Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Alai Oli: і корабель пливе!

Королі реггі на білому снігу Alai Oli дають концептуальний концерт на теплоході . Позитивні варіації і уральська молодецтво гарантуються.
Королі реггі на білому снігу Alai Oli дають концептуальний   концерт на теплоході

Alai Oli: і корабель пл. Джерело: Alai Oli: і корабель пл. Автор: Alai Oli: і корабель пл


Ось уже сім років браві растамани з Уральських гір руйнують всі мислимі і немислимі стереотипи російського року. Як виявилося, Єкатеринбург - батьківщина не тільки груп «Чайф», «Наутілус Помпіліус» і «Агата Крісті», а й духовних племінників Боба Марлі. Alai Oli сьогодні - головний оплот сонячної карибської музики на теренах нашої Батьківщини. Чудова п'ятірка на чолі з екстравагантною Ольгою Маркес вже встигла пограти на розігріві у Лі Скретч Перрі та Ману Чао. У них на рахунку дві студійних пластинки - «Так, бро?» І «Снігова Барселона». І хоча самі музиканти клянуться, що грають якраз найбільш неправильний реггі з усіх існуючих, фени точно знають, хто тут No Woman, No Cry!

І ось уральські растамани знову приїжджають до Москви з сольним концертом. Причому вже в статусі не зухвалих новачків, але справжніх метрів, а також надії і опори найпозитивнішої на світлі музики. І збираються не мучити своїх шанувальників в якомусь задушливому клубі, а дати, цитуємо дослівно, «великий річний концерт на кораблі».

Знаменитий в столиці і околицях теплохід з характерною назвою «Сільвер» далеко не в перший раз стає такою собі плавучої сценою і приймає на борт гідних рок-музикантів. Але вперше накат ласкавих хвиль Москви-ріки може збігтися з чаклунськими карибськими ритмами. І тоді відчуття всесвітньої гармонії стане нескінченним.

Теплохід «Сільвер», Краснопресненська наб., 14 (причал «Експоцентр»), 15 липня в 19.00

У них на рахунку дві студійних пластинки - «Так, бро?

Новости