Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Заборонено до ввезення в США

грошики

В принципі, ввезти в штати можна будь-яку суму у валюті В принципі, ввезти в штати можна будь-яку суму у валюті. Але є одне але". Якщо сума вище 10 тисяч доларів (в будь-якому вигляді), то обов'язково повинна задекларована. Винятком є ​​кредитні карти, їх не обов'язково декларувати.

їжа

Чомусь всі російські обурюються, що не можна сало і білий хліб ввозити, як ніби в Америці дефіцит. Так, в США заборонено ввезення копченого і в'яленого м'яса, будь-яких домашніх консервів, в тому числі м'яса птиці, огірки і помідори і гриби. Також заборонено ввезення цукерок з лікером, молочні продукти, яйця, деякі плоди і овочі, неконсервованих ікра і риба.

Втім, зазвичай на практиці люди без проблем провозять консерви в фабричній упаковці (шпроти, тушонку). Митники зазвичай не обурюються, побачивши фабрично запечатаних круп, макаронів, шоколаду, солодощів, меду і джему (звикли, очевидно). Звичайно, за умови, що шви спайки не займані, і продукти не роздруковувалися. Хоча все одно не зрозуміло, навіщо це все провозити - в США ціни нижчі за російські, і купити там можна практично все.

алкоголь

Знову ж таки, в США алкоголь дешевше, ніж в Росії Знову ж таки, в США алкоголь дешевше, ніж в Росії. Але якщо потрібно, то нерезедентов старше 21 років законно може провезти 1 літр алкоголю в будь-якому вигляді (пиво, лікери, вино в тому числі). Напої понад норму оподатковуються. Виняток становить абсент і інші напої, що містять artemisia absinthium,, заборонені до ввезення. Зрозуміло, пляшки повинні бути закупорені фабрично.

тютюн

Сигарети в США коштують дорожче. Тому варто скористатися можливістю привезти з собою їх. Ви маєте право провести блок, тобто 200 сигарет, 2 кг курильного тютюну або 50 сигар. Але важливо, сигари НЕ кубинські, так як США не зняв ембарго на торгівлю з Кубою.

А от електронні кальяни коштують дешевше, ніж в Росії, так китайських підробок там немає.

ліки

Провозити можна тільки ліки, які можна приймати без рецепта Провозити можна тільки ліки, які можна приймати без рецепта. Заборонено ввезення медикаментів, несертифікованих федеральним агентством з ліків США, нарковмісних ліків і наркотиків. Ми рекомендуємо прихопити все необхідне для надання першої медичної допомоги. Крім цього, варто прихопити що-небудь від застуди і проблем зі шлунком. Перший час може відбуватися окліматізація і організм буде звикати до нової їжі - воді. Якщо у вас серйозне захворювання, що вимагає постійного застосування ліків, то можете провезти їх в необхідній кількості. Однак потрібно рецепт про їх призначення або медична виписка. Під час митного огляду краще відповідати коротко: «vitamin» (вітаміни), «food supplements» (харчова добавка), First aid kit »(аптечка).

Подарунки

В'їжджає в країну має право ввезти подарунки на суму 100 доларів. При перевищенні норми, кожна тисяча доларів вартості подарунків оподатковується митом 3%.

Що взагалі можна ввозити?

Не намагайтеся провезти зразки грунту, комах, рідкісних тварин або вироби з них (одяг, взуття та аксесуари зі шкір диких звірів, зі слонової кістки, з панцира черепахи, з крокодилової шкіри) Не намагайтеся провезти зразки грунту, комах, рідкісних тварин або вироби з них (одяг, взуття та аксесуари зі шкір диких звірів, зі слонової кістки, з панцира черепахи, з крокодилової шкіри). Чи не пропустять будь-які товари з Ірану і будь-які вироби з тварин, вироблених на Гаїті. Заборонено ввезення підроблених або контрафактних товарів, зброю, яке законодавчо потрапляє в США в розряд незаконних видів (мисливська зброя вимагає оформлений дозвіл). Ще не можна провозити сірники і будь-які запальнички. Оглядати і спеціально шукати митники навряд чи стануть, однак краще їх взагалі не брати.

Модно провезти квіти без землі, але для цього потрібен фітосанітарний сертифікат. Інші рослини або насіння заборонені до ввезення в Америку.

Гаваї

На територію Гавайських островів заборонено ввезення і вивезення будь-яких фруктів і овочів, а також представників фауни. Це правило поширюється не тільки на гостей з-за кордону, але і для громадян США.

Якщо у вас залишилися ще якісь питання, то пошукайте відповіді на сайті американської митної служби.

Що взагалі можна ввозити?

Новости