай.

Балет «Жизель» (повна назва «Жизель, або Віліс», фр. Giselle, ou les Wilis), можливо, саме романтичний твір останніх століть. Серед незліченних історій, ... Читати далі "
Балет «Жизель» (повна назва «Жизель, або Віліс», фр

У Харкові пройшло свято, присвячене екватора літа. За словами головного режисер парку ім. Горького Станіслава Лущай, девізом свята було: «Хай ніхто не піде сухим!».

Протягом усього дня в парку проходили шоу, ігри та конкурси, пов'язані з водою і обливанням.

Так, родзинкою була алея фонтанів. Чотири рази на день - о 12:00, 14:00, 16:00 і 18:00 - ці фонтани включалися, щоб гості парку могли пройти під їх струменями і загадати бажання.

Увечері, вже після фонтанного облеванія, біля колеса Оглянувши ... Читати далі "
Увечері, вже після фонтанного облеванія, біля колеса Оглянувши

На Дніпропетровщині, стрибнувши з висоти 5 тисяч метрів, 30 спортсменів під час вільного падіння створили по черзі три складні фігури і станцювали гопак.

Переконують, що такого в Україні ще не було, адже цей рекорд вимагає багаторічних тренувань і найвищої майстерності.

Керував повітряним гопаком всесвітньо відомий голлівудський каскадер. Біджа Ворт виконував трюки в 7-ми фільмах про Джеймса Бонда і страхував Джорджа Буша, коли президент США вперше стрибав.


З 28 серпня по 4 вересня в Ялті заплановано проведення міжнародного фестивалю аргентинського танго «Sabor del Tango».

Як повідомили організатори, у фестивалі можуть взяти участь всі бажаючі незалежно від віку і статі. Учасники зможуть показати свої навички на сцені з такими танцюристами світової величини, як Лусіла Чончі і Родріго «Джо» Корбато, Аріадна Навейра і Фернандо Санчез, Мартін Мальдонадо і Мауріціо Гелла, Хуан Мартін Каррара і Стефанія Коліна і інші.


Недільного вечора в центрі Севастополя відзначали «верхівку літа» - середину самого теплого і сонячного часу в році. З цієї нагоди в Комсомольському парку влаштували етно-фестиваль.

«Є привід відзначити точку щасливого неповернення весело, всенародно, шумно і позитивно, по-бразильськи і не тільки», - поділилися організатори.

Для гостей підготували незвичайний мікс з музики і танців різних народів, бойових мистецтв та вогняного шоу. Головними напоями фестивалю стануть пуер і мате.


Головними напоями фестивалю стануть пуер і мате

Причиною смаження [танцювальних па стало відкриття 4-го Одеського кінофестивалю. По завершенню офіційної частини на Потьомкінських сходах в рамках фестивалю відбувся Концерт відомого сербського режисера Еміра Кустуріци з фольк-рок-групою «The No Smoking Orchestra».

Прибувши до Одеси всього на один день, музиканти встигли порадувати жителів і гостей міста двогодинним живим виступом. Оркестр виконав всі саундтреки до кінохітів Е.Кустуріца, а в проміжках між піснями награвав відомі музичні композиції.


Кустуріца, а в проміжках між піснями награвав відомі музичні композиції

Щосуботи липня і серпня в місті Рівне, а саме в парк культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка будуть звучати танцювальні мотиви. Рівняни дадуть серію безкоштовних майстер-класів з різних напрямків хореографічного мистецтва.

Перше заняття почнеться вже 13 липня в 18:00 біля фонтану Іллі Муромця. Керувати процесом і вчити танцювати жителів міста будуть досвідчені хореографи Рівне.

Загалом охочих чекають вечірні уроки по шести стилям танцю: сальса, арабський танець, фламенко, народний, танго, уличний. Щосуботи в 1 ... Читати далі "
Загалом охочих чекають вечірні уроки по шести стилям танцю: сальса, арабський танець, фламенко, народний, танго, уличний

Перший в Одесі Salsa Flash Mob сотсоітся в суботу 13 липня о 19.00 на набережній Дельфінарія.

У заході візьмуть участь, як професійні танцюристи, так і цікаві одесити. Долучитися до танцювального флеш-мобу і вивчити основні рухи латиноамериканського танцю зможуть всі бажаючі. Флеш-моб завершиться великим salsa open air прямо на березі моря.

«Сальса - танець, який об'єднує різних людей і різні культури по всьому світу. Ми б хотіли продемонструвати одеситам, як просто танцювати сальсу і отримувати від танцю максиму ... Читати далі "
«Сальса - танець, який об'єднує різних людей і різні культури по всьому світу

Запорожці зібралися на «Веселці», щоб навчитися танцювати. Початок заходу призначили на 18:00, але не о 18:00, ні о 18:30 ніщо не віщувало того, що майстер-класи все ж проведуть. Розчарована молодь вже збиралася розходитися, як несподівано ведучий оголосив початок танцювального вечора. І тоді на сцені з'явився улюбленець публіки Віталій Тищенко.

Молода людина відомий завдяки 4-го сезону шоу «Україна має талант». У четвер увечері маленька зірка прийшов показати майстер-клас з хіп-хопу жителям Запоріжжя. Повторювати за Віталіком збіглися самі з ... Читати далі "
Молода людина відомий завдяки 4-го сезону шоу «Україна має талант»

Сьогодні ввечері відбудеться річний танцювальне свято в місті Миколаїв. Миколаївців запрошують відвідати «July Jam» від танцювального клубу «Слайс»! У «Каштановому сквері» зберуться представники хіп-хоп руху для спілкування і танців. Початок заплановано на 19:00.

Особливістю фесту стане відсутність офіційних, відбіркових і призових, тільки музика і танці на вулиці міста. Запрошені всі клуби Миколаєва, а також гості з сусідніх міст для хіп-хоп прокачування під відкритим небом.


У четвер, 4 липня, на «Веселці» відбудеться знаменитий Open Air за участю сальса-шкіл Запоріжжя та інших міст. Гості свята також зможуть спробувати станцювати один з пекучих іспанських танців, взявши участь в майстер-класах. Про це розповіли представники сальса-школи Bachata Blanca.

Городяни зможуть як помилуватися на танцюючих, так і взяти участь в майстер-класах. У програмі вечора: Salsa, Bachata і Reggaeton. Танці влаштують на великій сцені, яка встановлена ​​на «Веселці». Розпочнеться захід о 19:00.

... Читати далі "
Читати далі    До Дня молоді у м Чернігові відбувся фестиваль молодіжної культури «Дай п'ять», організатором якого виступила школа сучасного танцю «Альянс» До Дня молоді у м Чернігові відбувся фестиваль молодіжної культури «Дай п'ять», організатором якого виступила школа сучасного танцю «Альянс». Хіп-хоп, брейк-данс, бітбокс, паркур, велотріал, реп, графіті - всі найяскравіші представники чернігівської молоді могли продемонструвати свою майстерність.
Вперше в Чернігові отримали можливість проявити свої вміння графіті райтери, чиї роботи не просто додали фарб і настрою, а показали, що графіті - це не загальноприйняте «псування стін», а окрема ніша в мистецтві! Вкотре здивував своєю майстерністю людина-машина ... Читати далі "

До Дня молоді в Чернігові відбувся фестиваль молодіжної культури «ДАЙ П'ЯТЬ», організатором якого виступила школа сучасного танцю «Альянс». Хіп-хоп, брейк-данс, бітбокс, паркур, велотріал, реп, графіті - всі найяскравіші представники чернігівської молоді могли продемонструвати свою майстерність.

Вперше в Чернігові отримали можливість проявити свої вміння графіті райтери, чиї роботи не просто додали фарб і настрою, а показали, що графіті - це не загальноприйняте «псування стін», а окрема ніша в мистецтві! Вкотре здивував своїм ма ... Читати далі "
Вперше в Чернігові отримали можливість проявити свої вміння графіті райтери, чиї роботи не просто додали фарб і настрою, а показали, що графіті - це не загальноприйняте «псування стін», а окрема ніша в мистецтві

На головній вулиці Миколаєва виконали аргентинське танго. У суботу на вулиці Радянській стартував новий проект «Вуличні танці», створений благодійним фондом «Ми Поруч» і колективом спортивно-бального танцю «Мулен Руж» .Про це повідомили організатори заходу.

Проект відкрило аргентинське танго - танець вільної композиції, що відрізняється енергійним і чітким ритмом. Для багатьох миколаївців було незвичайним побачити танцюючих прямо посеред вулиці. Провідні майстер-класу - Ткаченко Андрій і Валентина - виступили з запальними соло-номерами і вчили всіх охочих основ ... Читати далі "
Проект відкрило аргентинське танго - танець вільної композиції, що відрізняється енергійним і чітким ритмом

В Одесі пройде другий Міжнародний Фестиваль по Бразильському Танцю Зук «Zouk On The Beach-2013».

Організатори фестивалю приклали максимум зусиль, щоб зробити цей фестиваль ще більш цікавим і незабутнім. Ми підібрали максимально зручні умови для проведення фестивалю в цьому році. Готель, пляж, велика танцювальна площадка, де будуть проходити семінари від міжнародних та українських інструкторів. Запрошені Бразильські Інструктори Gilson Damasco & Natasha, Xandy & Evelyn .Тематіка трьох вечірок Фестивалю: 5 років руху ... Читати далі "
Організатори фестивалю приклали максимум зусиль, щоб зробити цей фестиваль ще більш цікавим і незабутнім

В останній день червня в Харкові відбудеться літній джем і баттли прямо на повітрі. Цього разу з 16:00, в рамках «HIP-HOP ВАРЕННЯ vol.4 SUMMER» разом з колами, учасників чекають батли в стилях HIP-HOP та HOUSE.

Дія, що відбувається на свіжому повітрі в Парку Горького, посуд Ruzzle-Duzzle (Soul Power) і LOLA. Разом з харків'янами проведуть цей день DJ EAZY і MC LІON. Вартість участі в баттлах - 20грн. У джем може вийти будь-який бажаючий. У кожній номінації призовий фонд складе 350грн + Призи від спонсорів.


У кожній номінації призовий фонд складе 350грн + Призи від спонсорів

Не дивлячись на те, що в цьому році День молоді офіційно відбудеться 30 червня, одесити почнуть святкування вже сьогодні.

Цвяхом програми, яка розписана на весь день стануть виступи танцювальних колективів міста прямо в його серце - на Приморському бульварі, біля будівлі Міської ради.

Порядок виступів налічує понад 40 номерів. Таким чином, вийде цілий танцювальний концерт для одеситів і гостей Південної Пальміри, який розпочнеться о 17:00.


Новости