Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Напади акул на туристів в Єгипті

Відразу кілька людей в останні два дні стали жертвами нападів акул Відразу кілька людей в останні два дні стали жертвами нападів акул. Серед постраждалих є і громадяни Росії, а одна людина загинула.

Найпопулярніший у росіян закордонний курорт Шарм-еш-Шейх в Єгипті закрив майже всі свої пляжі для купання через напади акули. Це торкнулося курортів в Наама-Бей, Шарк-бей а також Набк-Бей. Всі пляжі закриті аж до особливого розпорядження - в прибережних водах з'явилася акула, що покохала людську плоть.

Більшість експертів вважають, що мова йде про одну й ту ж акулі, вже здійснила дві кривавих атаки на відпочиваючих. Так вчора ця акула відкусила руки двом російським туристкам, які плавали під водою, милуючись місцевими кораловими рифами. Одна жінка від жаху перенесла також серцевий напад. А у другій акула наостанок відкусила ще й ногу. Тільки допомога місцевого інструктора з підводного плавання, який безстрашно кинувся на захист жінок, врятувала росіянок від загибелі.

А напередодні у вівторок акула (вважають, що та ж сама) напала ще на двох відпочиваючих. Її жертвами стали чоловік з Росії і жінка з України. Обидва були госпіталізовані в лікарню з численними важкими рваними ранами. Єгипетська влада повідомила, що щороку в Єгипті гине один-два людини, на яких нападає довгокрилі акула Carcharhinus longimanus. Фахівці зараз намагаються зловити і знищити ту саму акулу, що нападала на наших відпочиваючих.

А ось туристу з Британії, який відправився відпочивати на австралійські пляжі, зустріч з акулою коштувала життя. Його не могли знайти чотири дні, і тільки вчора понівечений труп нещасного виявили у воді. 30-річний Майкл Утлі загинув в районі південно-західного узбережжя Австралії.

Читати в Яндекс.Новости Читати в Яндекс.Дзен

Новости