Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"Аерофлот" вимагатиме відставки глави "Шереметьєво"

Російська авіакомпанія "Аерофлот" має намір ініціювати питання про висловлення недовіри гендиректору аеропорту Михайлу Василенко "Шереметьєво".
Російська авіакомпанія Аерофлот має намір ініціювати питання про висловлення недовіри гендиректору аеропорту Михайлу Василенко Шереметьєво

"Аерофлот" визнана однією з найбільш успішних авіакомпаній світу. Авторитетний міжнародний журнал Air Transport World включив російського перевізника в десятку найприбутковіших авіакомпаній світу.

Як повідомляється в прес-службі перевізника, політика, яку проводить Василенко, носить "деструктивний характер". Нагадаємо, 1 і 2 жовтня через позаплановий закриття на ремонт злітно-посадкової смуги в "Шереметьєво" "Аерофлот" був змушений затримати більше 70 рейсів. Затримки рейсів складали від декількох хвилин до 7 годин.
У прес-релізі також відзначається, що затримки рейсів показали, що були порушені основні принципи співпраці аеропорту і перевізника. В "Аерофлоті" вважають, що Василенко підриває плани авіакомпанії потрапити в п'ятірку найбільших авіакомпаній світу.
"Аерофлот", ВЕБ і ВТБ на трьох володіють 17% акцій аеропорту "Шереметьєво", ще 83% паперів належать державі. Тим часом прес-служба аеропорту заявляє, що ремонт був плановим, а всі авіакомпанії були попереджені заздалегідь. "Аерофлот" ж вказує на те, що хоча розклад ремонтних робіт було погоджено на квітень-жовтень, про зміну графіка з 1 жовтня "Аерофлоту" повідомили тільки 5 вересня, коли велика частина квитків уже була продана.
Також в якості вимоги відставки Василенко "Аерофлот" наголошує на порушенні в роботі обласної підстанції, які знеструмили аеропорт 12 вересня і привели до збою реєстрацію пасажирів. Тоді це призвело до затримки 18 рейсів.

Новости