Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Середній чек - 100 доларів. У Мінську з'явилася доставка елітної їжі

Зазвичай «доставка їжі» асоціюється з «фастфудом»: хочеш поїсти, але лінь готувати - подзвонив, і швидко привезли в потрібне місце їжу хай не найкориснішу, але ситну. У Мінську ж з'явилася служба доставки елітної їжі, причому, грузинської. Перше поки ще рідкість, друге серед служб доставки - новинка.

Сервіс по доставці якісної і недешевої їжі працює три місяці, і незабаром буде розширювати свою мережу. Чи багато охочих віддати в середньому 930 тисяч білоруських рублів за замовлення, розповів Юрій Кущ - творець сервісу www.gruzin.by .

«Грузинська їжа не може бути фастфудом в моєму розумінні. Я наполовину грузин і мені дійсно було б соромно пропонувати людям другосортний їжу, адже для жителів Грузії - це цілий культ і філософія. Я б крізь землю провалився, якби приїхав в Тбілісі і почув «Юка, кажуть, в Білорусі у тебе не хінкалі, а сухий пельмень з паскудної начинкою з старого барана» (і все це з грузинським акцентом, звичайно). А якби так було насправді, я б це точно почув! »

Основа, звідки почався розвиток бізнесу - це ресторан «Натвріс Хе», кухаря ресторану готують страви для служби доставки. Це зручно для бажаючих поїсти грузинські страви саме з цього ресторану, які не мають можливість приїхати в Степянку, до того ж сервіс корисний для залучення нових клієнтів.

«Страви для сервісу я вибирав просто: взяв все, що було в меню ресторану. Ціни на сайті на 20% нижче, оскільки завжди їжа на винос дешевше. Але вона не низька - це факт! Уявіть, ми навіть сулугуні у себе готуємо. Беремо білоруське фермерське молоко, грузинську закваску і робимо сир. А м'ясо купуємо тільки найкраще, інакше кухар на поріг кухні не пустить, і це не жарт »

«Я особисто відповідаю за якість їжі, яку доставляють. Нещодавно привозили замовлення постійним клієнтам, вийшла його забирати зі своєю мамою 3-х річна дівчинка, яка, побачивши коробку з хачапурі, заспівала «Качапурі, качапурі, моя мила дівчинка» - ось це оцінка праці! Загалом, люди, які у нас замовляють їжу, розуміють, за що платять »

В середньому страви на сервісі починаються від 100 тисяч. Наприклад, хачапурі по-аджарський обійдеться в 100 тисяч білоруських рублів, сациві з курки - 96 тисяч білоруських рублів, а за п'ять хінкалі доведеться заплатити 116 тисяч.

Для сервісу працюють чотири кухарі з різних регіонів Грузії. На думку Юрія, традиційні страви можуть готувати лише люди, що народилися в цій країні. Все, що є в меню можна побачити на кожному застілля де-небудь в Тбілісі або Сванетії.

«Я хочу, щоб люди в Білорусі мали можливість є хорошу їжу, коли вони цього захочуть. Іноді, якщо я десь в місті, поспішаю, я сам їм фастфуд. Але так бути не повинно, на мій погляд. Саме тому виникла ідея, яку я планую реалізувати в найближчому майбутньому: зробити крім існуючого меню ще й експрес-комплекс. У нього будуть входити п'ять основних страв, але менші за розміром і за нижчою вартістю. Щоб люди могли в будь-який момент поїсти якісно, ​​смачно і швидко »

Щоб люди могли в будь-який момент поїсти якісно, ​​смачно і швидко »

Зараз з моменту замовлення до його доставки пройде в середньому близько години. Якщо страви особливо складні в приготуванні, час очікування може збільшитися. Підготувати заздалегідь напівфабрикати і покласти їх холодильник неможливо через те, що згодом страви втрачають свій смак. Але, як стверджує Юрій, назустріч клієнту йдуть завжди

Але, як стверджує Юрій, назустріч клієнту йдуть завжди

«Був у нас рекорд в 30 хвилин - приготування плюс доставка: зателефонувала дівчина з Силіконової долини, сказала, що голодна до божевілля. Ми увійшли в становище, і зробили все максимально швидко. Одного разу, до речі, був ще один кумедний замовлення. О 23:15, коли кухарі вже йшли додому, довелося їх зловити буквально біля дверей. Клієнт попросив для своєї вагітної дружини привезти хачапурі по-аджарський і хінкалі. Відмовити вагітній жінці кухарі не змогли ».

Відмовити вагітній жінці кухарі не змогли »

«Зараз у нас стабільно п'ять замовлень в день, і це хороший результат для початку. Тому я хочу далі розвивати ідею якісного харчування, щоб у кожної людини була можливість спробувати справжню грузинську кухню: корисну, смачну і ситну. Кращий чахохбілі в кожен дім! »- поділився ідеями та планами Юрій Кущ.

»- поділився ідеями та планами Юрій Кущ

Служба доставки грузинської їжі працює щодня, крім понеділка. Замовлення онлайн приймаються з 12:00 до 23:00 на сайті www.gruzin.by і по телефону +375 29 1 99 44 11

Новости