Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Переліт Москва - Домінікана: авіакомпанії, що літають в Домінікану з Москви

  1. Найдешевші квитки з Москви в Пунта-Кану в цьому місяці
  2. Найдешевші квитки Москви - в Пунта-Кану
  3. Що потрібно врахувати перед вильотом
  4. Готелі в м Пунта-Кана: Популярні

17.05.2018

Жителі північних регіонів Росії часто вважають за краще проводити відпустку в теплих країнах, бажано, на морському узбережжі. Бажано, щоб на курорті було присутнє чисте море, красива природа, зручні пляжі, комфортабельні готелі і високий рівень обслуговування. Всі умови найвибагливіші мандрівники знаходять в Домініканській республіці.

ВСЯ ПРАВДА ПРО ОРЕНДУ АВТО в Домінікані!

Розташована на острові Гаїті, східна частина якого знаходиться між Північною і Південною Америкою, Домінікана омивається водами Карибського моря з півдня і Атлантичного океану - з півночі. Цей куточок земної кулі іноді називають «тропічним раєм», настільки він гарний. З огляду на прекрасні кліматичні і природні умови, розкішні готелі і високу популярність, країна є досить фешенебельним і престижним курортом.

Далі ми не просто розповімо про авіакомпанії, які літають в Домінікану, а й про особливості, які обов'язково потрібно знати всім туристам.

Далі ми не просто розповімо про авіакомпанії, які літають в Домінікану, а й про особливості, які обов'язково потрібно знати всім туристам

Орел і Решка Домінікана

Найдешевші квитки з Москви в Пунта-Кану в цьому місяці

Оптимальні варіанти шляху

Оптимальні варіанти шляху

Зрозуміло, задовго до подорожі люди починають прикидати, в яку суму їм коштуватиме переліт Москва - Домінікана, адже республіка знаходиться далеко від нашої країни, відповідно, авіаквитки вийдуть досить дорогими. Порівняти ціни найпростіше на офіційних сайтах авіакомпаній, вибравши найбільш підходящу. Порядок цін у авіаперевізників може бути різним, оскільки практично повністю регулюється ними самостійно.

Найвигідніше подорожувати наступними авіалініями:

  • Azur Air, що пропонує найвигідніші і часті перельоти від Москви до Домінікани. Лайнери авіакомпанії вилітають майже кожен день. Орієнтовний час польоту становить 13 годин 10 хвилин, але погодні умови можуть скоротити або, навпаки, збільшити його приблизно на годину. Вартість авіаквитків починається приблизно з 45 000 рублів, однак, авіаперевізник часто пропонує великі знижки, особливо в непопулярний сезон. Наприклад, на травень можна забронювати переліт за все за 26 000 рублів.
  • Другий повітряний перевізник, який виконує прямі рейси з Москви в Домінікану - NordWind. Заявлена ​​тривалість перельоту всього 11 годині 40 хвилин, ціна авіаквитка також порівняно невисока - мінімум 52 000 рублів. Недоліком є ​​обслуговування переважно чартерних рейсів і відсутність чіткого розкладу вильотів. Крім того, забронювати авіаквитки нелегко, оскільки відносно невеликий час перельоту і адекватна ціна формують високий попит. Зате саме ця авіалінія в сезон підвищеного попиту організовує також прямі польоти в Домініканську республіку з Санкт-Петербурга і Єкатеринбурга.
  • Авіакомпанія «Росія» відправляє літаки з Москви в Домінікану два рази в тиждень. Загальний час у дорозі порівняно з попереднім авіаперевізником, але ось вартість авіарейсів починається від 72 000 рублей. Відстежуючи акції і «горять» рейси, можна спробувати придбати квиток на переліт Москва - Домінікана за нижчими цінами.

Ще кілька авіакомпаній виконують перельоти без пересадок за даним напрямком: Air Berlin, Air Europa, Air France, British Airways, Condor, Iberia, KLM, SWISS. Розклад кожного вильоту потрібно уточнювати безпосередньо у операторів і менеджерів авіаліній, оскільки через високі ціни на польоти рейси здійснюються нерегулярно.

З ледует врахувати, що безпосередньо долетіти вдасться тільки до домініканського містечка Пунта Кана (Punta Cana). Інші курортні зони - Пуерто Плата, Домініка, Ла Романа, Сантьяго припускають подорож з однією або двома стиковками. Тим часом, багатьох туристів пересадки зовсім не лякають, оскільки є відмінною можливістю заощадити на вартості авіаквитків.

Авіакомпаній, що виконують рейси Москва - Домінікана з пересадками, досить, щоб мати можливість вибирати:

  • «Аерофлот»;
  • Delta Airlines;
  • LOT;
  • Condor;
  • KLM;
  • Jet Blue;
  • American Airlines.

Пересадочні рейси мають і авіакомпанії, що літають безпосередньо. Найбільш бюджетні польоти в Пунта Кану з однією пересадкою пропонує найвідоміший авіаперевізник «Аерофлот - російські авіалінії», вартість квитка на літак в одну сторону складе трохи більше 23 000 рублів. Можливо зробити стиковку по дорозі в Парижі, Мюнхені, Дюссельдорфі, Нью-Йорку, Франкфурті-на-Майні.

За тривалістю подорожі можливі різні варіанти - мінімальним часом стикувальних перельотів стане 14,5 годин, максимальним - близько 38 годин.

Найдешевші квитки Москви - в Пунта-Кану

Чому республіка користується великою популярністю

Чому республіка користується великою популярністю

Сприятливий клімат дозволяє відпочивати в Домінікані практично цілий рік. Особливо приємно прилетіти на спекотні пляжі, коли в Росії настає холодна, часто сльотава зима. Зустріти Новий рік в райському містечку бажають багато жителів середньої і північної смуги нашої країни. Завдяки наявності гірського ландшафту, повітря завжди свіжий, а з моря дме легкий бриз.

Всюди ростуть тисячі видів найрізноманітніших рослин - від величезних листяних гігантів до кактусів і кокосових пальм. Серед густої рослинності можна знайти дорогоцінні стовбури червоних і ебеновим дерев, невисокі вічнозелені гуави, а також смачні кешью. Загальна чисельність різновидів флори наближається до 6 000.

Літні місяці в республіці часто бувають дощові, але тропічні зливи, хоч і сильні, швидко проходять. До того ж, бувають вони не скрізь. Найбільш сухим сезоном вважається період з листопада-грудня до квітня-травня. У цей час тримається і оптимальна температура - близько 25-25 градусів за Цельсієм. У серпні вона може досягати 33 градусів, в січні - знижується до 22.

Крім дивовижного пляжного відпочинку з білосніжним піском і блакитно-синім морем туристи люблять оглядати визначні пам'ятки, що збереглися в Домінікані з давніх часів. Наприклад, в Ла Романа можна помилуватися середньовічної селом Альтос де Чавон, що є, правда, всього лише прекрасно відтвореної копією попередниці. Зате церква Святого Станіслава справжня, діюча понині. У ній проходили весілля і вінчання деяких монархів і сучасних «зірок» світової сцени - Майкл Джексон обвінчався з Луїзою Преслі саме там.

Величезні розкішні парки Гаітісес і Армандо-Бермудес підкорюють гостей величними кронами дерев, великою кількістю чагарників, екзотичних квітів і багатством запахів. У Домінікані знаходиться безліч красивих водоспадів, рівних яким в світі дуже мало. Велика частина зосереджена в районі Харабакоа, але найоригінальніший розташований в районі півострова Самана, називається Ель Лимон, відповідно, маючи пронизливо-жовтий відтінок води.

Домініканська республіка також багата природними заповідниками, печерами з найдавнішої наскального живописом, високими горами, підкорити які приїжджають багато гостей країни. Мангрові болота Домінікани вважаються унікальними, а в море можна побачити не тільки дельфінів, а й ламантинів, і навіть синіх китів. Підземні озера вражають уяву - солоне сталактитових, жовте сірчане і яскраво-блакитне прісне можна побачити близько домініканської столиці, опустившись на глибину 15 метрів.

Що потрібно врахувати перед вильотом

Що потрібно врахувати перед вильотом

Прибуття з Москви проводиться в аеропорт Пунта Кани, звідки доведеться добиратися до інших міст і курортів. Оскільки транспортне сполучення налагоджено, готелі використовують доставку гостей трансферами, дорога займе від півгодини до години. Але перед поїздкою обов'язково варто перевірити наявність необхідних документів:

  • закордонного паспорта;
  • страхового поліса;
  • авіаквитка;
  • водійських прав при бажанні орендувати автомобіль після прильоту;
  • свідоцтво про народження дитини, якщо неповнолітній громадянин також є мандрівником;
  • на дитину, що летить з одним з батьків, має бути оформлено нотаріально посвідчену згоду другого з батьків у письмовій формі;
  • сума, що перевищує 10 000 євро, підлягає вносити в декларацію.

Для громадян Російської Федерації віза на в'їзді не потрібна. Потрібно впевнитися в відсутності заборонених до ввезення предметів. Крім стандартного списку провезення речей в літаку, ознайомитися з яким можна на сайті авіалінії, не можна ввозити в країну м'ясо птиці та тварин, будь-які інші м'ясні продукти, молочну продукцію, статуї, священні реліквії, цінні археологічні знахідки, чий вік перевищує 100 років. Для них має бути видано дозвіл Департаментом Археології.

Обмежено можна провозити алкоголь і сигарети. Одна людина віком старше 16 років може взяти 10 пачок сигарет по 20 штук, коробку сигар, 2 літри будь-якого алкоголю в запечатаній тарі. Суворо забороняється до експорту домініканський песо.

Перед прикордонним контролем туристам необхідно придбати спеціальну карту, що дозволяє перебування в країні протягом 30 днів. Вартість складає 10 доларів, заповнювати доведеться власноруч.

ВСЯ ПРАВДА ПРО ОРЕНДУ АВТО в Домінікані!

Готелі в м Пунта-Кана: Популярні


Орел і Решка Домінікана

Орел і Решка Домінікана


Новости