Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як вибрати валізу?

Колись стикалася з такою ж проблемою. Зараз хоч нормальні моделі з'явилися, є з чого вибрати. Раніше взагалі доводилося зі звичайною спортивною сумкою їздити. Удобстава мало.

Не хочу вас розчаровувати, але самі класні і якісні валізи дійсно стоять пристойно, тому якщо вам він не на одну поїздку, а для тривалого користування і часті перельоти, на ньому економити не варто.

Давайте почнемо з матеріалу виготовлення: тканину і пластик. Я рекомендую пластик, вони тверденькі такі, які форму тримають. По-перше, перевозити буде нічого не старшно, що зламається (а коли вантажать і розвантажують багаж в літаку вони сумки кидають, якщо ви не знали). По-друге, міцніше і довговічніше.

Плюс вони витримують великі ваги, що актуально для подорожей сім'єю і вимагають мало догляду. Забруднився, взяв протер ганчіркою і живеш далі, посміхаєшся. Текстиль ж доведеться чистити або прати.

Далі, колеса. Якщо їх два, то вони по всіх нерівностей добре їздять, але тягнути такий чемодан складніше, ніж на чотирьох. Зате при чотириколісного не страшно, якщо раптом одне колесо відламана в поїздці. Хоча вони звичайно більше по гладких поверхнях пристосовані. Якщо речей багато і для подорожей сім'єю - рекомендую чотири колеса.

За обсягом і довжині ручки (але взагалі вона начебто зазвичай завжди фіксується на різну довжину) треба дивитися за кількістю речей і вашому росту, але взагалі ось:

Ще поважаю кодові замки на валізах. Але це вже моя особиста недовірливість до аеропортів і готелів. Ще поважаю кодові замки на валізах Просто накручуйте багаж плівкою і все буде ок.

Новости