Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ресторан Mama Roma в Читі глобально знизив ціни в новому меню

  1. Італійський ресторан Mama Roma в Читі глобально знизив ціни в новому меню, повідомив кореспонденту...

Італійський ресторан Mama Roma в Читі глобально знизив ціни в новому меню, повідомив кореспонденту ІА «Чіта.Ру» 20 січня шеф-кухар закладу.

«Mama Roma був задуманий як демократичний сімейний ресторан з великими порціями і невисокими цінами, і він повинен таким залишатися. Ми весь рік шукали ідеальний баланс, щоб запропонувати страви італійської кухні за цінами 2014 року. Знизити ціну дозволило зменшення витрат: ми знайшли компанії, які виробляють продукти, які можна порівняти за якістю з тими, що потрапили під санкції, налагодили своє виробництво борошна в Італії. Пройшлися по всьому меню, і майже всюди змогли серйозно знизити ціни без зменшення порцій, не змінюючи смаку страв і зберігаючи якість інгредієнтів. Наприклад, тепер «Цезар з куркою» коштує 295 рублів, а не 365, як раніше. Пасту можна замовити за 285 рублів, лазанью - за 335, а не за 400 рублів. Сподіваємося, гості оцінять наші старання », - зазначив співрозмовник агентства.

У новому меню повернулася найсмачніша піца ресторану «Бьянка з лососем і шпинатом».

«Вже зараз гості помічають, що меню вийшло дуже смачним. Особливо неаполітанська піца. Щоб навчитися її готувати, бренд-шеф їздив спочатку в Лондон до неаполітанським партнерам, що відкрив ресторан в британській столиці. Потім в Італію - в стару піцерію на острові Капрі. Зараз діє знижка 30% на нову неаполітанську піцу по буднях з 11.00 до 17.00, і 30% на піцу на винос протягом всього дня. Також при покупці чотирьох піц п'ята - в подарунок », - додав співрозмовник агентства.

За акціями та новинами ресторану можна спостерігати в соціальних мережах «ВКонтакте» , «Однокласники» і Facebook .

11:00, 20 січня 2016

Новости