Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий iPhone XS обганяє iPhone X в два рази

У мережах LTE iPhone XS немає рівних.

Фото: Search Engine Journal

Apple iPhone XS вже перевірили на швидкість в мережах 4G LTE і порівняли зі старими моделями iPhone. Результати вразили експертів - модель XS в мережах 4G виявилася швидше iPhone X на 200%.

Заміри швидкості інтернет-з'єднання проводили в мережах мобільних операторів AT & T, Verizon і T-Mobile на території США. Кращий результат показав iPhone XS з SIM-картою від AT & T, видавши швидкість завантаження на позначці 72,27 Мбіт / с проти 27 Мбіт / с у iPhone X. Verizon і T-Mobile досягли показників 62,2 і 59,92 Мбіт / с відповідно . Середній приріст в швидкості в порівнянні з iPhone X склав 233%.

Заміри швидкостей на iPhone XS і iPhone X

Фото: appleinsider.ru

Таких показників вдалося досягти завдяки використанню технологій 4 × 4 MIMO і LAA в нових iPhone, що відрізняються збільшеною пропускною здатністю і низьким рівнем перешкод. Очевидно, нарощуючи швидкість, виробник готується до повноцінного запуску 5G.

Нагадаємо, що раніше ціна iPhone XS Max вийшла шокуюче дорогою , Зробивши смартфон найдорожчим мобільним пристроєм Apple. Однак, незважаючи на свою технологічну досконалість, Apple iPhone XS позбувся передової технології .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: AppleInsider

Новости