Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Студентське літо: де і як провести канікули за кордоном?

Що необхідно, щоб відчувати себе впевненим у будь-якому куточку світу? Вірно - знання іноземної мови. Зовсім скоро за вашими плечима залишиться чергова літня сесія, а ми тим часом розповімо, як провести літні канікули, отримавши масу нових вражень і «прокачавши» свій іноземний.

Мовні курси за кордоном для молоді проводяться на базі мовних центрів і університетів. Вони відрізняються величезною різноманітністю в наповненні, тривалості. Тут кожен знайде курс до душі: для тих, хто звик до всього підходити серйозно, є курси інтенсивного і бізнес англійської; для тих, хто мріє реалізувати себе в мистецтві на міжнародному рівні - мовні курси з заняттями з акторської майстерності, сучасних танців, 3D-анімації; для тих, хто рветься назустріч екстриму є курс іноземну мову + дайвінг або серфінг. Не обділені увагою і ті, хто хотів би пройти стажування в іноземній компанії. До речі, тільки англійською мовою справа не обмежується. Але про все по порядку.

Мрієте досягти успіху в бізнесі або стати відомим фінансистом і повчити англійську на його батьківщині, у Великобританії? Спеціально для вас мовний центр Kings Colleges пропонує програму English Plus Business & Finance - ви удосконалите як загальні мовні навички, так і познайомитеся зі спеціальною бізнес-термінологією, навчитеся грамотно виконувати презентації, вивчіть кейси з реального закордонного бізнесу. Для «ліриків» теж знайдеться місце - курс English Plus Art & Design, сертифікат про проходження якого стане прекрасним доповненням для вашого портфоліо! Ви не просто підтягніть загальна англійська, а й будете регулярно відвідувати художню студію, де під чуйним керівництвом професіоналів виконайте власні арт-проекти.

Якщо цього літа ви вирушите в Канаду, то отримаєте унікальну можливість відвідати Панамериканські ігри - 2015 - третя за масштабом світове спортивне змагання. Крім того, ви зможете повчитися в провідному канадському університеті University of Toronto , Істотно поліпшити свою вимову і навички говоріння на курсі Speaking & Pronunciation - після місяця, проведеного там, ви будете впевнено почувати себе в дискусіях англійською мовою, а акцент помітно згладиться.

Крім того, ви зможете повчитися в провідному канадському університеті   University of Toronto   , Істотно поліпшити свою вимову і навички говоріння на курсі Speaking & Pronunciation - після місяця, проведеного там, ви будете впевнено почувати себе в дискусіях англійською мовою, а акцент помітно згладиться

Фото з сайту www.toronto2015.org

А можливо, ви творча особистість, і вас давно ваблять вогні Нью-Йорка? Тоді візьміть участь в програмі Arts Plus English мовного центру Rennert , Розташованого в вируючому енергією мегаполісі США - Нью-Йорку. Поряд з активним вдосконаленням знань англійської мови ви зможете зайнятися танцями або музикою, навчитися знімати кіно на найсучаснішому кіноустаткування, відвідати професійні майстер-класи з модної індустрії, мейкапу і фотографії, спробувати себе в 3D-анімації.

Фото з сайту www.postila.ru

Для тих, кого більше приваблює вивчення китайської мови і культура Сходу, розроблена програма Vacation Chinese від Donghua University . Відправляйтеся в Шанхай і протягом місяця знайдіть впевненість при спілкуванні на китайському в повсякденних ситуаціях, а в ході безкоштовних семінарів знайомтеся з китайською культурою - заглибитися в каліграфію і специфічну китайську живопис, навчитеся в'язати китайські вузлики і готувати страви китайської кухні, дізнайтеся ближче менталітет китайців.

Фото з сайту www.yayimages.com

Хочете, занурившись з аквалангом, поглянути своїми очима на мешканців блакитних морів? Тоді тримайте курс на Мальту! У міжнародній мовній школі Sprachcaffe вас будуть не тільки інтенсивно навчати усіх аспектів англійської мови в рамках програм General English або Intensive English, але і пірнання з аквалангом на додатковому курсі Scuba-Diver: кілька занять з професійним інструктором і пробних занурень в басейн і море дозволять вам відчути себе, в прямому сенсі, як риба в воді.

Фото з сайту www.yayimages.com

Для любителів екстремального відпочинку, захоплених спрагою незвіданого, а також тих, кому не терпиться змінити лижі на щось більш екзотичне, призначений курс English in Action: Surfing, що проводиться на базі мовного центру Lexis в Австралії. Удосконалення мовних навичок буде поєднуватися з активними заняттями спортом. Австралія - ​​це країна, де кожен займається серфінгом, і це вже точно не залишить вас байдужим - вже після декількох уроків з інструктором ви зможете ловити хвилю нарівні з новими друзями і місцевими жителями!

Фото з сайту фото www.lexisenglish.com

Якщо ви бажаєте не тільки відпочити, а й підробити, відмінним варіантом може стати поїздка на тепер всесвітньо відомий, воістину прекрасний край світу - до Нової Зеландії. Для отримання можливості стати співробітником зарубіжної компанії, нехай і на час, а також поліпшити свою англійську, необхідно зарахування на тривалий курс General English в мовній школі Languages ​​International . У мовній школі вам допоможуть всебічно підготуватися до співбесіди і успішному вливання в іноземний колектив.

Можливості навчання за кордоном для студентів, поза всяким сумнівом, задовольнять найнесподіваніші запити: в своїй статті ми не розповіли про курсах «англійська + мода» в Італії, «французький + гастрономія» у Франції, «німецький + музика» в Австрії, «іспанська + фламенко »в Іспанії - але ж це ще далеко не все!

Бажаючі навчатися на класичному мовному курсі без додаткових модулів також отримують унікальну можливість: забронювавши одну, дві або три тижні мовного курсу в центрах для дорослих FLS США , EC США , EC Великобританія , А також на Мальті або в Канаді, можна отримати стільки ж тижнів безкоштовно! Арифметика 1 + 1, 2 + 2, 3 + 3 працює до кінця березня 2015 року - не пропустіть свій шанс заощадити!

Про всі перераховані і багатьох інших програмах навчання за кордоном можна дізнатися докладніше в агентстві з міжнародної освіти «Космополіт», зателефонувавши за номером (3952) 24-06-34 або завітавши до офісу, що знаходиться за адресою: Іркутськ, вулиця Червоного Повстання, 20, офіс 210. Ми завжди раді допомогти вам реалізувати ваші ідеї!

Що необхідно, щоб відчувати себе впевненим у будь-якому куточку світу?
Мрієте досягти успіху в бізнесі або стати відомим фінансистом і повчити англійську на його батьківщині, у Великобританії?

Новости