Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як відбувається відбір переможців у лотереї green card

  1. Як відбувається відбір переможців у лотереї green card Продовжую публікацію статей, присвячений програмі...
  2. ЯК ПІДТВЕРДИТИ, ЩО Я ВИГРАВ DV ЛОТЕРЕЮ?
  3. ЧИ БУДУТЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕ ВІДІБРАНІ КОМП'ЮТЕРОМ ЗАЯВНИКИ?
  4. ЩО ВІДБУДЕТЬСЯ, ЯКЩО БУДЕ втрачені сторінки-ПІДТВЕРДЖЕННЯ?
  5. ЧИ БУДЕ ОТРИМАНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИГРАШІ ВІД ДЕРЖАВНОГО ДЕПАРТАМЕНТУ ЕЛЕКТРОННІ ПОВІДОМЛЕННЯ АБО ЗВИЧАЙНОЮ...
  6. СКІЛЬКИ ПРЕТЕНДЕНТІВ буде відібрано ЗА ПРОГРАМОЮ DV-2020?
  7. ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ВІДБІР ПЕРЕМОЖЦІВ У ЛОТЕРЕЇ GREEN CARD?
  8. Я ВЖЕ знаходжу НА ТЕРИТОРІЇ США. Чи можу я ЗВЕРНУТИСЯ ДО СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ГРОМАДЯНСТВА І ІММІГРАЦІЇ...
  9. ЯКОГО ЧАСУ відібраним претендентам БУДУТЬ ЗБЕРІГАТИ ПРАВО НА ПОДАННЯ ЗАЯВИ ПРО ВИДАЧУ ВІЗИ КАТЕГОРІЇ DV?
  10. Як відбувається відбір переможців у лотереї green card
  11. ЯК ПІДТВЕРДИТИ, ЩО Я ВИГРАВ DV ЛОТЕРЕЮ?
  12. ЧИ БУДУТЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕ ВІДІБРАНІ КОМП'ЮТЕРОМ ЗАЯВНИКИ?
  13. ЩО ВІДБУДЕТЬСЯ, ЯКЩО БУДЕ втрачені сторінки-ПІДТВЕРДЖЕННЯ?
  14. ЧИ БУДЕ ОТРИМАНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИГРАШІ ВІД ДЕРЖАВНОГО ДЕПАРТАМЕНТУ ЕЛЕКТРОННІ ПОВІДОМЛЕННЯ АБО ЗВИЧАЙНОЮ...
  15. СКІЛЬКИ ПРЕТЕНДЕНТІВ буде відібрано ЗА ПРОГРАМОЮ DV-2020?
  16. ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ВІДБІР ПЕРЕМОЖЦІВ У ЛОТЕРЕЇ GREEN CARD?
  17. Я ВЖЕ знаходжу НА ТЕРИТОРІЇ США. Чи можу я ЗВЕРНУТИСЯ ДО СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ГРОМАДЯНСТВА І ІММІГРАЦІЇ...
  18. ЯКОГО ЧАСУ відібраним претендентам БУДУТЬ ЗБЕРІГАТИ ПРАВО НА ПОДАННЯ ЗАЯВИ ПРО ВИДАЧУ ВІЗИ КАТЕГОРІЇ DV?
  19. Як відбувається відбір переможців у лотереї green card
  20. ЯК ПІДТВЕРДИТИ, ЩО Я ВИГРАВ DV ЛОТЕРЕЮ?
  21. ЧИ БУДУТЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕ ВІДІБРАНІ КОМП'ЮТЕРОМ ЗАЯВНИКИ?
  22. ЩО ВІДБУДЕТЬСЯ, ЯКЩО БУДЕ втрачені сторінки-ПІДТВЕРДЖЕННЯ?
  23. ЧИ БУДЕ ОТРИМАНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИГРАШІ ВІД ДЕРЖАВНОГО ДЕПАРТАМЕНТУ ЕЛЕКТРОННІ ПОВІДОМЛЕННЯ АБО ЗВИЧАЙНОЮ...
  24. СКІЛЬКИ ПРЕТЕНДЕНТІВ буде відібрано ЗА ПРОГРАМОЮ DV-2020?
  25. ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ВІДБІР ПЕРЕМОЖЦІВ У ЛОТЕРЕЇ GREEN CARD?
  26. Я ВЖЕ знаходжу НА ТЕРИТОРІЇ США. Чи можу я ЗВЕРНУТИСЯ ДО СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ГРОМАДЯНСТВА І ІММІГРАЦІЇ...
  27. ЯКОГО ЧАСУ відібраним претендентам БУДУТЬ ЗБЕРІГАТИ ПРАВО НА ПОДАННЯ ЗАЯВИ ПРО ВИДАЧУ ВІЗИ КАТЕГОРІЇ DV?

Як відбувається відбір переможців у лотереї green card

Продовжую публікацію статей, присвячений програмі Diversity Visa (лотерея green card). Сьогодні про те, як відбувається відбір переможців у лотереї green card. Інформація була взята з офіційних джерел.

Statue of Liberty

ЯК ПІДТВЕРДИТИ, ЩО Я ВИГРАВ DV ЛОТЕРЕЮ?

Офіційне повідомлення про виграш буде доступно на сайті www.dvlottery.state.gov в розділі Entrant Status Check зі 7-го травня 2019 по 30 вересня 2020 року. Вам знадобиться номер сторінки-підтвердження для доступу до розділу Entrant Status Check. Перевірка розділу Entrant Status Check буде єдиним засобом отримання інформації про результати розіграшу лотереї, про порядок подальших дій в разі виграшу і про призначення дати і часу співбесіди на отримання імміграційної візи.

Для того щоб використовувати всі кількість виділених віз, Державний департамент може використовувати Entrant Status Check для повідомлення додатково виграли заяв і після 7-го травня 2019. Зберігайте Ваш номер підтвердження аж до 30 вересня 2020 на випадок отримання додаткових повідомлень. Веб сайт www.dvlottery.state.gov є єдиним офіційним сайтом Державного департаменту для подачі електронних заяв і перевірки результатів розіграшу. Державний департамент НЕ буде розсилати повідомлення про виграш.

ЧИ БУДУТЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕ ВІДІБРАНІ КОМП'ЮТЕРОМ ЗАЯВНИКИ?

Державний департамент НЕ буде повідомляти Вас, якщо Ваше заява не відібрано. Ви повинні використовувати Entrant Status Check, щоб дізнатися відібрано Ваша заява. Ви можете перевіряти статус вашої заяви по DV-2020 на сайті www.dvlotery.state.gov в розділі Entrant Status Check з 7-го травня 2019 р до 30 вересня 2020 року. Заявникам слід зберігати сторінку-підтвердження принаймні до 30 вересня 2019 року. (Інформація про виграш за попередньою програмою візової лотереї DV-2019 доступна з 15-го травня 2018 по 30 вересня 2019 року).

ЩО ВІДБУДЕТЬСЯ, ЯКЩО БУДЕ втрачені сторінки-ПІДТВЕРДЖЕННЯ?

Ви повинні зберігати номер зі сторінки-підтвердження, щоб отримати доступ до розділу Entrant Status Check. В даний час в розділі Entrant Status Check (ESC) на сайті програми DV доступна функція, за допомогою якої можна відправити номер підтвердження на адресу електронної пошти, яку Ви вказали при реєстрації. Для цього необхідно буде ввести деякі персональні дані, щоб ідентифікувати заявника.

Посольства і консульства США, а також Консульський центр в штаті Кентуккі не мають доступу до розділу Entrant Status Check, не можуть перевірити статус Вашої заявки і надати ваш номер підтвердження (це може зробити тільки заявник за допомогою опції в розділі Entrant Status Check). Державний департамент НЕ може надати список учасників, відібраних для оформлення візи.

ЧИ БУДЕ ОТРИМАНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИГРАШІ ВІД ДЕРЖАВНОГО
ДЕПАРТАМЕНТУ ЕЛЕКТРОННІ ПОВІДОМЛЕННЯ АБО ЗВИЧАЙНОЮ ПОШТОЮ?

Листи, що повідомляють про виграш, Державним департаментом розсилатися не будуть. Урядові організації США ніколи не розсилали повідомлення про виграш по електронній пошті і не будуть їх розсилати за програмою DV-2020. Тільки після того, як відібрані заявники дадуть відповідь на повідомлення в розділі Entrant Status Check, вони отримають по електронній пошті повідомлення про призначення співбесіди. У ньому не буде міститися інформація про дату і час співбесіди, а заявника сповістять тільки про необхідність зайти в розділ Entrant Status Check, де буде вказана більш докладна інформація.

Державний департамент може розсилати повідомлення, що нагадують учасникам лотереї про необхідність перевірити статус їх заяви в розділі Entrant Status Check. Однак, такі повідомлення ніколи не будуть cодержащий інформацію про те, відібрано заява чи ні.

Тільки інтернет-сайти з розширенням ".gov" є офіційними сайтами уряду США. Інші неурядових сайтів, які використовують суфікси ".com", ".org" або ".net", також надають корисну інформацію, проте Державний департамент не рекомендує і не підтримує фінансово або інформаційно жоден з цих сайтів.

Ви можете отримати електронні листи з деяких сайтів з пропозицією вислати гроші і персональну інформацію. Вам можуть також запропонувати оплатити деякі послуги, наприклад, заповнення форм і надання інформації щодо процедури імміграції. Ця інформація і форми для подачі анкет-заявок надаються безкоштовно на інтернет-сайтах Держдепартаменту, посольств і консульств США за кордоном.

Неурядові інтернет-сайти в спробі вкрасти ваші гроші можуть вимагати плату за послуги, які Ви ніколи не отримаєте, включаючи часто збір за участь в лотереї і оформлення імміграційних віз. Перевівши гроші за адресами, вказаними на цих сайтах, Ви ніколи не отримаєте їх назад. Крім того, остерігайтеся надавати вашу персональну інформацію за запитами неурядових сайтів, так як така інформація може бути використана з метою крадіжки коштів і фальсифікації документів.

Ці фальшиві електронні листи можуть виходити від людей, нібито пов'язаних з Консульським центром в Кентуккі (КСС) або з Державним департаментом. Пам'ятайте про те, що Державний департамент ніколи не розсилав повідомлень про виграш і немає ніяких передумов, що це відбудеться в рамках лотереї DV-2020.
Державний департамент ніколи не буде просити Вас переводити гроші поштою або використовувати такі сервіси як Western Union.

Інформація для тих, хто вивчає англійську: мовний центр Skyeng пропонує безкоштовне вступне заняття з англійської мови: http://skyeng.ru/go/usaconsult Якщо вам все сподобається, то при покупці перших занять ви отримаєте два уроки в подарунок по промо-коду ENGLISHSKYPE

СКІЛЬКИ ПРЕТЕНДЕНТІВ буде відібрано ЗА ПРОГРАМОЮ DV-2020?

на програму DV-2020 виділено 50.000 віз "DV". Оскільки існує ймовірність того, що не всі з перших 50.000 зареєстрованих заявників виявляться некваліфікованими для отримання візи чи не зможуть довести свої справи до отримання візи, буде відібрано понад 50.000 заяв, щоб видати всі виділені на програму DV візи. Це, однак, означає також, що для всіх тих, хто був відібраний спочатку, може не вистачити віз.

Всі відібрані заявники зможуть негайно дізнатися свій порядковий номер у списку в розділі Entrant Status Check на інтернет сайті www.dvlottery.state.gov. Інтерв'ю з тими відібраними заявниками DV-2020 року, які нададуть усі необхідні документи та іншу інформацію відповідно до інструкцій, почнуться в жовтні 2019 року. Відібрані кандидати, які нададуть інформацію, зазначену в інструкціях-повідомленнях, зможуть дізнатися про дату співбесіди для отримання візи в розділі Entrant Status Check за чотири - шість тижнів до призначеного дня інтерв'ю з консульськими офіцерами в посольствах США за кордоном.

Протягом кожного місяця візи (в залежності від їх наявності) будуть надаватися заявникам, які готові до отримання віз в цьому місяці. Після видачі всіх 50.000 віз DV програма на цей рік закінчиться. Теоретично, візи можуть закінчитися до вересня 2020 р відібраним претендентам, які бажають отримати візи, повинні бути готові діяти негайно. Той факт, що ваша заява була відібрано комп'ютером, ще не гарантує автоматичного отримання вами візи на в'їзд в США. Це означає лише те, що Ви можете претендувати на отримання імміграційної візи, якщо порядковий номер Вашої заяви буде відібраний для подальшого процесування і видачі візи за програмою DV-2020. Тільки 50 000 відібраних заявників, які відповідають критеріям програми, отримають візи.

ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ВІДБІР ПЕРЕМОЖЦІВ У ЛОТЕРЕЇ GREEN CARD?

Офіційне повідомлення про виграш буде доступно на сайті www.dvlottery.state.gov в розділі Entrant Status Check з 7-го травня 2019 по 30-е вересня 2020 року. Державний Департамент не буде розсилати повідомлення про виграш ні поштою, ні за допомогою електронної пошти. Якщо Ви отримаєте повідомлення про виграш по електронній пошті або по звичайній пошті, майте на увазі, що воно не є офіційним підтвердженням вашого виграшу Державним департаментом.

Державний департамент може зв'язатися з вами по електронній пошті, щоб попросити вас зайти в розділ Entrant Status Check для отримання нової інформації за Вашою заявою. Державний департамент ніколи НЕ БУДЕ пропонувати послати гроші поштою або через платіжні системи, подібні Western Union.

Всі заяви, отриманим з різних географічних регіонів, присвоюються індивідуальні номери. Після закінчення періоду подачі заяв комп'ютер зробить довільний відбір серед усіх отриманих заяв з різних географічних регіонів. У кожному регіоні першого відібране заяву буде зареєстровано першим; друга заява буде зареєстровано другим і т.д. Всі заяви, отримані в реєстраційний період, отримають рівні шанси бути відібраними в рамках свого регіону.

Після відбору і реєстрації заяв заявник зможе дізнатися про виграш в розділі Entrant Status Check, який буде доступний на сайті www.dvlottery.state.gov після 7-го травня 2019 року. Консульський центр в штаті Кентуккі (КСС) - підрозділ Державного департаменту - буде продовжувати обробку заяв доти, поки всі переможці не отримають інструкції для візового інтерв'ю в посольствах і консульствах США або до тих пір, поки особи, які мають таку можливість, не звернуться із проханням про зміну статусу перебування в один з офісів Служби з питань громадянства та імміграції на території США.

Я ВЖЕ знаходжу НА ТЕРИТОРІЇ США. Чи можу я ЗВЕРНУТИСЯ ДО СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ГРОМАДЯНСТВА І ІММІГРАЦІЇ (USCIS) ЗМІНИТИ СВІЙ СТАТУС ПЕРЕБУВАННЯ У США?

Так, за умови відповідності критеріям, які дають їм право на зміну статусу відповідно до положень Розділу 245 Акту про Імміграцію та Громадянство, ви можете звернутися в Службу з питань громадянства та імміграції (USCIS) з проханням про зміну їх статусу на статус постійного резидента США.

Заявники повинні забезпечити Службі з питань імміграції та громадянства можливість завершити обробку їх справ разом зі справами обробку документів подружжя і дітей молодше 21-го року, які проживають за кордоном, до 30-го вересня 2020 року, оскільки в цей день закінчується термін дії програми DV-2020 . Після півночі 30-го вересня 2020 року візи в рамках програми DV-2020 видаватися не будуть ні за яких обставин.

ЯКОГО ЧАСУ відібраним претендентам БУДУТЬ ЗБЕРІГАТИ ПРАВО НА ПОДАННЯ
ЗАЯВИ ПРО ВИДАЧУ ВІЗИ КАТЕГОРІЇ DV?

Особи, відібрані в результаті лотереї DV-2020 року, мають право клопотати про видачу їм візи тільки протягом 2020 го фінансового року, тобто з 1-го жовтня 2019 р 30-е вересня 2020 г. Таким заявникам слід подавати заяву на візу якомога раніше, відповідно до доступністю візових номерів.

Заявники повинні отримати візу DV або змінити імміграційний статус строго до кінця фінансового року. Можливості відібраних DV заявників, які не отримали віз до 30-го вересня 2020 року (тобто кінця фінансового року), наступного року не поширюються. Подружжя та діти, які отримали імміграційний статус в результаті відбору по програмі DV-2020 року, також можуть отримати візи категорії DV тільки в період з 1-го жовтня 2019 р 30-е вересня 2020 г. За чотири-шість тижнів до інтерв'ю заявники , які відправили свої заяви-анкети з-за кордону, будуть проінформовані Державним департаментом через розділ Entrant Status Check на сайті E-DV про дату співбесіди.

Якщо вам сподобалася стаття, порекомендуйте її вашим друзям і колегам і приєднуйтесь до мене на Facebook , LinkedIn , YouTube і Twitter . Дякуємо.

Як відбувається відбір переможців у лотереї green card

Продовжую публікацію статей, присвячений програмі Diversity Visa (лотерея green card). Сьогодні про те, як відбувається відбір переможців у лотереї green card. Інформація була взята з офіційних джерел.

Statue of Liberty

ЯК ПІДТВЕРДИТИ, ЩО Я ВИГРАВ DV ЛОТЕРЕЮ?

Офіційне повідомлення про виграш буде доступно на сайті www.dvlottery.state.gov в розділі Entrant Status Check зі 7-го травня 2019 по 30 вересня 2020 року. Вам знадобиться номер сторінки-підтвердження для доступу до розділу Entrant Status Check. Перевірка розділу Entrant Status Check буде єдиним засобом отримання інформації про результати розіграшу лотереї, про порядок подальших дій в разі виграшу і про призначення дати і часу співбесіди на отримання імміграційної візи.

Для того щоб використовувати всі кількість виділених віз, Державний департамент може використовувати Entrant Status Check для повідомлення додатково виграли заяв і після 7-го травня 2019. Зберігайте Ваш номер підтвердження аж до 30 вересня 2020 на випадок отримання додаткових повідомлень. Веб сайт www.dvlottery.state.gov є єдиним офіційним сайтом Державного департаменту для подачі електронних заяв і перевірки результатів розіграшу. Державний департамент НЕ буде розсилати повідомлення про виграш.

ЧИ БУДУТЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕ ВІДІБРАНІ КОМП'ЮТЕРОМ ЗАЯВНИКИ?

Державний департамент НЕ буде повідомляти Вас, якщо Ваше заява не відібрано. Ви повинні використовувати Entrant Status Check, щоб дізнатися відібрано Ваша заява. Ви можете перевіряти статус вашої заяви по DV-2020 на сайті www.dvlotery.state.gov в розділі Entrant Status Check з 7-го травня 2019 р до 30 вересня 2020 року. Заявникам слід зберігати сторінку-підтвердження принаймні до 30 вересня 2019 року. (Інформація про виграш за попередньою програмою візової лотереї DV-2019 доступна з 15-го травня 2018 по 30 вересня 2019 року).

ЩО ВІДБУДЕТЬСЯ, ЯКЩО БУДЕ втрачені сторінки-ПІДТВЕРДЖЕННЯ?

Ви повинні зберігати номер зі сторінки-підтвердження, щоб отримати доступ до розділу Entrant Status Check. В даний час в розділі Entrant Status Check (ESC) на сайті програми DV доступна функція, за допомогою якої можна відправити номер підтвердження на адресу електронної пошти, яку Ви вказали при реєстрації. Для цього необхідно буде ввести деякі персональні дані, щоб ідентифікувати заявника.

Посольства і консульства США, а також Консульський центр в штаті Кентуккі не мають доступу до розділу Entrant Status Check, не можуть перевірити статус Вашої заявки і надати ваш номер підтвердження (це може зробити тільки заявник за допомогою опції в розділі Entrant Status Check). Державний департамент НЕ може надати список учасників, відібраних для оформлення візи.

ЧИ БУДЕ ОТРИМАНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИГРАШІ ВІД ДЕРЖАВНОГО
ДЕПАРТАМЕНТУ ЕЛЕКТРОННІ ПОВІДОМЛЕННЯ АБО ЗВИЧАЙНОЮ ПОШТОЮ?

Листи, що повідомляють про виграш, Державним департаментом розсилатися не будуть. Урядові організації США ніколи не розсилали повідомлення про виграш по електронній пошті і не будуть їх розсилати за програмою DV-2020. Тільки після того, як відібрані заявники дадуть відповідь на повідомлення в розділі Entrant Status Check, вони отримають по електронній пошті повідомлення про призначення співбесіди. У ньому не буде міститися інформація про дату і час співбесіди, а заявника сповістять тільки про необхідність зайти в розділ Entrant Status Check, де буде вказана більш докладна інформація.

Державний департамент може розсилати повідомлення, що нагадують учасникам лотереї про необхідність перевірити статус їх заяви в розділі Entrant Status Check. Однак, такі повідомлення ніколи не будуть cодержащий інформацію про те, відібрано заява чи ні.

Тільки інтернет-сайти з розширенням ".gov" є офіційними сайтами уряду США. Інші неурядових сайтів, які використовують суфікси ".com", ".org" або ".net", також надають корисну інформацію, проте Державний департамент не рекомендує і не підтримує фінансово або інформаційно жоден з цих сайтів.

Ви можете отримати електронні листи з деяких сайтів з пропозицією вислати гроші і персональну інформацію. Вам можуть також запропонувати оплатити деякі послуги, наприклад, заповнення форм і надання інформації щодо процедури імміграції. Ця інформація і форми для подачі анкет-заявок надаються безкоштовно на інтернет-сайтах Держдепартаменту, посольств і консульств США за кордоном.

Неурядові інтернет-сайти в спробі вкрасти ваші гроші можуть вимагати плату за послуги, які Ви ніколи не отримаєте, включаючи часто збір за участь в лотереї і оформлення імміграційних віз. Перевівши гроші за адресами, вказаними на цих сайтах, Ви ніколи не отримаєте їх назад. Крім того, остерігайтеся надавати вашу персональну інформацію за запитами неурядових сайтів, так як така інформація може бути використана з метою крадіжки коштів і фальсифікації документів.

Ці фальшиві електронні листи можуть виходити від людей, нібито пов'язаних з Консульським центром в Кентуккі (КСС) або з Державним департаментом. Пам'ятайте про те, що Державний департамент ніколи не розсилав повідомлень про виграш і немає ніяких передумов, що це відбудеться в рамках лотереї DV-2020.
Державний департамент ніколи не буде просити Вас переводити гроші поштою або використовувати такі сервіси як Western Union.

Інформація для тих, хто вивчає англійську: мовний центр Skyeng пропонує безкоштовне вступне заняття з англійської мови: http://skyeng.ru/go/usaconsult Якщо вам все сподобається, то при покупці перших занять ви отримаєте два уроки в подарунок по промо-коду ENGLISHSKYPE

СКІЛЬКИ ПРЕТЕНДЕНТІВ буде відібрано ЗА ПРОГРАМОЮ DV-2020?

на програму DV-2020 виділено 50.000 віз "DV". Оскільки існує ймовірність того, що не всі з перших 50.000 зареєстрованих заявників виявляться некваліфікованими для отримання візи чи не зможуть довести свої справи до отримання візи, буде відібрано понад 50.000 заяв, щоб видати всі виділені на програму DV візи. Це, однак, означає також, що для всіх тих, хто був відібраний спочатку, може не вистачити віз.

Всі відібрані заявники зможуть негайно дізнатися свій порядковий номер у списку в розділі Entrant Status Check на інтернет сайті www.dvlottery.state.gov. Інтерв'ю з тими відібраними заявниками DV-2020 року, які нададуть усі необхідні документи та іншу інформацію відповідно до інструкцій, почнуться в жовтні 2019 року. Відібрані кандидати, які нададуть інформацію, зазначену в інструкціях-повідомленнях, зможуть дізнатися про дату співбесіди для отримання візи в розділі Entrant Status Check за чотири - шість тижнів до призначеного дня інтерв'ю з консульськими офіцерами в посольствах США за кордоном.

Протягом кожного місяця візи (в залежності від їх наявності) будуть надаватися заявникам, які готові до отримання віз в цьому місяці. Після видачі всіх 50.000 віз DV програма на цей рік закінчиться. Теоретично, візи можуть закінчитися до вересня 2020 р відібраним претендентам, які бажають отримати візи, повинні бути готові діяти негайно. Той факт, що ваша заява була відібрано комп'ютером, ще не гарантує автоматичного отримання вами візи на в'їзд в США. Це означає лише те, що Ви можете претендувати на отримання імміграційної візи, якщо порядковий номер Вашої заяви буде відібраний для подальшого процесування і видачі візи за програмою DV-2020. Тільки 50 000 відібраних заявників, які відповідають критеріям програми, отримають візи.

ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ВІДБІР ПЕРЕМОЖЦІВ У ЛОТЕРЕЇ GREEN CARD?

Офіційне повідомлення про виграш буде доступно на сайті www.dvlottery.state.gov в розділі Entrant Status Check з 7-го травня 2019 по 30-е вересня 2020 року. Державний Департамент не буде розсилати повідомлення про виграш ні поштою, ні за допомогою електронної пошти. Якщо Ви отримаєте повідомлення про виграш по електронній пошті або по звичайній пошті, майте на увазі, що воно не є офіційним підтвердженням вашого виграшу Державним департаментом.

Державний департамент може зв'язатися з вами по електронній пошті, щоб попросити вас зайти в розділ Entrant Status Check для отримання нової інформації за Вашою заявою. Державний департамент ніколи НЕ БУДЕ пропонувати послати гроші поштою або через платіжні системи, подібні Western Union.

Всі заяви, отриманим з різних географічних регіонів, присвоюються індивідуальні номери. Після закінчення періоду подачі заяв комп'ютер зробить довільний відбір серед усіх отриманих заяв з різних географічних регіонів. У кожному регіоні перший відібране заяву буде зареєстровано першим; друга заява буде зареєстровано другим і т.д. Всі заяви, отримані в реєстраційний період, отримають рівні шанси бути відібраними в рамках свого регіону.

Після відбору і реєстрації заяв заявник зможе дізнатися про виграш в розділі Entrant Status Check, який буде доступний на сайті www.dvlottery.state.gov після 7-го травня 2019 року. Консульський центр в штаті Кентуккі (КСС) - підрозділ Державного департаменту - буде продовжувати обробку заяв доти, поки всі переможці не отримають інструкції для візового інтерв'ю в посольствах і консульствах США або до тих пір, поки особи, які мають таку можливість, не звернуться із проханням про зміну статусу перебування в один з офісів Служби з питань громадянства та імміграції на території США.

Я ВЖЕ знаходжу НА ТЕРИТОРІЇ США. Чи можу я ЗВЕРНУТИСЯ ДО СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ГРОМАДЯНСТВА І ІММІГРАЦІЇ (USCIS) ЗМІНИТИ СВІЙ СТАТУС ПЕРЕБУВАННЯ У США?

Так, за умови відповідності критеріям, які дають їм право на зміну статусу відповідно до положень Розділу 245 Акту про Імміграцію та Громадянство, ви можете звернутися в Службу з питань громадянства та імміграції (USCIS) з проханням про зміну їх статусу на статус постійного резидента США.

Заявники повинні забезпечити Службі з питань імміграції та громадянства можливість завершити обробку їх справ разом зі справами обробку документів подружжя і дітей молодше 21-го року, які проживають за кордоном, до 30-го вересня 2020 року, оскільки в цей день закінчується термін дії програми DV-2020 . Після півночі 30-го вересня 2020 року візи в рамках програми DV-2020 видаватися не будуть ні за яких обставин.

ЯКОГО ЧАСУ відібраним претендентам БУДУТЬ ЗБЕРІГАТИ ПРАВО НА ПОДАННЯ
ЗАЯВИ ПРО ВИДАЧУ ВІЗИ КАТЕГОРІЇ DV?

Особи, відібрані в результаті лотереї DV-2020 року, мають право клопотати про видачу їм візи тільки протягом 2020 го фінансового року, тобто з 1-го жовтня 2019 р 30-е вересня 2020 г. Таким заявникам слід подавати заяву на візу якомога раніше, відповідно до доступністю візових номерів.

Заявники повинні отримати візу DV або змінити імміграційний статус строго до кінця фінансового року. Можливості відібраних DV заявників, які не отримали віз до 30-го вересня 2020 року (тобто кінця фінансового року), наступного року не поширюються. Подружжя та діти, які отримали імміграційний статус в результаті відбору по програмі DV-2020 року, також можуть отримати візи категорії DV тільки в період з 1-го жовтня 2019 р 30-е вересня 2020 г. За чотири-шість тижнів до інтерв'ю заявники , які відправили свої заяви-анкети з-за кордону, будуть проінформовані Державним департаментом через розділ Entrant Status Check на сайті E-DV про дату співбесіди.

Якщо вам сподобалася стаття, порекомендуйте її вашим друзям і колегам і приєднуйтесь до мене на Facebook , LinkedIn , YouTube і Twitter . Спасибі.

Як відбувається відбір переможців у лотереї green card

Продовжую публікацію статей, присвячений програмі Diversity Visa (лотерея green card). Сьогодні про те, як відбувається відбір переможців у лотереї green card. Інформація була взята з офіційних джерел.

Statue of Liberty

ЯК ПІДТВЕРДИТИ, ЩО Я ВИГРАВ DV ЛОТЕРЕЮ?

Офіційне повідомлення про виграш буде доступно на сайті www.dvlottery.state.gov в розділі Entrant Status Check зі 7-го травня 2019 по 30 вересня 2020 року. Вам знадобиться номер сторінки-підтвердження для доступу до розділу Entrant Status Check. Перевірка розділу Entrant Status Check буде єдиним засобом отримання інформації про результати розіграшу лотереї, про порядок подальших дій в разі виграшу і про призначення дати і часу співбесіди на отримання імміграційної візи.

Для того щоб використовувати всі кількість виділених віз, Державний департамент може використовувати Entrant Status Check для повідомлення додатково виграли заяв і після 7-го травня 2019. Зберігайте Ваш номер підтвердження аж до 30 вересня 2020 на випадок отримання додаткових повідомлень. Веб сайт www.dvlottery.state.gov є єдиним офіційним сайтом Державного департаменту для подачі електронних заяв і перевірки результатів розіграшу. Державний департамент НЕ буде розсилати повідомлення про виграш.

ЧИ БУДУТЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕ ВІДІБРАНІ КОМП'ЮТЕРОМ ЗАЯВНИКИ?

Державний департамент НЕ буде повідомляти Вас, якщо Ваше заява не відібрано. Ви повинні використовувати Entrant Status Check, щоб дізнатися відібрано Ваша заява. Ви можете перевіряти статус вашої заяви по DV-2020 на сайті www.dvlotery.state.gov в розділі Entrant Status Check з 7-го травня 2019 р до 30 вересня 2020 року. Заявникам слід зберігати сторінку-підтвердження принаймні до 30 вересня 2019 року. (Інформація про виграш за попередньою програмою візової лотереї DV-2019 доступна з 15-го травня 2018 по 30 вересня 2019 року).

ЩО ВІДБУДЕТЬСЯ, ЯКЩО БУДЕ втрачені сторінки-ПІДТВЕРДЖЕННЯ?

Ви повинні зберігати номер зі сторінки-підтвердження, щоб отримати доступ до розділу Entrant Status Check. В даний час в розділі Entrant Status Check (ESC) на сайті програми DV доступна функція, за допомогою якої можна відправити номер підтвердження на адресу електронної пошти, яку Ви вказали при реєстрації. Для цього необхідно буде ввести деякі персональні дані, щоб ідентифікувати заявника.

Посольства і консульства США, а також Консульський центр в штаті Кентуккі не мають доступу до розділу Entrant Status Check, не можуть перевірити статус Вашої заявки і надати ваш номер підтвердження (це може зробити тільки заявник за допомогою опції в розділі Entrant Status Check). Державний департамент НЕ може надати список учасників, відібраних для оформлення візи.

ЧИ БУДЕ ОТРИМАНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИГРАШІ ВІД ДЕРЖАВНОГО
ДЕПАРТАМЕНТУ ЕЛЕКТРОННІ ПОВІДОМЛЕННЯ АБО ЗВИЧАЙНОЮ ПОШТОЮ?

Листи, що повідомляють про виграш, Державним департаментом розсилатися не будуть. Урядові організації США ніколи не розсилали повідомлення про виграш по електронній пошті і не будуть їх розсилати за програмою DV-2020. Тільки після того, як відібрані заявники дадуть відповідь на повідомлення в розділі Entrant Status Check, вони отримають по електронній пошті повідомлення про призначення співбесіди. У ньому не буде міститися інформація про дату і час співбесіди, а заявника сповістять тільки про необхідність зайти в розділ Entrant Status Check, де буде вказана більш докладна інформація.

Державний департамент може розсилати повідомлення, що нагадують учасникам лотереї про необхідність перевірити статус їх заяви в розділі Entrant Status Check. Однак, такі повідомлення ніколи не будуть cодержащий інформацію про те, відібрано заява чи ні.

Тільки інтернет-сайти з розширенням ".gov" є офіційними сайтами уряду США. Інші неурядових сайтів, які використовують суфікси ".com", ".org" або ".net", також надають корисну інформацію, проте Державний департамент не рекомендує і не підтримує фінансово або інформаційно жоден з цих сайтів.

Ви можете отримати електронні листи з деяких сайтів з пропозицією вислати гроші і персональну інформацію. Вам можуть також запропонувати оплатити деякі послуги, наприклад, заповнення форм і надання інформації щодо процедури імміграції. Ця інформація і форми для подачі анкет-заявок надаються безкоштовно на інтернет-сайтах Держдепартаменту, посольств і консульств США за кордоном.

Неурядові інтернет-сайти в спробі вкрасти ваші гроші можуть вимагати плату за послуги, які Ви ніколи не отримаєте, включаючи часто збір за участь в лотереї і оформлення імміграційних віз. Перевівши гроші за адресами, вказаними на цих сайтах, Ви ніколи не отримаєте їх назад. Крім того, остерігайтеся надавати вашу персональну інформацію за запитами неурядових сайтів, так як така інформація може бути використана з метою крадіжки коштів і фальсифікації документів.

Ці фальшиві електронні листи можуть виходити від людей, нібито пов'язаних з Консульським центром в Кентуккі (КСС) або з Державним департаментом. Пам'ятайте про те, що Державний департамент ніколи не розсилав повідомлень про виграш і немає ніяких передумов, що це відбудеться в рамках лотереї DV-2020.
Державний департамент ніколи не буде просити Вас переводити гроші поштою або використовувати такі сервіси як Western Union.

Інформація для тих, хто вивчає англійську: мовний центр Skyeng пропонує безкоштовне вступне заняття з англійської мови: http://skyeng.ru/go/usaconsult Якщо вам все сподобається, то при покупці перших занять ви отримаєте два уроки в подарунок по промо-коду ENGLISHSKYPE

СКІЛЬКИ ПРЕТЕНДЕНТІВ буде відібрано ЗА ПРОГРАМОЮ DV-2020?

на програму DV-2020 виділено 50.000 віз "DV". Оскільки існує ймовірність того, що не всі з перших 50.000 зареєстрованих заявників виявляться некваліфікованими для отримання візи чи не зможуть довести свої справи до отримання візи, буде відібрано понад 50.000 заяв, щоб видати всі виділені на програму DV візи. Це, однак, означає також, що для всіх тих, хто був відібраний спочатку, може не вистачити віз.

Всі відібрані заявники зможуть негайно дізнатися свій порядковий номер у списку в розділі Entrant Status Check на інтернет сайті www.dvlottery.state.gov. Інтерв'ю з тими відібраними заявниками DV-2020 року, які нададуть усі необхідні документи та іншу інформацію відповідно до інструкцій, почнуться в жовтні 2019 року. Відібрані кандидати, які нададуть інформацію, зазначену в інструкціях-повідомленнях, зможуть дізнатися про дату співбесіди для отримання візи в розділі Entrant Status Check за чотири - шість тижнів до призначеного дня інтерв'ю з консульськими офіцерами в посольствах США за кордоном.

Протягом кожного місяця візи (в залежності від їх наявності) будуть надаватися заявникам, які готові до отримання віз в цьому місяці. Після видачі всіх 50.000 віз DV програма на цей рік закінчиться. Теоретично, візи можуть закінчитися до вересня 2020 р відібраним претендентам, які бажають отримати візи, повинні бути готові діяти негайно. Той факт, що ваша заява була відібрано комп'ютером, ще не гарантує автоматичного отримання вами візи на в'їзд в США. Це означає лише те, що Ви можете претендувати на отримання імміграційної візи, якщо порядковий номер Вашої заяви буде відібраний для подальшого процесування і видачі візи за програмою DV-2020. Тільки 50 000 відібраних заявників, які відповідають критеріям програми, отримають візи.

ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ВІДБІР ПЕРЕМОЖЦІВ У ЛОТЕРЕЇ GREEN CARD?

Офіційне повідомлення про виграш буде доступно на сайті www.dvlottery.state.gov в розділі Entrant Status Check з 7-го травня 2019 по 30-е вересня 2020 року. Державний Департамент не буде розсилати повідомлення про виграш ні поштою, ні за допомогою електронної пошти. Якщо Ви отримаєте повідомлення про виграш по електронній пошті або по звичайній пошті, майте на увазі, що воно не є офіційним підтвердженням вашого виграшу Державним департаментом.

Державний департамент може зв'язатися з вами по електронній пошті, щоб попросити вас зайти в розділ Entrant Status Check для отримання нової інформації за Вашою заявою. Державний департамент ніколи НЕ БУДЕ пропонувати послати гроші поштою або через платіжні системи, подібні Western Union.

Всі заяви, отриманим з різних географічних регіонів, присвоюються індивідуальні номери. Після закінчення періоду подачі заяв комп'ютер зробить довільний відбір серед усіх отриманих заяв з різних географічних регіонів. У кожному регіоні перший відібране заяву буде зареєстровано першим; друга заява буде зареєстровано другим і т.д. Всі заяви, отримані в реєстраційний період, отримають рівні шанси бути відібраними в рамках свого регіону.

Після відбору і реєстрації заяв заявник зможе дізнатися про виграш в розділі Entrant Status Check, який буде доступний на сайті www.dvlottery.state.gov після 7-го травня 2019 року. Консульський центр в штаті Кентуккі (КСС) - підрозділ Державного департаменту - буде продовжувати обробку заяв доти, поки всі переможці не отримають інструкції для візового інтерв'ю в посольствах і консульствах США або до тих пір, поки особи, які мають таку можливість, не звернуться із проханням про зміну статусу перебування в один з офісів Служби з питань громадянства та імміграції на території США.

Я ВЖЕ знаходжу НА ТЕРИТОРІЇ США. Чи можу я ЗВЕРНУТИСЯ ДО СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ГРОМАДЯНСТВА І ІММІГРАЦІЇ (USCIS) ЗМІНИТИ СВІЙ СТАТУС ПЕРЕБУВАННЯ У США?

Так, за умови відповідності критеріям, які дають їм право на зміну статусу відповідно до положень Розділу 245 Акту про Імміграцію та Громадянство, ви можете звернутися в Службу з питань громадянства та імміграції (USCIS) з проханням про зміну їх статусу на статус постійного резидента США.

Заявники повинні забезпечити Службі з питань імміграції та громадянства можливість завершити обробку їх справ разом зі справами обробку документів подружжя і дітей молодше 21-го року, які проживають за кордоном, до 30-го вересня 2020 року, оскільки в цей день закінчується термін дії програми DV-2020 . Після півночі 30-го вересня 2020 року візи в рамках програми DV-2020 видаватися не будуть ні за яких обставин.

ЯКОГО ЧАСУ відібраним претендентам БУДУТЬ ЗБЕРІГАТИ ПРАВО НА ПОДАННЯ
ЗАЯВИ ПРО ВИДАЧУ ВІЗИ КАТЕГОРІЇ DV?

Особи, відібрані в результаті лотереї DV-2020 року, мають право клопотати про видачу їм візи тільки протягом 2020 го фінансового року, тобто з 1-го жовтня 2019 р 30-е вересня 2020 г. Таким заявникам слід подавати заяву на візу якомога раніше, відповідно до доступністю візових номерів.

Заявники повинні отримати візу DV або змінити імміграційний статус строго до кінця фінансового року. Можливості відібраних DV заявників, які не отримали віз до 30-го вересня 2020 року (тобто кінця фінансового року), наступного року не поширюються. Подружжя та діти, які отримали імміграційний статус в результаті відбору по програмі DV-2020 року, також можуть отримати візи категорії DV тільки в період з 1-го жовтня 2019 р 30-е вересня 2020 г. За чотири-шість тижнів до інтерв'ю заявники , які відправили свої заяви-анкети з-за кордону, будуть проінформовані Державним департаментом через розділ Entrant Status Check на сайті E-DV про дату співбесіди.

Якщо вам сподобалася стаття, порекомендуйте її вашим друзям і колегам і приєднуйтесь до мене на Facebook , LinkedIn , YouTube і Twitter . Спасибі.

ЯК ПІДТВЕРДИТИ, ЩО Я ВИГРАВ DV ЛОТЕРЕЮ?
ЧИ БУДУТЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕ ВІДІБРАНІ КОМП'ЮТЕРОМ ЗАЯВНИКИ?
ЩО ВІДБУДЕТЬСЯ, ЯКЩО БУДЕ втрачені сторінки-ПІДТВЕРДЖЕННЯ?
СКІЛЬКИ ПРЕТЕНДЕНТІВ буде відібрано ЗА ПРОГРАМОЮ DV-2020?
ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ВІДБІР ПЕРЕМОЖЦІВ У ЛОТЕРЕЇ GREEN CARD?
ЯКОГО ЧАСУ відібраним претендентам БУДУТЬ ЗБЕРІГАТИ ПРАВО НА ПОДАННЯ ЗАЯВИ ПРО ВИДАЧУ ВІЗИ КАТЕГОРІЇ DV?
ЧИ БУДУТЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕ ВІДІБРАНІ КОМП'ЮТЕРОМ ЗАЯВНИКИ?
ЩО ВІДБУДЕТЬСЯ, ЯКЩО БУДЕ втрачені сторінки-ПІДТВЕРДЖЕННЯ?
СКІЛЬКИ ПРЕТЕНДЕНТІВ буде відібрано ЗА ПРОГРАМОЮ DV-2020?
ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ВІДБІР ПЕРЕМОЖЦІВ У ЛОТЕРЕЇ GREEN CARD?

Новости