Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аерофлот завершив переклад федеральних рейсів в термінал В аеропорту Шереметьєво

15 листопада 2018 року, Москва. - Аерофлот завершив переклад федеральних рейсів в Термінал В Міжнародного аеропорту Шереметьєво. У новому зимовому сезоні, починаючи з 15 листопада 2018 року, з Терміналу В відправлятимуться і прибуватимуть в цілому близько 402 внутрішніх рейсів щодня.

У Терміналі D залишаться і буде як і раніше виконуватися обслуговування 40 парних рейсів. До них відносяться вісім власних далекосхідних рейсів Аерофлоту, літаючих за трьома напрямками: Владивосток, Хабаровськ, Петропавловськ-Камчатський. А також 32 рейси в спільну експлуатацію з дочірньою авіакомпанією «Росія», що виконуються по одинадцяти напрямках: Сочі, Магадан, Хабаровськ, Краснодар, Мінеральні Води, Петропавловськ-Камчатський, Оренбург, Ростов-на-Дону, Сімферополь, Південно-Сахалінськ, Владивосток.

Новий пасажирський термінал B Шереметьєво призначений для обслуговування внутрішніх рейсів. Пропускна спроможність терміналу складає 20 млн пасажирів на рік, загальна площа - 110 500 м2.

Для комфортного і оперативного переміщення пасажирів, в тому числі трансферних, між Північним (Термінал В) і Південним (Термінали D, E, F) термінальними комплексами Шереметьєво діє межтермінальний перехід (МТП) з пасажирським та багажним тунелями. Час у дорозі між терміналами аеропорту становить 4 хвилини. МТП забезпечив гарантоване мінімальне стикувальний час до 50 хвилин в рамках всього аеропорту.

Пасажирам пропонується скористатися в цілодобовому режимі межтермінальним повідомленням - підземними безпілотними поїздами. Вхід здійснюється через станційні комплекси «Шереметьєво 1» і «Шереметьєво 2». Станція «Шереметьєво 1» розташована на рівні першого підземного поверху Терміналу В. Станція «Шереметьєво 2» інтегрована з переходом між терміналами Е і D.

Про компанію Аерофлот

АЕРОФЛОТ входить в топ-20 найбільших авіакомпаній світу.

Аерофлот має наймолодшим літаковим парком в світі серед авіакомпаній з чисельністю понад сто повітряних суден. У 2017 році Аерофлот перевіз 32,8 млн чоловік, а з урахуванням авіакомпаній Групи «Аерофлот» - 50,1 млн.

Аерофлот має рейтинг «чотири зірки» від британської консалтингової компанії Skytrax, сім раз був удостоєний премії Skytrax World Airline Awards в категорії «Краща авіакомпанія Східної Європи», а також завоював рейтинг «п'ять зірок» від американської авіаційної асоціації APEX.

Аерофлот - найвідоміший авіаційний бренд в світі за даними агентства Brand Finance. Авіакомпанія займає четверте місце по цифровізації серед усіх авіакомпаній світу за даними американської консалтингової компанії Bain & Company.

ПРЕС-СЛУЖБА

Адреса: 119002, Москва, Арбат, д.10

тел. (495) 752-90-71, (499) 500-73-87

факс. (495) 753-86-39

[email protected]

www.aeroflot.ru

Міжнародний аеропорт Шереметьєво:

Міжнародний аеропорт Шереметьєво - найбільший російський аеропорт за обсягами пасажирських і вантажних перевезень, злітно-посадкових операцій, площі аеровокзального комплексу та потужності карго-комплексу. Маршрутна мережа Шереметьєво перевищує 220 напрямків. У 2017 р МАШ обслужив 40 млн 093 тис. Пасажирів, що на 17,8% вище 2016 р

Дирекція зі зв'язків з громадськістю

Міжнародного аеропорту Шереметьєво

тел. (495) 578-85-85, (495) 578-20-73

[email protected]

www.svo.aero

ПРЕС-РЕЛІЗ. Матеріал публікується на комерційних умовах.
Інтерфакс не несе відповідальності за зміст матеріалу.
Товари та послуги підлягають обов'язковій сертифікації

Новости