Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У чому зустрічати новий 2013 рік змії?

  1. Кольори одягу для зустрічі 2013 року
  2. Фасон вечірніх суконь
  3. Чорна сукня на Новий рік 2013
  4. Сукня з візерунком на Новий рік 2013
  5. Синє плаття на Новий рік 2013
  6. Зелену сукню на Новий рік 2013
  7. Матеріал для новорічних нарядів
  8. аксесуари
  9. Аксесуари до сукні на Новий рік

Напередодні Нового Року 2013, який пройде під заступництвом мудрої Змії, прекрасну половину населення хвилює питання, в чому зустрічати рік змії, як перетворитися відповідно до модними тенденціями та прогнозами астрологів Напередодні Нового Року 2013, який пройде під заступництвом мудрої Змії, прекрасну половину населення хвилює питання, в чому зустрічати рік змії, як перетворитися відповідно до модними тенденціями та прогнозами астрологів?

Для початку потрібно визначитися, де буде проходити святкування нового 2013 року - в колі сім'ї, з друзями, в ресторані або клубі. Однак, де б вам не довелося зустрічати новий 2013 рік, пам'ятайте головне - це рік чорної Змії. Отже, наряд потрібно вибирати відповідно до символом.

Кольори одягу для зустрічі 2013 року

Чорна Водяна Змія приходить на зміну Чорному Водяному Дракону, символу року, що минає 2012 року, а це означає, що в наступаючому році збережуться всі основні тенденції, колірні і смакові переваги. Тому всі торішні наряди (на радість тих, хто не звик одягати речі лише один раз) цілком підійдуть і для зустрічі нового 2013 року.

Варто віддати перевагу одягу таких кольорів, як чорний, насичений фіолетовий, всі відтінки від синього до блакитного, зелений, бірюзовий і колір морської хвилі.

Варто віддати перевагу одягу таких кольорів, як чорний, насичений фіолетовий, всі відтінки від синього до блакитного, зелений, бірюзовий і колір морської хвилі

Сукня для нового року 2013 підійде як домогосподаркам, так і діловим жінкам. За порадою астрологів, домогосподаркам потрібно вибирати плаття темно-синього і чорного кольору, воно допоможе принести в будинок прибуток, удачу, взаєморозуміння й любов. Для красивих дівчат астрологи рекомендують плаття з ефектом луски. Таке плаття допоможе знайти прекрасну дівчину в новому році любов і успішні починання в кар'єрі. Діловим жінкам астрологи рекомендую вибирати класичне плаття, червоного або чорного кольору. Таке класичне плаття принесе в новому році грошовий прибуток і успіхи в кар'єрі.

Переливи, стрази, паєтки, блиск на тканини новорічної сукні, які будуть імітувати шкіру змії.

Переливи, стрази, паєтки, блиск на тканини новорічної сукні, які будуть імітувати шкіру змії

Фасон вечірніх суконь

Змія, як і всі інші символи китайського гороскопу, має свої особливості, характер. Тому і одяг, крім кольору, повинна бути в зміїному смаку. А це означає, що слід зупинитися на строгих сукнях, без зайвих деталей, мішури і легкої недбалості, неохайності, які були притаманні Чорного Дракону. Змія в одязі віддає перевагу акуратність, скромність, в той же час одяг для зустрічі нового року змії не повинна бути нудною. Для цього додайте до вечірньої сукні відповідні аксесуари, гармонійну сумочку і взуття. Але не забудьте, що всі деталі гардероба повинні бути продумані до дрібниць. І ні в якому разі не допускайте небрежностей ні в одязі, ні в вечірньої зачіски, ні в думках!

Що стосується фасону вечірнього одягу, то дамам зі стрункою ідеальної зміїної фігурою безумовно варто одягти сукню обтягуючі і підкреслює красу вашого тіла Що стосується фасону вечірнього одягу, то дамам зі стрункою ідеальної зміїної фігурою безумовно варто одягти сукню обтягуючі і підкреслює красу вашого тіла. Змія буде рада бачити зустрічаючих її гостей в «зміїної шкіри», тобто щільно обтягуючому вбранні. Бажана довжина сукні або спідниці - максимально довга. Не варто зустрічати рік Змії в коротких міні, щоб не сердити королеву балу. Якщо ж ваша фігура далека від ідеалу, не турбуйтеся і не женіться за модними тенденціями струнких дівчат. В обтягуючому плаття ви будете виглядати огидно безглуздо і смішно. А це неприпустимо для строгих, солідних, мудрих дам. Жінка - прикраса вечора, поетом підбирайте наряд у відповідності зі своєю фігурою. По-перше, до свята ще залишається час, щоб схуднути і з легкістю одягатися в будь-який вподобаний наряд. По-друге, навіть для повних жінок дизайнери придумали цікаві фасони вечірніх суконь з вертикальними складками і драпіровками, які візуально зроблять вас стрункіше.

Чорна сукня на Новий рік 2013

Чорна сукня - символ класики, практичності і універсальності - рекомендується для зустрічі року чорної водяної змії. Чорна сукня на Новий рік можна доповнити за допомогою брошок у вигляді змії, браслетів і переливають бус. Під чорне плаття можна підібрати сумочку і взуття одного кольору (бажано яскравого).

Сукня з візерунком на Новий рік 2013

Сукня з візерунком, вітається, особливо коли в ньому присутні чорний колір з іншими затребуваними відтінками. Новорічне плаття з візерунком підійде будь-якій жінці і дівчині, головне правильно підібрати співвідношення чорного кольору з іншими відтінками.

Синє плаття на Новий рік 2013

Синє плаття - чудово підійде яскравим жінкам і дівчатам. Відтінки можна вибирати різноманітні. Синє плаття підійде блондинкам, дівчатам і жінкам з блакитними очима, а так само шатенкам.

Зелену сукню на Новий рік 2013

Зелену сукню виділить будь-яку жінку і дівчину з натовпу, а так само освіжить морозну погоду. Зелену сукню доповнять чорні блискучі туфлі і сумочка з паєток. Так само можна доповнити сірими, синіми і зеленими аксесуарами

Матеріал для новорічних нарядів

Пошукайте сукні з глянцевих, атласних, блискучих і переливаються тканин. Ці матеріали буду фаворитами в 2013 році. Оскільки сама змія модниця, то і стиль в одязі необхідно витримати зміїний. Чудово виглядатимуть вбрання зі шкіри або її замінників. При цьому не обов'язково шити плаття зі шкіри цілком, досить лише окремих елементів або аксесуарів. І, як ви вже повинні були здогадатися, варто уникати натуральної зміїної шкіри в будь-якому прояві. Змія буде дуже розгнівана, а це не обіцяє нічого хорошого в наступаючому 2013 році. Набагато приємніше одягнутися так, щоб догодити мудрої гості, а в нагороду отримати удачу, благополуччя, любов і стрімкий кар'єрний ріст, чи не так?

аксесуари

Загальні тенденції строгості повинні бути збережені у всьому вбранні від маківки до п'ят Загальні тенденції строгості повинні бути збережені у всьому вбранні від маківки до п'ят. А це означає, що і в аксесуарах вам доведеться витримати цей стиль. Віддайте перевагу дорогоцінним холодним металів, тижні різнобарвним камінню. Біле золото і срібло як не можна краще підійдуть для Новорічного Вечора. А дорогоцінне каміння радимо використовувати лише для непримітного доповнення загальної композиції і не виставляти їх на передній план, щоб не виблискувати ними і не бентежити Водяну Змію. А ось перли, навпаки, камінь морської, стало бути однією стихії з водної Змією. Тому якщо перли прекрасно підходить до вашого наряду, сміливо одягайте перлове намисто, сережки і браслет.

Але не всі зустрічають Новий рік в ресторанах і домашніх вечірках, багато хто воліє зустріти його на узліссі в валянках, тілогрійка і вушанках. Хтось їде на море погрітися на сонечку (що змія, до речі, дуже любить!) І новий рік зустріне в купальнику, а то і без. І це теж прекрасно! Загалом, як би там не було, головне зустріти рік Змії весело, ситно і вдало. І тоді весь рік вам нема чого боятися проблем і невдач. Щастя вам в наступаючому новому році! Посміхайтеся, адже з посмішкою будь-яке вбрання буде вам до лиця!

Все має блищати і виблискувати. Перетворивши, Ви зможете виділитися і створити свій незвичайний яскравий образ, не образивши тим самим переваги змії. Так що чорний колір плюс блиск - і ви на вершині.

Аксесуари до сукні на Новий рік

Аксесуари до сукні потрібно вибирати з ефектом переливу і блиску, так само можна додати трохи паєток. Колір аксесуарів до плаття на новий рік може бути різноманітний, головне, щоб підходили прикраси до новорічного сукні 2013..

Рекомендуємо також ознайомитися зі статтями "Де і як святкувати 2013 рік" , "Накриваємо новорічний стіл" , "Що подарувати на Новий 2013 рік"


При підготовці статті були використані матеріали звідси , звідси і звідси .

Набагато приємніше одягнутися так, щоб догодити мудрої гості, а в нагороду отримати удачу, благополуччя, любов і стрімкий кар'єрний ріст, чи не так?

Новости