Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Zабор: 2011 рік

  1. 2011 рік - рік Кролика 2011 рік - рік білого металевого Кролика (Кота. Зайця.)
  2. Гороскоп прогноз для всіх знаків на 2011 рік Кролика (Кота. Зайця)
  3. Знаменитості народжені в рік Кролика:
  4. У чому зустрічати Новий 2011 Кролика?
  5. Що має бути присутнім на святковому столі при зустрічі 2011 року Кролика і як прикрасити будинок?
  6. Що подарувати в рік Кролика?
  7. Корисна інформація:
  8. Гороскоп на 2011 рік для всіх знаків зодіаку

2011 рік - рік Кролика

2011 рік - рік білого металевого Кролика (Кота. Зайця.)

За китайським (східному) місячно-сонячним календарем 12-річного тваринного циклу 2010 рік білого Тигра змінить 2011 рік білого Кролика (Кота або Зайця).

Новий 2011 Кролика безсумнівно принесе багато успіху і щастя. Кот завжди падає на чотири лапи - йому завжди щастить! Він щасливчик! Кожен день нового року Кролика стає символом змін в особистісному і психологічному аспекті.
Любов, кохання! Ось те, що буде найважливішим у новому 2011 році. Любов буде скрізь, ви будете відчувати її всіма своїми органами почуттів, радіти, як діти і отримувати задоволення від життя! Все пояснюється дуже просто: за китайським (східному) календарем - рік розпочнеться 14 лютого, а це День всіх закоханих! Подивіться навколо і полюбите ближнього - саме це буде основним лейтмотивом нового 2011 року!
Сходознавці уточнюють, що новий 2011 рік - це рік "жовтого кролика", і найкращим металом, який подобається цього звіра є ЗОЛОТО. Даруйте один одному золоті прикраси, вони принесуть в новому році удачу!
Якщо ви народилися в рік Кози, Коні (особливо "Вогненної Коні"), Собаки, Бика або Дракона - то цей рік буде особливо вдалим для вас. Використовуйте момент! Затейте нову справу і з успіхом виконаєте його!
Складніше доведеться тим, хто народився в рік Тигра, Півня або Мавпи. Цей рік зажадає від цих людей напружитися, щоб досягти поставлених цілей і не розгубити накопиченого благополуччя.
Для інших "тварин східного календаря" 2011 Кролика обіцяє бути нейтральним.
Що ще цікавого чекати від нового року? Відомі астрологи обіцяють, що цей рік буде торжеством справедливості, той, хто незаконно заволодів чужим майном, в цей рік запросто може позбутися його.
Криза, швидше за все, в майбутньому році ще буде мучити нас у своїх обіймах. Але кінець майбутнього року, принесе серйозне полегшення, сподіваємося, друзі, на краще!
Найсприятливіший очікує нас в справах сімейних. Ви знаєте, що кіт - сімейне тварина, він м'який і створює будинку затишок. Ось саме тому чекайте в новому році, що в родині у вас все буде якнайкраще, а якщо Ви тільки мрієте завести сім'ю, то цей рік - хороший час для такого починання!
Чекайте серйозних змін у багатьох областях науки і суспільного світогляду. Всі зміни будуть максимально позитивними і приємними для нас.

Гороскоп прогноз для всіх знаків на 2011 рік Кролика (Кота. Зайця)

Що готує прийдешній 2011 рік людині зі знаком - Щур? Людина - Щур буде задоволений своєю роботою. У нього вийде зробити все саме нереальне. Людина - Щур любить і любимо, а що ще йому потрібно для повноцінно щастя?
Чи не ідеальною буде життя в 2011 році Кролика у людини - Бика. Бик занадто серйозна натура і не любить суєти. Бик завжди тягне ковдру тільки на себе, що робить його ненадійним супутником. Бикові необхідно вміти розбиратися в собі, зі своїм внутрішнім «я», тоді Вам буде легше по життю.
Чому людині - Кроликові має бути погано в власний же рік? Звичайно ж, немає, наступаючий 2011 рік - це рік успіху Кролика, спокійний і радісний. Ви нарешті, всмак, зможете повалятися перед каміном і погрітися. Вам обов'язково треба з'їздити в наступному 2011 році в відпустку, щоб набратися сил перед наступним роком.
Людині - Дракону буде сприятливий 2011 Кролика. Дракони обожнюють блищати на будь-якому терені, а рік Кролика дозволить це зробити в повну силу. Дракон буде яскравий і сліпучий, а найголовніше - щасливий! Він зможе подолати всі перешкоди в 2011 році і стати переможцем.
Людина - Змія буде успішний в наступаючому 2011 Кролика (Кота). Вона мудра і прозорливість, зможе побачити свою долю на десять кроків вперед. Їй щастить у коханні.
Хорошим 2011 рік буде також і для знака Коні. Любов, виходи в світ, просування по кар'єрних сходах. Працьовита Кінь щаслива в рік Кролика (Кота).
Людині - Козі теж гріх скаржитися на пророцтво зірок, і для Кози рік Кролика (Кота) буде дуже непоганий, якщо вона, звичайно ж, підійде з розумом до вирішення наболілих питань. Козу будуть цінувати, і запрошувати в гості. Їй треба буде трохи задуматися про своє здоров'я, щоб не злягти в епідемію грипу.
Для людини - Півня 2011 рік буде просто спокійним роком. Він не стане кудись рватися і підкорювати якісь невідомі дали. Півень ще чекає.

Собаці в рік Кролика (Кота) випало відпочивати. Щасливиця, тому що 2011 рік - це рік миру і благополуччя, скористайся цим, щоб знайти свою другу половинку і оформити офіційні відносини.
Для людини - Тигра 2011 рік стане на рідкість вдалим саме в кар'єрі. Хвороби теж будуть обходити Тигра стороною. У родині панує мир і благополуччя. Тигр задоволений.
Для людини - Мавпи це буде цілком успішний рік. Де б Мавпа ні хотіла досягти успіху, вона доб'ється свого за всяку ціну. У Мавпи будуть чудово йти справи.
Для людини - Свині наступаючий рік Кролика (Кота) буде не дуже веселим, її постійно хтось «хоче вкусити». Свині слід оберігати свої рум'яні боки і сподіватися на краще.

Знаменитості народжені в рік Кролика:

Конфуцій, Борис Савінков, Йосип Сталін, Лев Троцький, Сергій Вавилов, Ігор Курчатов, Василь Жуковський, Костянтин Симонов, Епікур, Льюїс Керролл, Фідель Кастро, Альберт Ейнштейн, Марія Кюрі, Пітер Фонда, Стінг, Уїтні Х'юстон, Єва Перон.

У чому зустрічати Новий 2011 Кролика?

Необхідно продумати вбрання, який буде відповідати кольорам Кролика. Найбільш відомий білий кролик із червоними або синіми очима, але є також чорні, коричневі, сині або блакитні, чорно-бурі, сріблясті і жовті кролики.
Якщо у вас немає маскарадного костюма кролика чи кота, найкраще вбратися в одяг з льону, бавовни, вовни світлих пастельних тонів, хоча допустимі також жовтий, коричневий, сріблястий, бежевий, блакитний і помаранчевий. А найкраще вбратися в костюм зайця чи кота.

Що має бути присутнім на святковому столі при зустрічі 2011 року Кролика і як прикрасити будинок?

Задовго до свята потрібно продумати своє вбрання, який буде залежати від того, де і з ким проходить зустріч Нового року. Для того щоб Кот з Кроликом вам сприяли, треба стати такими ж добродушними, спокійними, неметушливі. І тоді, падаючи в прямому і переносному сенсі, завжди будете щасливо приземлятися на чотири лапи.
На святковому столі обов'язково повинні бути яблука і просо. Не слід подавати на стіл ніякої заячини або кролятини, щоб не будити в Зайці минає Тигра! Взагалі, краще віддати перевагу стравам вегетаріанським. Побільше усякого зілля, особливо травички - зеленої цибулі, кропу, петрушки, салату.
Так як стихія 2011 рік - Метал, розставте по квартирі металеві прикраси (наприклад, металеві вази або підставки для свічок) і використовуйте красиві металеві столові прилади. Не забудьте купити фігурки з символом 2011 року та подарувати їх близьким. Залиште фігурку і собі, поставте її на полицю або прикріпіть до холодильника, щоб догодити приходить році.
Разом з новорічними подарунками під ялинку варто покласти пучок моркви, щоб порадувати символ 2011 року. А під бій годинника, загадавши заповітне бажання, можна і понявчати (адже за деякими версіями китайського гороскопу це рік Кота).

Що подарувати в рік Кролика?

Згідно зі східним календарем, 2011 рік - рік Металевого Білого Кролика (Кота) Згідно зі східним календарем, 2011 рік - рік Металевого Білого Кролика (Кота).
Кілька порад для тих, хто бажає в свій подарунок відбити цей факт.
Основними рисами характеру кролика є плодючість потомства, швидка реакція, висока швидкість і кмітливість і, звичайно, його вегетаріанство. Цей рік несе в собі затишок, гостинність та теплоту. А тому і основними методами успішних досягнень у 2011 році будуть любов і дипломатія без агресії.
Кролик обожнює свої крольчачьі сувеніри. А тому на цей Новий рік в подарунок можна піднести різні сувенірчики із зображенням символу року, наприклад: порцелянову статуеточкі кролика або кошеня в шапочці Діда Мороза, чашку із зображенням символу року, годаінтересние брелочки на ключі або мобільний телефон (брелоки можуть бути і музичні). Символ року у вигляді брелка буде служити оберегом чи талісманом на весь 2011 рік.
Для тепла і затишку можна подарувати м'які домашні тапочки, з кролячими вушками або котячими вусами.
Хорошим подарунком може стати живий символ року - декоративний кролик або кошеня. Однак, попередньо треба через знайомих поцікавитися, чи підійде такий подарунок і не принесе він тим, кому його дарують, замість радості непотрібні клопоти і проблеми. Якщо все-таки подарунком буде жива істота, то можна надіти на нього ковпачок Діда Мороза, що буде виглядати дуже весело і мило.
Кролик, як відомо, вегетаріанець. З огляду на це, і те, що на святковому столі має бути багато овочевих салатів, можна подарувати (якщо, звичайно, це буде до місця) оригінально-гумористичний подарунок у вигляді зв'язки моркви, перев'язаною стрічкою або новорічним дощиком. Красиво прикрашений качан капусти в цьому контексті теж буде актуальним подарунком. Можна також подарувати замість традиційних квітів букет із зелені - петрушки, кропу і т.п.
Щоб не образити іншого символу року (кота), можна приготувати простий салат, той же олів'є, викласти його на блюдо і прикрасити пахвами. Милих і забавних мишок можна зробити з варених яєць. Технологію їх приготування можна без проблем знайти в інтернеті.
Добрими новорічними подарунками будуть і м'які іграшки у вигляді "героїв" року.
Якщо подарунок робиться малюкам, то можна подарувати шапочки із зображенням тварин і дитячі столові прилади з кроликом і кошеням.

Корисна інформація:

Новий рік 2011. Рік Кролика
Сценарії до Нового року та Різдва
Новорічні привітання
Колядки та щедрівки
Новорічні та Різдвяні ворожіння
Сценарії до будь-якого свята. Все про торжество
Сценарії організації і проведення весілля. Корисні поради
Сценарії (організація дитячого свята)
Сценарії до Дня народження, ювілею
святкові сценарії
Сценарії до Нового року
Сценарії (8 Березня)
Тости
Новорічні привітання
Весілля. Головна
Весільний форум

Гороскоп на 2011 рік для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 2011   рік для всіх знаків зодіаку

Гороскоп для Овна на 2011 рік Кролика

Гороскоп для Овна на 2011 рік Кролика

Гороскоп для Тельця на 2011 рік кролика

Гороскоп для Тельця на 2011 рік   кролика

Гороскоп для Близнюків на 2011 рік кролика

Гороскоп для Близнюків на 2011 рік   кролика

Гороскоп для Рака на 2011 рік кролика

Гороскоп для Рака на 2011 рік   кролика

Гороскоп для Лева на 2011 рік кролика

Гороскоп для Лева на 2011 рік   кролика

Гороскоп для Діви на 2011 рік кролика

Гороскоп для Діви на 2011 рік   кролика

Гороскоп для Терезів на 2011 рік кролика

Гороскоп для Терезів на 2011 рік   кролика

Гороскоп для Скорпіона на 2011 рік кролика

Гороскоп для Скорпіона на 2011 рік   кролика

Гороскоп для Стрільців на 2011 рік кролика

Гороскоп для Стрільців на 2011 рік   кролика

Гороскоп для Козерога на 2011 рік кролика

Гороскоп для Козерога на 2011 рік   кролика

Гороскоп для Водолія на 2011 рік кролика

Гороскоп для Водолія на 2011 рік   кролика

Гороскоп для Риб на 2011 рік кролика

Оновлене:
30.10.2010

Що має бути присутнім на святковому столі при зустрічі 2011 року Кролика і як прикрасити будинок?
Що подарувати в рік Кролика?
Що ще цікавого чекати від нового року?
Людина - Щур любить і любимо, а що ще йому потрібно для повноцінно щастя?
У чому зустрічати Новий 2011 Кролика?
Що має бути присутнім на святковому столі при зустрічі 2011 року Кролика і як прикрасити будинок?
Що подарувати в рік Кролика?

Новости