Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Аерофлот» на Зальцбург регулярно

Службі «БАНК» з достовірних джерел в Мінтрансі стало відомо про те, що «Аерофлот» допущений до виконання регулярних рейсів Москва - Зальцбург з частотою до 3 разів на тиждень. Таким чином, зимова програма авіаперевізника поповниться ще одним напрямком. Нагадаємо, в майбутньому сезоні «Аерофлот» отримав дозвіл на регулярні рейси в Шарм-ель-Шейх і Хургаду з частотою до 7 рейсів на тиждень.
Відомо, що нової перевезенням зацікавився TEZ TOUR, анонсував в червні австрійські гірськолижні програми . За інформацією з прес-служби компанії, заявка на блоки місць вже відправлена.
Конкуренти до новинки поки придивляються. Керівник чартерного відділу «Асент Тревел» Борис Богданов помітив, що взагалі-то «регулярки» - штука дорога. Які «Аерофлот» виставить ціни, які слоти запропонує? Адже не секрет, що австрійська сторона воліє суботи в якості дня заїзду туристів, і як можна буде завантажувати залишилися дві частоти, - неясно. «Крім того, національний перевізник займає дуже жорстку позицію в плані змін умов консолидатора на регулярних рейсах. Відмова від блоку місць тягне 80-відсоткову матеріальну відповідальність. Словом, поки ми плануємо літати в Зальцбург звичними чартерами, наприклад, S7 », - повідомив пан Богданов. Відсутність інформації за даними рейсам позбавила змоги прокоментувати види на них і в компанії PAC Group.
Начальник відділу авіаперевезення компанії «Нева» Сергій Бураков, як незалежний експерт переконаний, що заявлена ​​частота навряд чи зможе відчутно змінити польотні програми чартерних перевізників. «Звичайно," регулярки "національного авіаперевізника може відтягнути частину гравців ринку, але багато туристів цей регіон" з'їсти "не в змозі», - зауважив експерт.
Що ж стосується «Санрайз Тур», яка в сезон користувалася послугами чартерів «Аерофлоту» на цьому напрямку, то, на жаль, оперативно отримати коментарі в компанії не вдалося.

Які «Аерофлот» виставить ціни, які слоти запропонує?

Новости