Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Задобрити Вогненного Півня або як зустріти Новий 2017 рік

Де і як краще зустрічати Новий рік

Новий рік - це всіма улюблене свято. Він повинен бути таким, що запам'ятовується, яскравим, а це вимагає попередньої підготовки. Часу адже залишилося не так вже й багато, потрібно з'ясувати, що ж подобається символу 2017 року - Півневі.

Для початку дізнаємося, що вдає із себе Вогняний Півень.

Це - боєць, задирака, але справедливий і товариська. Він - справжній господар своєї території, сам про все подбає, весь «двір» відчуває його турботу. Вогняний Півень любить порядок і буде захищати все, що йому належить. Він гарний, незалежний, любить все яскраве і сміливе.

Ті, хто народився під знаком Червоного (Вогненного) Півня сповнені енергії, можуть довго працювати, не втомлюючись, рідко впадають в депресію. Їх запала вистачає на всіх, тому досить часто вони стають непоганими керівниками. Найкраща їх риса характеру - наполегливість і сила волі: вони ніколи не відступають і доводять задумане до кінця. Однак властива їм прямолінійність приносить багато клопоту, так як вони часто говорять людям в обличчя все, що про них думають, а це, як ви розумієте, не всім подобається. Ось і виходить, що друзів у Вогненних Пєтухов не так вже й багато.

А тепер повернемося до Нового року.

Де зустріти Рік Півня

Зустрічати Новий Рік Червоного Вогняного Півня краще всією сім'єю, але не обов'язково сидіти вдома. Можна забронювати столик в невеликому ресторанчику, де не буде місця турботам і втоми. Для любителів заміського відпочинку завжди є привабливі пропозиції зустріти Новий Рік і відпочити в мальовничих куточках з чистим повітрям і незайманою природою. Головне, щоб близькі були поруч.

Новорічний стіл

Новорічний стіл

Щоб не злити Вогненного Півня, потрібно перш за все виключити з меню страви з м'яса птиці, а також цілісних яєць. А ось риба і морепродукти в будь-якій кількості будуть доречні.

Більше фруктів, овочів, зелені. І вам корисно, і Півневі втіха. З основних страв підійде свинина, яловичина, баранина, та до того ж, якщо можливо, цілісним шматком, запеченим у фользі або рукаві з ароматними травами.

Солодкий стіл може бути традиційним. Одне побажання: прикрасьте торт, тістечка, печиво хоч якимись зернами злаків, наприклад, кунжутом, льоном.

Ще кілька порад в наступному відеоролику.

джерело

Новости