Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Результати лотереї Грін кард 2016. Перевірка в 2015.

Результати лотереї грін кард 2016 доступні з 5 травня 2015 г Результати лотереї грін кард 2016 доступні з 5 травня 2015 г. Все, хто подав заявку на розіграш ПМЖ в Америці в 2014 році, можуть дізнатися, чи виграли вони лотерею.

Як розібратися в номенклатурі, а точніше в роках, використовуваних в лотереї green card, в даному випадку 2014 року, 2015-го, 2016.

Коли йдеться про лотереї на постійне місце проживання в США, так само відоме як грін кард або карта, використовуються три різних року: рік подачі, рік розіграшу, і код самої імміграційний візи.

Так, заявки на лотерею грін кард 2016 року, 2016 Diversity Visa (DV-2106) Lottery були подані в жовтні і листопада 2014 годa. Розіграш відбувся в 2015, і результати вже доступні, починаючи з 5-го травня 2015 року.

Будь ласка, переконайтеся, що для перевірки результатів у вас готова наступна інформація: Номер підтвердження учасника (Entrant's Confirmation Number), прізвище (латинськими літерами) і рік народження.

Якщо ви втратили ваш номер підтвердження, то ви не можете перевірити результати. Консульський Центр Кентуккі (KCC), що керує програмою, не може шукати ваш номер. Навіть якщо ваша заявка була відібрана, так як ви не можете перевірити статус вашого виграшу, ви не виграли.

Якщо ви користувалися послугами третіх осіб у лотереї Green Card, типу сайтів допомоги при подачі заявок, вони повинні перевірити ваш статус для вас, а також надати вам номер підтвердження учасника.

Якщо ви не виграли лотерею, ви побачите наступне:
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time .
Please verify that you have entered all information correctly . You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below .
На основі представленої інформації, зaявки була обрана для подальшої обробки в програмі 2014 Electronic Diversity Visa в цей раз.
Будь ласка, переконайтеся, що ви ввели всю інформацію правильно. Ви можете перевірити ще раз статус заявки, натиснувши на посилання ESC Головна сторінка нижче.

Якщо ви виграли, то вітаємо! На сайті буде відображена інформація про те, що робити далі. Ви отримаєте повідомлення по електронній пошті, потім сайт буде відображати лист-запрошення з інформацією про ваш інтерв'ю на імміграційну візу.

З інструкцій до лотереї грін кард:

ВІДБІР ПЕРЕМОЖЦІВ

ЯК ПІДТВЕРДИТИ, ЩО Я ВИГРАВ DV ЛОТЕРЕЮ?

Офіційне повідомлення про виграш буде доступно на сайті www.dvlotery.state.gov в розділі Entrant Status Check з 5-го травня 2015 по вересень 2016 року. Вам знадобиться номер сторінки-підтвердження для доступу до розділу Entrant Status Check. Перевірка розділу Entrant Status Check буде єдиним засобом отримання інформації про результати розіграшу лотереї, про порядок подальших дій в разі виграшу і про призначення дати і часу співбесіди на отримання імміграційної візи. Веб сайт www.dvlottery.state.gov є єдиним офіційним сайтом Державного департаменту для подачі електронних заяв і перевірки результатів розіграшу.

Державний департамент НЕ буде розсилати повідомлення про виграш

Детальніше на сторінці лотерея green card на цьому сайті.

Новости