Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

NEWSru.com :: "Аерофлот" підняв ціни на квитки в дні ЧС-2018, а потім назвав це технічною помилкою

"Аерофлот" скористався чемпіонатом світу з футболу, щоб в рази підвищити ціни на квитки

"Аерофлот" скористався чемпіонатом світу з футболу, щоб в рази підвищити ціни на квитки. З 8 червня 2018 року всі ціни на квитки перевізника з Москви в міста-організатори Волгоград, Єкатеринбург, Казань, Нижній Новгород, Ростов-на-Дону, Самару, Санкт-Петербург і Сочі і назад виростуть в чотири-шість разів, пише газета "Ведомости" з посиланням на творця ресурсу Aviablogger Костянтина Парфененока. Подорожчають всі квитки, як економ-, так і бізнес-класу.

Найменше подорожчає найдешевший квиток в Ростов - в 4,2 рази до 19 005 рублів, саме серйозне подорожчання торкнеться Волгоград - в 6,2 рази до 20 354 рублів за квиток економ-класу без права повернення.

У Єкатеринбург і Волгоград, які візьмуть тільки матчі в групах (будуть зіграні до 28 червня), "футбольні" ціни будуть діяти до 29 червня включно, в Казань і Ростов, які також організовують зустрічі 1/8 фіналу, - до 6 липня. Вчора глибина продажів "Аерофлоту" досягала 7 липня 2018 року.

При цьому ціни на квитки в інші міста маршрутної мережі "Аерофлоту" в червні наступного року не зміняться. Інші великі перевізники - S7, UTair і "Уральські авіалінії" - продають квитки тільки до 24 березня, кінця зимового розкладу.

Матчі чемпіонату також пройдуть в Саранську, куди "Аерофлот" не літає, і Калінінграді, куди квитки теж поки продаються тільки до 24 квітня 2018 року.

В "Аерофлоті" підвищення цін на авіаквитки назвали "технічною помилкою" і пообіцяли повернути гроші без штрафних санкцій. У четвер увечері система бронювання на сайті авіакомпанії на дні ЧС стала видавати повідомлення про помилку.

"Аерофлот" працює з американською системою бронювання Sabre. Топ-менеджер системи-конкурента розповів газеті, що це точно не була помилка Sabre, оскільки для системи бронювання допустима помилка максимум протягом двох годин.

Гендиректор Infomost Борис Рибак пояснив виданню, що якщо комерційна служба авіакомпанії позначила для системи бронювання якісь дати і напрямки як особливі, то система могла автоматично підняти тарифи. У кожен з цих міст літають всі провідні перевізники, і росіяни навряд чи будуть купувати квитки за такими цінами, нагадав він.

Чемпіонат пройде в Росії з 14 червня по 15 липня 2018 року. Жеребкування матчів чемпіонату світу відбудеться в грудні, після цього стане зрозуміло, в яких містах гратимуть і жити конкретні збірні, і стартує продаж квитків на змагання.

Новости