Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі пропозиції для відпочинку в Підмосков'ї. Найкращі умови

Краща ціна на відпочинок

Заміський готель «Сосновий бір» розташований на північному сході Московської області, в Щелковском районі, в сосновому бору Гребненского лісництва. Гості готелю можуть прогулятися серед вікових ялин і сосен, насолодитися красою лісової гущавини, чистим свіжим повітрям, наповненим цілющим запахом хвої. Заміський готель «Ателіка Сосновий бір» - це упорядкована територія, комфортні номери, розвинена інфраструктура і щоденні анімаційні програми для дорослих і дітей. Готель орієнтований на сімейний відпочинок з дітьми. Готель Сосновий бор з лютого 2018 року вийшов з під управління компанії Ателіка, але продовжує радувати своїх гостей.

У ресторані «Сосни» як і раніше пропонується 3-х разове харчування по системі «Шведський стіл». Представлений широкий вибір страв на будь-який смак. Гостей готелю приємно здивує різноманітність салатів, гарячих і холодних закусок, перших і других страв, дуже смачна випічка та сезонні фрукти, широкий асортимент напоїв - соки, води, чай і кава. На обід і вечерю гостям без обмежень пропонуються алкогольні напої - червоне і біле вино, горілка, пиво і шампанське! У ресторані «Мяско» з 10:00 до 22:00 для гостей пропонуються кондитерські вироби, фрукти, поп-корн. Безкоштовно, зазначені в меню «Все включено» алкогольні і безалкогольні напої - червоне і біле вино, шампанське, горілка, чай, кава, вода. За додаткову плату можна придбати інші сорти чаю, кави, холодні і гарячі закуски, салати, а також різні гарячі страви, в тому числі по гриль-меню! А також

  • Wi-Fi в житлових корпусах; більярд; басейн 25х6 м з 08:00 до 22:00; критий багатофункціональний спортивний зал; тренажерний зал; настільний теніс; майданчики на свіжому повітрі :, баскетбольна і майданчик для міні-футболу, тенісний корт (аматорський); прокат велосипедів дитячих і дорослих; прокат спортивного інвентарю (лижі, м'ячі, ракетки, бадмінтон, велосипеди); прокат настільних ігор; дитячий майданчик; дитяча кімната; щоденні програми від команди анімації - ранкова зарядка, спортивні ігри, конкурси та вечірні програми; автостоянка.

* Адміністрація готелю залишає за собою право перейти на комплексне харчування при завантаженні готелю менше тридцяти осіб.

Спеціальна ціна

Умови акції:

  • Знижка 5% на будь-яку категорію номера за умови бронювання в компанії «Атмосфера Успіху».

підмосковний готель Липки розташований в надзвичайно мальовничих місцях Підмосков'я, в 35 км від МКАД по Новоризькому шосе, в околицях Звенигорода. Заміський готель Липки відкрився після реновації влітку 2014 року і став працювати за системою «все включено». Завдяки добрій ціні і великим переліком послуг, що входять у вартість готелю дуже полюбили сім'ї з дітьми. Тим більше, що для сімейного відпочинку є всі умови. Діти до 10-ти років розміщуються безкоштовно на додаткових місцях з харчуванням.

Акції в готелі «Діти до 12-ти років безкоштовно».

Діти до 12-ти років на додаткових місцях з харчуванням розміщуються безкоштовно.

Умови акції:

  • Додаткові місця надаються тільки в разі заселення основних місць.
  • Безкоштовне розміщення дітей можливо тільки на одному додатковому місці в номері.
  • Акція діє для нових заявок, починаючи з 21.02.2018.
  • Діти до 3-х років розміщуються безкоштовно без надання місця з харчуванням.

Термін дії акції до кінця сезону.

Знижки !! У готелі діє динамічна ціна, чим раніше ви бронюєте, тим нижче вартість!

  • Додаткова знижка на спецпропозиція 5% за умови бронювання в компанії «Атмосфера Успіху».

Парк готель Софрон знаходиться в одному з найкрасивіших місць північно східного Підмосков'я, всього в 30 км від МКАД. Тепер оздоровчий комплекс Софрон гордо носить назву парк готель Софрон. Красива доглянута територія готелю сподобається багатьом.

Природа «SOFRINO» заворожує віковими деревами, джерелами з джерельною водою, старовинними ставками і чудовим повітрям Підмосков'я, пронизливо чистим і свіжим. Поруч з комплексом розташований пам'ятник архітектури XVIII століття - церква Іоанна-Богослова.
Велику частину території готелю займає старовинний парк, в глибині якого зачаївся каскад з чотирьох ставків.

З весни 2018 року готель запустив тариф «все включено» і тепер відпочивати нам стає вигідніше.

Тариф «все включено» в парк готель Софрон: розширене меню напоїв з 12.00 до 21.00 (вино, шампанське, горілка, сік, мінеральна і газована вода), випічка в кафе-пекарні, караоке зал, прокат спортивного інвентарю, відвідування басейну і майданчик для барбекю в подарунок.

А з 1 червня по 30 червня при заїзді від 4-х ночей діє тариф «мати і дитя» - 3900 рублів за номер на добу з 3-х разовим харчуванням.

Для пінсіонеров при заїзді з 1 червня по 30 червня від 4-х ночей діє тариф «Активне довголіття» - знижка 10% при предявленіі пенсійного посвідчення.

* Акція дійсний ьна для нових бронювань від 30 квітня 2018 р

4-зірковий 4-зірковий   готельний комплекс «Конаково Рівер Клаб» створений для активного відпочинку, полювання та риболовлі, занять фітнесом і єднання з природою готельний комплекс «Конаково Рівер Клаб» створений для активного відпочинку, полювання та риболовлі, занять фітнесом і єднання з природою. Готель розташований на самому березі Волги! Вас чекає чудовий активний відпочинок на Волзі. Спеціальні пропозиції «Конаково Рівер Клаб»:

Чим раніше - тим дешевше

  • При бронюванні за 14 днів до дати заїзду і 100% оплаті протягом 3-х робочих днів - знижка 10%
  • При бронюванні за 28 днів до дати заїзду і 100% оплаті протягом 3-х робочих днів - знижка 15%

Сп діє до 09.06.18. Поширюється на індивідуальні бронювання. Чи не перетинається з іншими спеціальними пропозиціями.

Відпочивай довше - плати менше!

Умови акції:

  • при бронюванні від 5 діб - діє ціна буднього дня (підсумовується з усіма спеціальними пропозиціями готелю)
  • при бронюванні від 10 діб - 10% знижка *;
  • при бронюванні від 20 діб - 15% знижка *;
  • при бронюванні від 30 діб - 20% знижка *.

Діє до 09.06.18.

* Акція активна на святкові заїзди.

* Не перетинається з іншими спеціальними пропозиціями готелю.

Усе найкраще - дітям!

Діти до 15 років проживають - безкоштовно! * Вихідні за ціною буднів! Дитячий клуб «Капітошка» включений у вартість проживання! Дитяче ліжко надається безкоштовно! Анімаційні програми, майстер-класи та міні-диско

Дати дитячих канікул в готелі «Конаково Рівер Клаб»:

з 8 квітня по 15 квітня 2018

Пропозиція діє в зазначені періоди. Поширюється на індивідуальні бронювання при проживанні дорослих з дітьми на основних і додаткових місцях. Чи не перетинається з іншими спецмальнимі пропозиціями.

Три за ціною двох

При бронюванні двох діб в будні - третю добу в подарунок! *
При бронюванні вікенду (двох діб п'ятниця-неділя) третю добу в подарунок! * (З четверга на п'ятницю або з неділі на понеділок)
СП діє до 09.06.2018, виключаючи святкові заїзди і дати проведення заходів. Чи не перетинається з іншими спеціальними пропозиціями готелю.

* Кількість номерів за спеціальною пропозицією обмежена.

Раннє бронювання

Прекрасний заміський парк готель Воздвиженське має хорошу інфраструктуру і розташування. На мальовничих каскадних ставках в літню пору обладнується пляж, а сама територія сприяє прогулянкам. До послуг гостей також: басейн, лазні і сауни, прекрасний СПА-центр, більярд, спортивні зали і майданчики і анімаційні програми для дітей і дорослих.

Раннє бронювання в парк-готелі Воздвиженське

Подумайте про відпочинок заздалегідь - це допоможе не тільки налаштуватися на позитив і грамотно спланувати свою подорож, але і значно заощадити ваш сімейний бюджет! Антикризова програма для вашого відпочинку!

* Знижка поширюється тільки на тариф «Все включено»

При бронюванні та 100% оплаті:

  • Знижка 20% за 60 днів до заїзду;
  • Знижка 15% за 30 днів до заїзду;
  • Знижка 10% за 14 днів до заїзду
Умови акції:

Акція діє з 29.08.2016 по 29.12.2018;

У період з 1 по 31.07.2018 акція не діє на вихідні дні при бронюванні проживання менше 5 діб;
Чи не підсумовується з іншими акціями та спецпропозиціями;
Не діє на фіксовані заїзди;

Акція діє тільки для приватних гостей і не поширюється на корпоративні заїзди

готель Ліс Арт Резорт розташований в 70 км від МКАД по Мінському шосе в лісовому масиві, в екологічно-чистій зоні західного Підмосков'я, де повітря змішаного лісу, корисний для здоров'я, і ​​красу навколишньої природи обдарують вас прекрасним настроєм і радісними очікуваннями, які неодмінно збудуться. Готель працює по системі «All Inclusive».

Раннє бронювання

При бронюванні за 14 календарних днів до дати заїзду надається знижка 5%, при бронюванні за 28 календарних днів до дати заїзду надається знижка 10% від вартості проживання.

Умови акції:

  • Діє для індивідуальних замовлень;
  • При оплаті протягом 3 робочих днів з дати бронювання (включно);
  • Додаткова знижка на спецпропозиція 5% за умови бронювання в компанії "Атмосфера Успіху".
  • Чи не підсумовується з іншими спеціальними пропозиціями.

Все включено в Підмосков'ї

Протягом усього дня з 8-00 до 23-00 - розливне пиво, холодні закуски, кава, чай, гарячий шоколад, випічка, фрукти, соки, кока-кола, мінеральна вода, алкогольні напої (вино, горілка, шампанське) більярд, боулінг, спортивний зал (волейбол, баскетбол, настільний теніс, тренажери). Відвідування кіно-концертного залу, розважальна анімація, вечірні шоу-програми, дискотека, дитячий розважальний центр, ігрові автомати, дитяче кафе, дитяча анімація, ігрова кімната для самих маленьких, послуги няні, автостоянка. А найголовніше - Вас чекає не тільки чудовий басейн із золотими рибками, кращий хамам і різні сауни, а ще й єдиний в Підмосков'ї підігрівається відкритий басейн. "Сонячний парк-готель" - кращий готель, що працює за системою «все включено» з широким спектром послуг.

Спеціальна ціна

Умови акції:

  • Знижка 5% на будь-яку категорію номера за умови бронювання в компанії «Атмосфера Успіху».

ранньо бронювання

Вже давно відкрито бронювання на літо 2018 у парк-готелі Сонячний !! Кращі готелі швидка йдуть в стоп лист!

заміський готель Липки розташований на заході Московської області, в Одинцовському районі в мальовничих околицях Звенигорода з екологічно чистою природою, званої «Російської Швейцарією». Готель являє собою єдиний архітектурний ансамбль, в якому створені відмінні умови для відпочинку та розваг.

Система «Все включено» в барі діє з 11:00 до 23:00.

  • в ресторані «Вогні Підмосков'я» пропонується 3-х разове харчування по системі «Шведський стіл». Представлений широкий вибір страв на будь-який смак. Гостей готелю приємно здивує різноманітність салатів, гарячих і холодних закусок, перших і других страв, дуже смачна випічка та сезонні фрукти, широкий асортимент напоїв - соки, води, чай і кава. Для самих маленьких гостей - дитяче меню, в яке входять молочні каші, бульйони, молоко, йогурти і улюблені дитячі страви. На обід і вечерю гостям без обмежень пропонуються алкогольні напої - червоне і біле вино, горілка, шампанське і пиво.
  • в барі «Під куполом» (11:00 - 23:00) для гостей пропонується поп-корн, солодка вата і морозиво. На чайному столі: пряники, сушіння, фрукти, морква, нарізана соломкою, кефір, молоко, а також чайна і кавова станції в необмеженому доступі. Безкоштовно, зазначені в меню «Все включено» алкогольні і безалкогольні напої - червоне і біле вино, горілка, шампанське, чай, кава, вода, компот і морс (до 23:00). Години роботи бару з 11:00 до 24:00, у вихідні дні з 11:00 до 02:00.
  • Wi-Fi в громадських місцях і номерах;
  • Баран-шоу, барбекю, шашлики і анімаційна програма на свіжому повітрі щотижня по суботах;
  • Катання на конях щотижня по суботах о 17:00 (захід може бути скасовано або перенесено через погодні умови);
  • Анімація: щоденні програми від команди анімації - ранкова зарядка, спортивні ігри, конкурси та вечірні шоу-програми в барі «Під куполом» із запрошеними артистами (по п'ятницях і суботах);
  • нічний клуб (п'ятниця - субота і в святкові дні в рамках анімаційної програми); кіноконцертний зал, який працює в рамках анімаційної програми;
  • СПА-комплекс: дорослий басейн 25х10 м, дитячий басейн 4х5 м, гідромасажний басейн, фінська сауна, турецька лазня «хамам», чайна станція з 08:00 до 22:00.
  • майданчики на свіжому повітрі: футбольне поле з трибунами, волейбольний, баскетбольний та майданчик для міні-футболу, тенісний корт, вуличні тренажери;
  • критий багатофункціональний спортивний зал; прокат спортивного інвентарю (самокати, велосипеди, скакалки, лижі, ковзани, Ледянка, м'ячі, ракетки, бадмінтон);
  • настільні ігри: шахи і нарди; каток (в зимовий час); дитячий майданчик; дитяча кімната; американський більярд (не більше 1-го години безперервної гри); настільний теніс;
  • автостоянка;
  • бібліотека;
  • відкритий літній басейн, лежаки і парасольки в літню пору.

90 км Дмитрівське шосе

90 км Дмитрівське шосе

Безсумнівним достоїнством готелю « кантрі резорт »Є красивий природний ландшафт. Готель розташований на мальовничому березі річки Дубна в Талдомського районі, територія займає 16 га. Особлива чарівність розташування надає оточення віковим хвойним лесом.Отель працює за системою «все включено»:

Харчування: сніданок (08: 00-11: 00), обід (13: 00-15: 00), вечеря (18: 00-20: 30). Під час шведського столу без обмеження надається розливне пиво, вино, горілка і безалкогольні напої (чай, кава, соки та ін.) З 08.00 до 20.30 перерва на каву з випічкою і безалкогольними напоями (чай, кава, сік, вода) Настільний теніс; Прокат роликів, самокатів, велосипедів, веломобілів, ковзанів, лиж, санок, снегокатов і ледянок; Каток (в зимову пору року); Відвідування басейну (дві сауни, басейн, дитяча зона); Дитяча кімната; Дитяча анімація; Прокат праски і прасувальної дошки; Чайна станція в номері (чайник, чай, цукор); Розважальна анімація, вечірні шоу-програми, дискотека; Відвідування зоопарку, прокат вудок (в літній сезон)

Діти до 3 років проживають безкоштовно

Акція: Діти до 10 років проживають безкоштовно!

В готелі Кантрі Резорт діти до 10 років (9 років включно) проживають безкоштовно (не більше 2-х дітей в номері при розміщенні з 2-ма дорослими)

* Дія акції з 1 по 31 серпня 2018 роки;

* Акція діє для нових бронювань від 23 липня 2018 р

Програма «Мать и дитя»

  • Пропозиція дійсна при проживанні від 5 ночей при бронюванні категорії TWIN - 4199 руб. / Добу, TRPL - 4399 руб. / Добу.
  • Пропозиція діє при проживанні одного дорослого і одну дитину (до 9 років включно) в одному номері.
  • Друга дитина розміщується в номері на наступних умовах: від 0 до 3 років - безкоштовно (без місця з харчуванням), від 3-5 років - 1000 рублів (з місцем і харчуванням), від 6 до 11 років - 2200 рублів.

Вікенд в парк - Готелі Воздвиженське стане чудовою нагодою відпочити від міської метушні, насолодитися чудовими пейзажами, відмінним сервісом, вишуканими стравами та різноманітною розважальною програмою! У готелі діє тариф «Все включено», який в повній мірі дозволить з головою зануритися в світ відпочинку!

У вартість путівки входить: проживання в номері обраної категорії; розширений шведський стіл: сніданок (08: 00-11: 00), обід (13: 00-15: 00), чаювання 5o'clock (17.00-17.30), вечеря (19: 00-21: 00), алкогольні напої під час обіду і вечері (пиво, вино червоне / біле); відвідування басейну (25 м., 5 доріжок), саун при басейні, кардиотренажеров; більярд; каток, лижна траса (в зимовий час); прокат ковзанів і лиж (в зимовий час); відкритий майданчик для волейболу та баскетболу, футбольне поле (в літній час); 3 відкритих тенісних корти (в літній час); обладнаний пляж (в літній час); групові заняття: аквааеробіка, аквазумба в басейні, зумба, футбол, хокей, керлінг, квідич; розважальна анімація, вечірні шоу-програми, дискотека, нічний шоу для дорослих (по п'ятницях і суботах); дитяча кімната (з 10:00 до 18:00); медичний кабінет (з 9.00 до 21.00); Wi-Fi в номерах і гостьових зонах Готелю; парковка.

55 км по Ленінградському шосе

готель Гелиопарк Лісовий відмінно підійде для тих, хто вважає за краще відпочивати за системою «все включено».

Надається триразове харчування, під час «шведського столу» без обмеження - розливне пиво і безалкогольні напої (чай, кава, соки), випічка, фрукти з 09:00 до 22:00 в ресторані «Шемрок», більярд і настільний теніс, відвідування басейну , двох саун і дитячої зони, прокат інвентарю, дитяча кімната, анімація, надувний містечко і дитяче ліжечко для дітей до шести років. У вартість включений прокат праски і прасувальної дошки, парковка біля ресепшн, розважальні анімаційні програми, вечірні шоу-програми та дискотеки.

«Діти до 12 років на додаткових місцях проживають безкоштовно».

  • Пропозиція діє тільки в будні дні (неділя - четвер), крім святкових заїздів.
  • Діти розміщуються безкоштовно на доп. місцях, коли зайняті основні місця;
  • Безкоштовно розміщується не більше однієї дитини в номері, не перевищуючи максимально допустиму кількість осіб в номері;
  • Дитяче ліжко / розкладачка надаються безкоштовно (кількість обмежена, за попереднім запитом).
  • Акція діє до 14.06.2018

Знижка при бронювання в нашій компанії - 5% *!

* За умови придбання путівки в офісі компанії. Звертаємо Вашу увагу, що в готелі діє динамічна ціна, тобто чим ближче до дати заїзду, тим вище ціна.

Поспішайте бронювати!

Прекрасні номери і багата інфраструктура готелю - чекають на Вас!

День народження в Лісі

При бронюванні номера імениннику надається знижка 5% від вартості проживання.

Знижка 5% на проживання на весь заїзд;

Комплімент в номер (шампанське, цукерки, фрукти);

Знижка 5% на меню ресторану a-la carte «Галерея»;

Знижка 15% на послуги SPA-комплексу;

Умови акції:

  • Діє для індивідуальних замовлень.
  • При оплаті протягом 3 робочих днів з дати бронювання (включно).
  • Додаткова знижка на спецпропозиція 5% за умови бронювання в компанії «Атмосфера Успіху».
  • Чи не підсумовується з іншими спеціальними пропозиціями

Як поєднати відпочинок в тиші і, в той же час, плідно провести час? Це можливо в Атлас Парк-Готелі. В оточенні мальовничої місцевості, древніх лісів і дивовижною тиші заняття знайдуться для кожного!

Парк готель Атлас - прекрасний готель, який знаходиться в одному з наймальовничіших місць Підмосков'я, в екологічно чистій зоні. Готель розташований на березі річки Рожайкі в оточенні дивовижних підмосковних лісів, де свіжий приголомшливий повітря і пишність природи змусять Вас забути про суєту міста і занурить в світ справжньої російської природи.

Для зручності для гостей в Атлас парку є різні тарифи, в тому числі і «Все включено». Це один з небагатьох заміських готелів, які надають подібні послуги. Тепер Ви оплачуєте лише вартість проживання! Про все інше вже подбали!

Акція для дітей

Діти до 10 років включно проживають безкоштовно!

* Не більше 2-х дітей в номері.

тривале проживання

Прекрасний заміський парк готель Воздвиженське має хорошу інфраструктуру і розташування. На мальовничих каскадних ставках в літню пору обладнується пляж, а сама територія сприяє прогулянкам. До послуг гостей також: басейн, лазні і сауни, прекрасний СПА-центр, більярд, спортивні зали і майданчики і анімаційні програми для дітей і дорослих.

тривале проживання

Умови акції:

  • При бронюванні номера будь-якої категорії на термін від 7 до 14 діб надається знижка 10%.
  • При бронюванні номера будь-якої категорії на термін від 14 до 30 діб надається знижка 15%.
  • При бронюванні номера будь-якої категорії на термін більше, ніж 30 діб надається знижка 20%.

Акція не підсумовується з іншими спеціальними пропозиціями Готелю і зі знижкою по карті лояльності гостя.
Термін дії акції з 09.05.16 по 29.12.18
Кількість номерів по акції обмежена.

* Не діє на фіксовані заїзди

готель Ліс Арт Резорт розташований в 70 км від МКАД по Мінському шосе в лісовому масиві, в екологічно-чистій зоні західного Підмосков'я, де повітря змішаного лісу, корисний для здоров'я, і ​​красу навколишньої природи обдарують вас прекрасним настроєм і радісними очікуваннями, які неодмінно збудуться.

тривале проживання

Умови акції:

  • При проживанні від 6 діб і більше на весь заїзд діє ціна буднього дня.
  • При проживанні від 14 діб діють спеціальні ціни.

Крім святкових заїздів

Чи не підсумовується з іншими спеціальними пропозиціями

Активний відпочинок в Підмосков'ї

парк Дракіно - це парк-готель сучасного типу, який знаходиться в дивовижному лісовому куточку Московської області. Навколо парку «Дракіно» живописно розкинувся сосновий бір, від краси якого завмирає серце.

Тут є все для активного відпочинку! Спортивні майданчики, квадроцикли, картинг, веломобілі - список можна продовжувати довго.

Обов'язково відвідайте кінно-спортивний клуб. У ньому Ви і Ваші діти зможете не тільки покататися на конячці або поні, а й поспілкуватися з цими гордими і такими ласкавими тваринами.

На території парку є свій спортивний аеродром - відмінна можливість поглянути на цей світ з висоти пташиного польоту. Незабутні враження гарантовані! А також: пейнтбол, прокат спортивного інвентарю, дитяча ігрова кімната, міні-зоопарк і анімація.

Діти до 12 років проживають безкоштовно

  • в будні для всіх тарифів і категорій номерів;
  • акція діє до 28 лютого 2018 року.

Спеціальна ціна

Умови акції:

  • Знижка 5% на будь-яку категорію номера за умови бронювання в компанії «Атмосфера Успіху».

Поспішайте бронювати !!

оздоровлення

30 км по Калузькому шосе

Курортний підмосковний комплекс оздоровчого типу під назвою « Червона Пахра »Розташувався недалеко від Москви, тому будь-який тип відпочинку можна тут провести комфортно і незабутньо. Чудова екологія допоможе відпочиваючим зміцнити здоров'я. Зараз запущені 4 нові оздоровчі програми (терміном перебування до 12 днів): «Будь у формі», що сприяє зниженню ваги, корекції фігури, збільшення толерантності до фізичних навантажень, «Будь здоров, малюк», призначена часто і тривало хворіють на простудні захворювання дітям з чотирьох років, «Жіноче здоров'я» і «Скоро буду мамою!»

Також запрошуємо гостей спробувати нову санаторно-курортну програму «Лікування гінекологічних захворювань».

Курорт «Червона Пахра» - це прекрасний вибір для тих, хто хоче насолодитися якісним відпочинком і ефективними медичними процедурами!

Новости