Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оглядові майданчики легендарних вулканів

Оглядові майданчики завжди є відправними точками екскурсій. З них відкривається чудовий вид. Оглянувши вулкани з цього ракурсу, ви зможете краще зрозуміти процеси, в результаті яких вони утворилися. Вони також є відмінними місцями для відпочинку.

Оглядовий майданчик Ла-Крукіта (Національний парк Корона Форесталь). З цього майданчика відкривається чудовий вид, який допоможе вам представити, як 300 років тому викидалася Кальдера-де-Педро-Хіл. Лава знищувала все, що траплялося на її шляху - будинки і поля.

Оглядовий майданчик Вулканес (Національний парк Тейде). Чотири вулкана - чотири виверження. У період з кінця 1704 і на початку 1705 активізувалися вулкани Сьєте-Фуентес, фасного, арафія і Гарачико, і виверження тривали шість місяців. Місцеві жителі не могли в це повірити. Вони думали, що це було справою рук диявола, який викликав землетрус в 1704 році.

Оглядовий майданчик Уканка (Національний парк Тейде). Середньовічні моряки називали Тенеріфе "острів пекла" через таємничого вигляду Тейде. Незважаючи на те, що з часом вчені і натуралісти вивчили Тейде, острів продовжують вважати таємничим. Ви теж відчуєте цю таємничість, розглядаючи пейзажі, що відкриваються з цього оглядового майданчика.

Оглядовий майданчик Лас-Нарісес-дель-Тейде (Національний парк Тейде). У 1798 році почалося виверження вулкана Чахорра, що не припинялися протягом 100 днів. Це стало початком кінця темряви і забобони, які поступилися місцем науковим знанням, отриманим під час поїздок і експедицій на вершину вулкана. Зупинившись тут, ви зможете дізнатися більше про виняткові природні цінності, характерних для цього середовища. слідами Гумбольдта

Оглядовий майданчик Лос-Полеос (Сантьяго-дель-Тейде). Звідси відкривається вид на північно-західну частину острова, де сталося більшість недавніх вивержень. Свідком деяких з них був Христофор Колумб, коли пропливав повз острів на шляху до Америки. Найімовірніше, наступне виверження станеться саме тут.

Оглядовий майданчик Гарачико (Ель-Танку). Через 11 днів після того, як лава спопелила порт Гарачико, стався другий виверження, і лава, спускаючись зі скелі, знищила більшу частину міста. З цього моменту важливі вантажі, переправляються по морю, стали відправляти з портів Пуерто-де-ла-Крус і Санта-Крус-де-Тенеріфе.

Завантажити брошуру з описом оглядових майданчиків Завантажити брошуру з описом оглядових майданчиків

Новости