Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вибираємо витяжку на кухню

  1. За принципом роботи витяжки є двох типів:

Оскільки кіптява, що утворюється в ході приготуванні їжі, сідає на меблі, шпалери, а також псує здоров'я Оскільки кіптява, що утворюється в ході приготуванні їжі, сідає на меблі, шпалери, а також псує здоров'я. Запах просочує в кухні все, проникає в кожну кімнату.

Висновок однозначний: кухні необхідна витяжка. До покупки потрібно поставитися серйозно, як до покупки холодильника або телевізора.

За принципом роботи витяжки є двох типів:

  • Витяжна вентиляція. Повітря над плитою виводиться в вентиляцію за допомогою воздуховода. Вибираючи такий тип витяжки, слід врахувати повітропровід.
  • Очищувач повітря. Повітря втягується витяжкою, яка знаходиться безпосередньо над плитою. Він проходить крізь спеціальний фільтр, повертаючись вже очищеним (рециркуляція). Очисні фільтри захищають від кіптяви, практично не затримуючи запах.

Отже, очисники повітря є менш ефективними. Їх варто купувати, якщо на кухні вентиляція слабка (або вона зовсім відсутня). Можна це вирішити радикально: зробити вентиляцію, яка виходить на вулицю. Втім, це досить трудомісткий, клопіткий варіант.

Варто відзначити, що в інтернет магазині 5ok можна купити одну з кращих витяжок PYRAMIDA WH 22-60.

Існують витяжки плоскі, вбудовані, купольні.

Плоскі витяжки, переважно, працюють за типом рециркуляції, комплектуємо одноразовими фільтрами. Фільтри є металеві або вугільні одноразові. Отже, фільтри потрібно міняти раз на півроку.

Купольні витяжки наділені величезним асортиментом розмірів і форм. Як зрозуміло з назви, такі витяжки мають формою купола. Як правило, вони працюють типу витяжної вентиляції.

Рівень шуму визначається в децибелах (дБ). Згідно з нормами СЕС, прийнятним є шум до 40дБ. А шум витяжки зобов'язаний бути ще нижче.

Порада: не варто купувати дешеві витяжки, оскільки вони завжди поступаються по дизайну, а також за якістю. Запам'ятайте: якісна витяжка не може бути дуже дешевою!

Новости