Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зустрічаємо Новий рік в Єгипті

Для всіх нас давно склалася традиція зустрічати Новий рік вдома, в оточенні сім'ї з ялинкою, запахами мандаринів і салатом «Олів'є» на столі. Однак з прогресуючим туристичним бізнесом стали доступні поїздки всією сім'єю в теплі краї на всі новорічні канікули. Ви тільки уявіть, наскільки незвично зустрічатиме Новий рік ні в мороз і холод, а під шум прибою і гаряче подув повітря. Одним з таких варіантів може стати тур до Єгипту.

Одним з таких варіантів може стати тур до Єгипту

Святковий настрій в цій спекотній країні починається вже в середині грудня. Місцеві дерева, пальми і туї, прикрашають гарними вогниками і святковими палаючими зірками. Всі будинки та заклади на вулицях обвішані неоновими вивісками. А ось готельні послуги порадують вас справжньою ялинкою в холі, прикрашеної традиційними іграшками і штучним снігом. Все це створить неперевершену атмосферу незабутнього відпочинку.

Начебто і новорічна ялинка в холі, і тут же на вулиці +26 градусів в тіні. Такий Новий рік ви точно не забудете! А адже святкова атмосфера в Єгипті створюється виключно для туристів, місцеві жителі святкують початок нового року тільки у вересні. Крім прикрас і декорацій, в святковий вечір в готелях проводять новорічні вечірки, столи ломляться від різноманітних страв і до самого ранку працюють дискотеки і розважальні клуби.

Існує маса варіантів зустрічі Нового року в Єгипті. Зовсім не обов'язково просто міняти звичну квартиру на готельний номер. Дуже романтично зустріти Новий рік в круїзі по Червоному морю, де також буде новорічна тематика. Або, наприклад, відправиться в незабутню сафарі на величезному джипі і зустріти свято з місцевими аборигенами. Деякі екстремали зустрічають святковий бій курантів на дні Червоного моря в прогулянкової підводному човні або розділяють свято з підводним світом, займаючись дайвінгом. Та й просто влаштувати власну маленьку вечірку на березі моря, прихопивши пляшку шампанського і свічки, стане відмінним креативним рішенням. А для тих, хто не любить пляжну метушню, відмінно підійде відпочинок у готельного басейну, в центрі якого знаходиться бар з прохолодними напоями.

В Єгипті також святкується і Різдво, причому жодне, а два - спочатку католицьке, а потім православне. Так що зустріч Нового року в спекотній країні все ж збереже всі, звичні для нас, новорічні традиції, однак принесе багато нових вражень і яскравих незабутніх подій. Компанія Travel Mania пропонує кращі ціни на тури в Єгипет , Щоб Ви провели довгоочікувані свята із задоволенням!

Новости