Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вибираємо валізу правильно

  1. Ручна поклажа
  2. Маленькі валізи. Розмір S
  3. Середні валізи. Розмір M
  4. Великі валізи. Розмір L

Кінець весни і літо - пора відпусток і активних подорожей

Кінець весни і літо - пора відпусток і активних подорожей. У цьому матеріалі ми розповімо Вам про те, як валізи розрізняються за розміром і який з них краще підійде для різних подорожей.

Ручна поклажа

Якщо ви їдете без нічого в коротку подорож в авто, поїзді, автобусі або літаку, то найоптимальнішим варіантом буде вибір ручної поклажі. компактні сумки більш зручні в плані догляду та їх неможливо зламати в принципі - вони можуть тільки порватися по шву після тривалого використання або недотримання правил експлуатації. Як правило, вони ще й значно дешевше. Також як ручну поклажу можна возити пілот-кейси - мініатюрні валізи.

Нагадуємо, що в більшості авіакомпаній параметри ручної поклажі визначені розмірами 55х40х20 см. Але важливо перед поїздкою уточнити габарити і допустимі вага багажу, що перевозиться. В автобусному сполученні можна провозити ручну поклажу розміром не більше 60x40x20 см. А в поїздах ручною поклажею вважається багаж, розмір якого за сумою 3 вимірів не перевищує 180 см.

А в поїздах ручною поклажею вважається багаж, розмір якого за сумою 3 вимірів не перевищує 180 см

Маленькі валізи. Розмір S

валізи розміру S також можуть використовуватися в якості ручної поклажі. Зазвичай їх вибирають для нетривалих поїздок на самоті або кілька - для всієї родини. Часто моделі саме такого розміру купують для дітей.

Важливо врахувати, що виробники вказують зовнішні габарити, а отже, місце зсередини трохи менше.

Варіанти габаритів валіз розміру S:

Ширина (см)Глибина (см)Висота (см)302048342045402254

Середні валізи. Розмір M

Найпопулярніший варіант у покупців - валізи середніх розмірів . Вони оптимально підходять для багажу мандрівника-одинака або для невеликого відпочинку на двох. Такий формат вдало підходить для помірної кількості речей.

В цілому, більшість моделей такого розміру по вміщує вагою та габаритами ідеальний для транспортування в поодинці: його нескладно переносити по сходах.

Ширина (см)Глибина (см)Висота (см)244265

Великі валізи. Розмір L

Найбільші - валізи розміру L - призначені для сімей, тривалих подорожей двоем або для одинаків, яким важливий по-справжньому місткий валізу. У більшість моделей поміститься навіть спортивна форма.

Ширина (см)Глибина (см)Висота (см)264472

До речі, щоб зрозуміти, як валізи різних розмірів виглядають у порівнянні з людським ростом, ми пропонуємо ознайомитися з простим графічним зображенням:

До речі, щоб зрозуміти, як валізи різних розмірів виглядають у порівнянні з людським ростом, ми пропонуємо ознайомитися з простим графічним зображенням:

Не менш важливий параметр - матеріал. Давайте приділимо цьому пункту трохи більше уваги.

тканинні валізи .

Дуже прості в догляді і експлуатації, легкі і і приємні на дотик. Важливо наявність зовнішніх кишень для дрібниць і можливість збільшити внутрішній об'єм, завдяки функції розширення. Крім того, тканина просто відчистити і складно подряпати.

Валізи з пластиковим корпусом .

Як правило, вибираються мандрівниками для перельотів. Якісні пластикові корпусу не страшні падіння і удари, тому речі всередині знаходяться під надійним захистом. А ще його простіше мити.

Вибираючи валізу, зверніть також увагу ще на кілька важливих параметрів:

Новости