Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фоторепортаж з бази відпочинку. Пікнік «Відпочинок взимку»

Галина Ємшанова
Фоторепортаж з бази відпочинку. Пікнік «Відпочинок взимку» Галина Ємшанова   Фоторепортаж з бази відпочинку

"Здрастуйте, заходите, будь ласка!" - як би нам "говорять" - запрошують відкриті ворота своєрідного комплексу бази відпочинку "АІСТ", що знаходиться під селище міського типу Борисівка в Білгородській області. Коли їдеш з боку міста Білгорода, то приблизно посередині, а точніше ближче до Борисівці, орієнтовно робимо зупинку біля пам'ятника защітнікам- льотчикам Великої Вітчизняної війни - у села Крюково (як у пісні співається.)

)

Ось тут, прямо поруч і розмістився затишний готельний комплекс, де можна відпочити, баньку організувати і влітку, і взимку

Ось тут, прямо поруч і розмістився затишний готельний комплекс, де можна відпочити, баньку організувати і влітку, і взимку

; Кругом - частокіл, трохи віддалік - млин

; Кругом - частокіл, трохи віддалік - млин

Проходимо на територію - ЗДОРОВО, кругом сосни-велетні:

Проходимо на територію - ЗДОРОВО, кругом сосни-велетні:

Тут ми і відпочили, зустріли свято Новий рік!

Тут ми і відпочили, зустріли свято Новий рік

Так затишно у "Лелека"!

Так затишно у Лелека

Лелеки серед зими - звичайно ж, як справжні. Адже тільки поблизу селища Борисівка лелеки в'ють гнізда.

Будемо чекати поповнення в сімейство!

Публікації по темі:

Фоторепортаж «Літній відпочинок на Тумані»   Літо - прекрасна пора для відпочинку Фоторепортаж «Літній відпочинок на Тумані» Літо - прекрасна пора для відпочинку. Час, коли всі намагаються якомога більше часу проводити в спілкуванні з природою, яка дає нам.

Фоторепортаж з бази відпочинку «Азимут»   Вчора я хочу познайомити Вас з невеликою базою відпочинку «Азимут», де мені пощастило побувати буквально на днях Фоторепортаж з бази відпочинку «Азимут» Вчора я хочу познайомити Вас з невеликою базою відпочинку «Азимут», де мені пощастило побувати буквально на днях. Це прекрасне місце,.

Фоторепортаж «Відпочинок в Архипо-Йосипівка»   Фотозвіт Відпочинок в Архипо-Йосипівка Фоторепортаж «Відпочинок в Архипо-Йосипівка» Фотозвіт Відпочинок в Архипо-Йосипівка. Ось уже кілька років поспіль я відпочиваю в Архипо-Йосипівка. І кожен раз, коли приїжджаю, я знаходжу щось.

літній пікнік   Традиційно щороку в нашому дитячому садку проводиться літня розвага - пікнік літній пікнік Традиційно щороку в нашому дитячому садку проводиться літня розвага - пікнік. Це свято -Своєрідний підведення підсумків навчального.

Організація літнього відпочинку. Літо-час відпочинку і забав! Кожен батько намагається організувати відпочинок для своєї дитини за своїм. Багато з нас виходячи зі своїх можливостей.

Відпочинок на природі Відпочинок на природі. Фоторепортаж Мені дуже подобається проводити час на природі, багато хто дивується як можна жити в наметах по два тижні, їздити на зимову риболовлю на.

Відпочинок в Абхазії   З 10 18 червня 2016 року всією сім'єю відпочивали в Абхазії в пансіонаті «Мідель - Гагра» Відпочинок в Абхазії З 10 18 червня 2016 року всією сім'єю відпочивали в Абхазії в пансіонаті «Мідель - Гагра». Так виглядає карта гостя. Море знаходилося через.

Оздоровлення та відпочинок, або Несподіваний фінал відпустки Оздоровлення та відпочинок, або Несподіваний фінал відпустки. Фоторепортаж Цього літа я вирішила провести відпустку вдома. Але незадовго до закінчення відпустки мені подзвонили з профспілкового комітету і запропонували «палаючу».

Поїздка на базу відпочинку «Парус» (фоторепортаж)   Закінчився навчальний рік Поїздка на базу відпочинку «Парус» (фоторепортаж) Закінчився навчальний рік. Ура! Канікули, тобто відпустку! І на завершення, завантаженого всілякими заходами і «плинністю», року ми вирішили.

Фотонарис з відпочинку на Волзі   У серпні я відпочивала на Волзі у Самарській області Фотонарис з відпочинку на Волзі У серпні я відпочивала на Волзі у Самарській області. Я була в цих місцях вперше. Природа тут дуже красива! Річка в районі Саратовського.

Новости