Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

З Стамбула в Москву вилетів рейс "Аерофлоту" з рештою в Туреччині туристами

Фото: m24.ru/Александр Авілов

У ніч на понеділок з аеропорту Стамбула вилетів літак "Аерофлоту" який перевозить російських туристів, які застрягли в Туреччині через скасування на вимогу Росавіації рейсів 16-17 липня, повідомляє РІА Новини .

У неділю авіакомпанія виконала рейс SU2134 в Стамбул без пасажирів на борту. Зворотним рейсом SU2135, призначеним на 18 липня о 2.30 за місцевим часом планувалося вивезти пасажирів скасованих рейсів.

Згідно з інформацією порталу Flightradar24 рейс вилетів о 3.15. Як повідомляє онлайн-табло аеропорту Шереметьєво, приземлення літака в Москві очікується в 6.07.

У понеділок 18 липня по такій же схемі в Анталью вилетить рейс SU 2142 без пасажирів на борту. Рейсом SU 2143 18 липня будуть вивезені пасажири з квитками Аерофлоту з Анталії до Москви на 16-18 липня.

16 липня Росавіація тимчасово призупинила польоти до Туреччини. Регулярне авіасполучення перервано до нормалізації обстановки в цій країні. Вивіз громадян Росії з Туреччини буде проводитися авіакомпаніями кожної з держав.

У минулу п'ятницю, 15 липня, в Туреччині відбулася спроба державного перевороту, яка провалилася. Війська, лояльні до президента країни Реджепу Тайіпу Ердогану роззброїли заколотників.

Посилання по темі

Поділитися в соціальних мережах:

Новости