Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аварійна посадка літака в Кольцово і виступ Володимира Путіна на засіданні Міноборони РФ: головні новини

  1. сюжет

У Єкатеринбурзі організовано перевірку за фактом аварійної посадки літака. Фото: Олександр Зайцев

Добрий вечір. Минулий день виявився багатим на яскраві події, в цьому розділі новин ви дізнаєтеся найважливіші з них.

Почнемо з федеральних новин. Президент РФ Володимир Путін виступив з доповіддю на розширеному засіданні колегії Міністерства оборони. Глава держави дав оцінку діяльності Збройних сил за 2018 рік і окреслив подальші плани.

Державна Дума РФ прийняла закон, що посилює контроль за операціями з банківськими картками . Тепер банки зобов'язані надавати відомості про зняття готівкових коштів з платіжних карт, які випущені кредитними організаціями в певних країнах і територіях.

Перейдемо до новин Середнього Уралу. Сьогодні в аеропорту Кольцово літак, що виконував рейс за маршрутом Пхукет - Єкатеринбург, здійснив аварійну посадку . Уральське слідче управління на транспорті СКР організувало дослідчу перевірку за фактом події.

Стало відомо, на ремонт яких доріг регіону будуть направлені 630 млн рублів з федерального бюджету. Відзначимо, Свердловська область виділить на обслуговування доріг і дорожніх об'єктів по 2,4 млрд рублів в 2019 і 2020 роках і 2 млрд рублів - в 2021 році.

сюжет

Найважливіші новини на цю годину   Публікуємо добірку найбільш значущих і цікавих подій Найважливіші новини на цю годину
Публікуємо добірку найбільш значущих і цікавих подій.

Новости