Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На курорті Таїланду акула покусала японського туриста

Туриста з Японії, який купався в морі в 200 м від берега пляжу Камала Біч на острові Пхукет, вкусила за п'яту чернопері рифова акула Туриста з Японії, який купався в морі в 200 м від берега пляжу Камала Біч на острові Пхукет, вкусила за п'яту чернопері рифова акула   Про це повідомляє   Depo

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Phuket News .

До такого висновку прийшли фахівці пхукетского Центру морської біології, оглянувши рану.

Напад сталося 16 серпня вдень. 37-річний японський турист виявився досвідченим плавцем, і відразу після укусу, що не піддавшись паніці і перемагаючи біль, повернувся на берег. На його п'яті по обидва боки були виявлені глибокі сліди зубів морської тварини. Турист був доставлений в лікарню Bangkok Phuket Hospital, де йому надали медичну допомогу.

"Після вивчення ран ми прийшли до висновку, що це була чернопері рифова акула. ​​Представники цього виду водяться в прибережних рифах і в Сіамській затоці, і в Андаманському морі. У дорослому віці ці акули досягають двох метрів у довжину. Вони не агресивні і харчуються дрібною рибою. Можливо, акула прийняла ногу цього японця за потенційну здобич і напала ", - говорить доктор Конгкхіет Кіттіваттханавонг, завідувач відділом охорони рідкісних видів морських тварин Центру морської біології.

Він додав, що причин для занепокоєння немає, оскільки такі випадки надзвичайно рідкісні.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости