Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На гірські лижі з дітьми: вибираємо відповідний курорт

У розпал гірськолижного сезону не можна відмовляти собі в задоволенні прокотитися по засніжених схилах, відчути швидкість і побачити зимові пейзажі, проїжджаючи на підйомнику. Такі ж розваги доступні і дітям. З тією лише різницею, що їм потрібні небагатолюдні траси, безліч розваг і ціни, які будуть відрізнятися від дорослих. Які курорти підійдуть для відпочинку з юними лижниками - розбирався Holiday.by. У розпал гірськолижного сезону не можна відмовляти собі в задоволенні прокотитися по засніжених схилах, відчути швидкість і побачити зимові пейзажі, проїжджаючи на підйомнику

Інструктори в Буковелі знають дитячу психологію і часто стають не тільки тренерами, а й вихователями. фото danko.ru

Україна , Буковель

У Буковелі є не тільки ski-school для дорослих, а й для дітей. Тут працюють спеціально навчені співробітники. Вони знають дитячу психологію і часто стають не тільки тренерами, а й вихователями для юних лижників. До послуг малят: 4 спеціальні майданчики, baby-lift та дитячий розважальний центр «Леопарк». Тут малюки можуть пограти в лабіринт з гірками та сухим басейном, покататися на картингу і пограти в аерохокей. Час перебування дитини в розважальному центрі - близько 140 тисяч білоруських рублів. Один день обійдеться в 280 тисяч рублів.

Крім того, малюки можуть покататися на сноутюбінг (1 година - близько 168 тисяч рублів). Що стосується лиж, то діти можуть взяти як індивідуальні, так і групові уроки. Чотиригодинне навчання в групі коштує від 658 до 812 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Індивідуальний урок обійдеться батькам у суму від 900 тисяч до 1 мільйона 400 тисяч.

Ціна туру на сім'ю з трьох осіб *: близько 10 мільйонів 920 тисяч рублів

Тури в Буковель на Holiday.by

Польща , Закопане

У турфірмі «Кругозір» повідомили, що Закопане добре підійде для сімейного відпочинку. Тут є дві відмінні гірськолижні школи: «Носаль» і «Шимошкова Поляна». Перша цікава тим, що проводить для малюків курси на 3 або 5 днів з навчання гірськолижного майстерності. Школа також може запропонувати індивідуальні та групові заняття. Ціна індивідуального уроку - близько 306 тисяч рублів на годину. «Шимошкова Поляна» також може похвалитися наявністю НЕ бугельного витягу, а стрічки, що набагато зручніше для малюків. Крім того, тут є лижний дитячий сад і дитяча кімната «Меркурій». У «Меркурії» відмінно проведуть час не тільки наймолодші екстримали, а й підлітки. З дітьми до 7 років інструктори займаються тільки в індивідуальному порядку.

Ціна туру на сім'ю з трьох осіб: близько 13 мільйонів 260 тисяч рублів

Тури в Польщу на Holiday.by

Словаччина , Високі Татри (Семаківці)

Як розповіли в компанії «Нова Тур» ідеальним місцем відпочинку з дітьми в Словаччині буде курорт Смоковець у Високих Татрах.

Гірськолижні школи, як правило, розташовуються при готелях. Причому, навчитися кататися можуть не тільки діти, а й дорослі. Наприклад, в готелі Atrium є свій бугельний підйомник для малюків. Одна година занять з інструктором для юного лижника буде коштувати близько 425 тисяч рублів. Кожен наступний - дешевше. Мовного бар'єру немає, тому дітям буде легко сприймати інформацію.

У готелях також є дитячі кімнати, де батьки можуть залишити малюків, поки самі будуть підкорювати схили. Тут дітям запропонують скелелазіння, сітки і навіть кулінарні конкурси. Залишити дітей можна безкоштовно. І це ще не все розваги на курорті. Є можливість з'їздити в аквапарк або відвідати печери, які знаходяться в декількох кілометрах від Смоковца. Вхід в печеру для дорослого - близько 136 рублів.

Ціна туру на сім'ю з трьох осіб: близько 13 мільйонів 855 тисяч рублів

Тури до Словаччини на Holiday.by

Болгарія , Банско

Серед болгарських гірськолижних курортів для відпочинку з дітьми підійде Банско. Малюків від 3 років можна залишити в дитячому саду. Спеціально для юних лижників на курорті є дві гірськолижні школи. Дитячий скі-пас на три дні обійдеться батькам в 1 мільйон 54 тисячі рублів. Школярам доведеться заплатити більше - 1 мільйон 78 тисяч рублів. Банско може похвалитися також наявністю біатлонного стадіону і катка. Крім того, велика частина трас розташована на сонячній стороні і захищена від вітру лісом. Що в свою чергу допомагає малюкам не перемерзнути і не захворіти після катання.

Ціна туру на сім'ю з трьох осіб: близько 20 мільйонів 485 тисяч рублів. Дістатися на літаку з Мінська не можна. Виліт можливий з Москви, розповіли в турфірмі « Мерлінтур ».

Тури в Болгарію на Holiday.by

Італія , Мадонна-ді-Кампільо

«Класик Тревел» пропонує сім'ям з дітьми відправитися на курорт Мадонна-ді-Кампільо. Тут можна знайти просторі траси, цілі дитячі містечка і гірськолижні школи. У малюків є можливість навіть позмагатися між собою. Одна зі шкіл пропонує тижневі заняття по 2 години на день в малих групах за ціною 3 мільйона 570 тисяч рублів.

Ціна туру на сім'ю з трьох осіб: від 41 мільйони 650 тисяч рублів

Тури в Італію на Holiday.by

Як бачимо, гірськолижний відпочинок може бути цікавий і сім'ям з дітьми. Плюсів у розглянутих курортів безліч: короткий переліт / переїзд, зрозуміла кухня, доступні ціни. На деяких курортах відсутні мовні бар'єри.

фото forbes.ru

* Ціни на тижневі тури вказані на 13.01.2015 для сімей з дітьми до 10 років.

Гірськолижні тури на Holiday.by

Також читайте:

Коли і куди їхати білорусу на гірські лижі: ціни і транспорт

Буковель для новачків і професіоналів. Як вибрати скі-пас і спорядження?

Як вибрати скі-пас і спорядження?

Новости