Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пунта-Кана, Домінікана: скільки летіти з Москви

На цікавить наших читачів питання «Пунта-Кана, Домінікана: скільки летіти з Москви» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Наскільки швидко можна дістатися з Москви до Пунта-Кани? Летимо з маленькими дітьми, тому хочемо вибрати найшвидший рейс.

16.03.2018 анна


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

Пунта-Кана - це курорт світового рівня, організований фірмою «Grupo Puntacana», яка подбала також про заснування міжнародного аеропорту, що приймає рейси з різних країн світу. з Москви до Пунта-Кани в Домінікані можна дістатися з однією пересадкою. Скільки летіти до райського куточка, розташованого між Карибським морем і Атлантичним океаном?

Переліт займає від 14,5 до 36 годин. З аеропорту Шереметьєво в Пунта-Кану літає транспорт компаній «Aeroflot» і «Air Europa», з Домодєдово - літаки «Lufthansa».

Найшвидшим вважається спільний рейс авіаперевізників «Lufthansa» і «CondorFlugdienst», який передбачає невелику стикування тривалістю 1 година у Франкфурті. В дорозі до Пунта-Кани пасажири проводять 14 годин 35 хвилин. Вартість перельоту становить 750 доларів.

Можна знайти рейси і дешевше. Наприклад, літаки «Aeroflot» літають до Нью-Йорка , Де слід пересісти на рейс до Пунта-Кани, організований компанією «JetBlueAirways». Вартість перельоту Москва-Пунта-Кана в цьому випадку - трохи більше 460 доларів. Переліт від аеропорту Шереметьєво до Пунта-Кани займає майже 25 годин.

Скільки летіти до райського куточка, розташованого між Карибським морем і Атлантичним океаном?

Новости