Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Літак прилетів з Хошиміну в Москву без багажу

Кричуща ситуація сталася з рейсом, що летів з Хошиміну в Москву. По прильоту в аеропорт повідомили, що весь багаж залишився у В'єтнамі і 250 пасажирам треба писати заяви про його повернення. Кричуща ситуація сталася з рейсом, що летів з Хошиміну в Москву

як розповіла Pravda.Ru пасажирка нещасливого рейсу Євгена Бугас, інцидент стався в минулу суботу, 15 лютого. За її словами після прильоту в Москву наземні служби повідомили, що всім, хто не отримав багаж з рейсу Хошимін-Москва, треба підійти на стійку розшуку багажу.

Читайте також: Дама здавала в багаж iPad, чемодан, саквояж

Виявилося, що багаж не отримав ніхто, і вся юрба кинулася на стійку пошуку багажу. Обслуговували пасажирів приблизно 3-5 співробітників. Один хлопчик розмовляв по-англійськи, але досить погано, а іноземці були в шоці, тому що сама процедура оформлення вимагає заповнення заяви про втрату багажу і трьох декларації.

Крім оформлення і заповнення папірців, потрібно було побігти на митницю і поставити печатку. І ця юрба в 250 чоловік переміщалася спочатку від однієї стійки, де заповнюються заяви, до іншої стійці, де треба поставити печатку, і до тієї стійці, де всю цю інформацію вносять в комп'ютер.

Читайте: Щоб ваш чемодан не пішов з молотка

На процедуру йде приблизно 25 хвилин на людину. "Це нормально, але коли мова йде про 250 осіб, то це, по-перше, колосальні витрати часу, і по-друге, знервована ситуація. Всі хочуть бути першими, у кого-то стикувальні рейси, хтось із іншого міста і треба поспішати на інший рейс. Якщо не оформити багаж, він ніколи не прийде ", - обурюється Євгенія.

Багато людей пропустили свої стикувальні рейси, деякі просиділи там до п'ятої ранку, оформляючи всі ці папери.

"Я дзвонила в" Аерофлот ", питала, коли багаж прийде. Багаж всіх пасажирів прийшов тільки вчора ввечері в Домодєдово, через добу.

Багаж віз "Аерофлот", якому належить Шереметьєво. І процедура така, що ми, приватні особи, не можемо поїхати в Домодєдово і отримати свій багаж. Всі валізи повинні спочатку приїхати в Шереметьєво з Домодєдово, і тільки звідти Шереметьєво за оформленими заявами розподіляє багаж ", - розповіла Євгенія.

Вона зазначила, що історія кричуща тим, що багажу не було взагалі в літаку.

"Як таке сталося, мені в" Аерофлоті "не пояснили. Напевно, це можна назвати поодиноким випадком

На захист співробітників "Аерофлоту" хочеться сказати, що вони всі були дуже ввічливі, але їх було дуже мало. Все це сумно і сумно. Ті, хто живе в Москві, отримають свій багаж дня через два-три, жителі інших міст або, не дай бог, країн, взагалі не відомо коли його отримають. Це може бути і тиждень, і місяць ", - додала Євгенія.

Відзначимо, що подібні історії і раніше траплялися з російськими авіакомпаніями. Зокрема, в листопаді минулого року більше 80 валіз загубилися під час перельоту з Шарм-ель-Шейха до Челябінська. Тоді багаж пропав у пасажирів, які скористалися послугами компанії "Когалимавіа".

Третього серпня через збій в аеропорту Шереметьєво літак "Ту-204" авіакомпанії "Владивосток Авіа", на борту якого знаходилися близько 100 пасажирів, прилетів в Читу без багажу. Тоді ж збій став причиною проблем з шістьма тисячами місць багажу.

Що нового відбулося на головній Pravda.Ru? Подивися ...

Ru?

Новости