Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Піца Лісіцца (Pizza Lisizza) акція | 20% | Липень 2019 | Подивитися! - Picodi Білорусь

  1. Цікаві факти:
  2. оформлення замовлення
  3. Знижки в Піца Лісіцца
  4. Економія з Пікоді

Піца Лісіцца - ресторан швидкого харчування з можливістю доставки додому

Піца Лісіцца - ресторан швидкого харчування з можливістю доставки додому. В даний час вулиці міста переповнені різноманітними кафе, піцеріями і ресторанами. Що робить Піцу Лісіццу кращої в Мінську і чому замовляти варто саме там? Відповідь проста - високоякісне обслуговування. Ваше замовлення буде прийнятий і оброблений операторами за лічені секунди, а свою гарячу піцу ви отримаєте протягом 45 хвилин. У піцерії Піца Лісіцца діє одне просте правило: якщо клієнт не отримав своє замовлення в зазначений час, він не зобов'язаний платити за одну з замовлених піц. Насолоджуйтесь оперативною доставкою смачної піци в будь-який час, так як ресторан працює цілодобово.

Цікаві факти:

  • Джоуї Честнат - рекордсмен з поїдання піци. За десять хвилин на змаганні він з'їв 45 шматків піци. А скільки шматочків з'їсте ви?
  • Найдорожча піца була приготована в Римі. Її вартість склала 3655 доларів.
  • Піца Біг Тейсті - це можливо? Так, той самий смак, тільки набагато більше.

Меню піцерії Піца Лісіцца

В меню інтернет-ресторану ви можете замовити як готові американські піци, так і різноманітні закуски, десерти і напої. Тісто для приготування справжньої американської піци розкочується виключно вручну, завдяки цьому прийому з тесту не витісняється повітря, і ви можете насолодитися апетитними пишними краями. У приготуванні страв використовуються продукти вищої якості від ретельно перевірених постачальників. Італійські паппероні і ароматне оливкове масло, справжня моцарела і свіжі овочі; які ще інгредієнти вибрати - вирішувати вам, але будьте впевнені в їх свіжості і якості.

Крім піци, в окремому розділі представлені також різноманітні закуски: курячі крильця і ​​нагетси, мохентохен, картопля по-селянськи та овочеві салати. Не забудьте спробувати також ніжний чізкейк, шматочок ягідного або шоколадного торта.

оформлення замовлення

Одним з найважливіших факторів при оформленні замовлення є ваше місце розташування. Дотримуючись політики компанії, доставка здійснюється строго відповідно до меж певної зони. Але не турбуйтеся, заповнюючи бланк замовлення, Вашу електронну адресу автоматично перевіряється і казусів з не доїхали піцою не виникне. Також слід звернути увагу на загальну суму вашого замовлення. Перевірте, чи перевищує ваша корзина вартість мінімального замовлення. Оплатити замовлення ви можете готівкою або ж картою у кур'єра.

Знижки в Піца Лісіцца

Піца - відмінне доповнення до перегляду фільму в колі друзів, гучній вечірці або побачення. Для того, щоб не тільки добре поїсти, але ще й заощадити, скористайтеся пошуковим рядком сайту Пікоді і вкажіть назву ресторану Піца Лісіцца. Уважно ознайомтеся з доступними вигідними пропозиціями. Це можуть бути знижки, акції або купони, які часто називають промокодом. Вибираючи будь-який з варіантів, ви отримуєте можливість заощадити від 30% до 70%, отримати приємний бонус або ж подарунок.

Щоб скористатися знижкою, досить натиснути на клавішу «отримати знижку» і ви автоматично потрапите на сайт, де зможете детальніше ознайомитися з умовами акції.

Щоб скористатися знижкою, досить натиснути на клавішу «отримати знижку» і ви автоматично потрапите на сайт, де зможете детальніше ознайомитися з умовами акції

Сподобалися страви в Піца Лісіцца? Ставте «палець вгору», щоб і інші знали, що піца в цьому ресторані заслуговує на увагу.

Економія з Пікоді

Вигідні знижки - це завжди гарний настрій. Отримуйте ще більше позитивних емоцій, підписавшись на розсилку вигідних пропозицій від сайту Пікоді. Будьте в курсі найкращих знижок в ваших улюблених інтернет-магазинах. Продовжуйте здійснювати покупки в інтернеті. Перевірте наявність акцій і промокодом в магазинах Аліекспресс і 21 століття від 25% до 70%.

Не факт, але цілком можливо, що ще більше вигідних пропозицій від «Піца Лісіцца» ви знайдете на Picodi під час Black Friday 2018 і Cyber ​​Monday 2018 , Коли вирують найбільші знижки в багатьох інтернет-магазинах.

Що робить Піцу Лісіццу кращої в Мінську і чому замовляти варто саме там?
А скільки шматочків з'їсте ви?
Піца Біг Тейсті - це можливо?
Сподобалися страви в Піца Лісіцца?

Новости