Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки в Прагу з Росії

  1. Календар цін
  2. Підписка на ціни на авіаквитки

До Чехії дуже проблематично дістатися наземним транспортом з Росії, тому переважна більшість студентів літають літаками з Москви, Санкт-Петербурга, Єкатеринбурга та інших міст після отримання візи в посольстві / консульстві. На щастя, цінових пропозицій багато, а облазити сайти всіх авіакомпаній дуже незручно. Я довго мучився, пробував різні агрегатори з авіаквитками з Москви, Санкт-Петербурга, перевіряв дані по сайтам авіакомпаній і в кінці-кінців зупинився звів досвід в Avia.Podebrady.ru . Як ви помітили, минулого тижня в лівій колонці з'явився пошук авіаквитків від - вже десятки студентів отримали візи і купують квитки на вересень, пакують валізи. Оптимальний термін прильоту на курси - 3-10 вересня, не варто забувати і про запас в 2-3 години на дорогу до Подебрад .

На щастя, в сервісі крім безпосередньо пошуку авіаквитків є і кілька зручних функцій на основі результатів пошуку, вони можуть знадобляться кожному. Наприклад, в сервісі є т.зв. « Карта найкращих цін », В якій ви задаєте лише місто вильоту і на отриманій карті видно ціни на авіаквитки з вашого міста за цими напрямками. Наприклад, Європа при вильоті з Іркутська:

Само собою, карта складена за результатами пошуків і тому не завжди представлені актуальні дані, часом потрібно проводити в сюжеті місті новий пошук. Але все ж дуже зручно - можна подивитися ціни на квитки до довколишніх міст (Брно, Мюнхен, Відень або навіть Берлін) і звідти дістатися за кілька годин до Праги вже автобусами StudentAgency . Прилітати в інші аеропорти ЄС можна як по чеським шенгенськими візами , Так і по довгостроковим або ВНЖ .

Календар цін

При перегляді результатів пошуку можна клікнути на «Календар цін» і подивитися ціни за цим же напрямом в інші дні. Разом ціни на авіаквитки весь вересень у напрямку Іркутськ-Прага:

Часом дані відсутні, але досить клікнути на цікаву для дату і почекати пару секунд.

Підписка на ціни на авіаквитки

Під час пошуку можна підписатися на отримання повідомлень про ціни на авіаквитки по заданому напрямку:

Зазначу, що проводжаючих батьків або гостей під час канікул можна поселити в пансіон «Славія» . Більш широкий спектр пропозицій готелів і пансіонів для можна знайти на Hotels.AviaSales.ru .

Вдалого пошуку і м'якої посадки. 🙂 І не забуваємо брати участь в весняному конкурсі фото, відео та взагалі всього пов'язаного з Подєбрадах!

Інші замітки по темі

Новости