Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ресторани урізноманітнюють новорічне меню дієтичними стравами

  1. Матеріали по темі

Гостей розважатимуть живими баранами і стилізованими яблунями

ніч багатіїв

- Вибачте, вільних місць немає, вже півмісяця як забронювали всі будиночки, ресторан, готель і навіть сауну, - радісно повідомили нам на ресепшені бази відпочинку «Золотий дракон».

За словами адміністратора ресторану, в цьому році сімдесят посадкових місць залу заповнилися ще швидше, ніж зазвичай. Фінансова криза не стала на заваді для відпочинку амурчан. Більш того, тут в новорічну ніч вони зможуть відчути себе справжніми багатіями. «За столами блиснуть дорогоцінні камені, можна буде посоріть грошима, дізнатися секрети багатіїв і потрапити на обкладинку журналу Forbes», - інтригує новорічна програма ресторану. Вхідні квитки для дорослих багатіїв склали 4 тисячі рублів, для дітей - 2500 рублів. До речі, багато столики заброньовані саме компаніями з дітлахами. Все це враховують провідні шоу-програми, тому вечір обіцяє не бути вульгарним. Навпаки, гостям забезпечать безперервне веселощі з 20 години вечора до п'ятої ранку. Також клієнтів чекає багато гастрономічних відкриттів. До новорічного меню кухаря підійшли особливо.

- здивував усіх закускою з мови. Це паштет, який обсмажується в сухарях на шпажках, - поділилася шеф-кухар закладу Олена Грисько. - Такого страви ви не зустрінете ні в жодному іншому ресторані! Також буде багато курки, телятини, дієтичних салатів із зеленню. Зараз мода на все таке, легке, до того ж коза це любить!

Цирк з козою

Побувати в цирку і пристойному закладі одночасно зможуть клієнти ресторану «Вірменія». Всіх подробиць новорічної програми нам розкривати не стали, проте запевнили, що нудьгувати гостям не доведеться. Артисти будуть веселити їх фокусами, конкурсами та уявленнями.

- Можливо, в святі візьме участь і живий символ наступаючого року - коза або баран, зараз ми розглядаємо цей варіант, - розповіла АП керуюча рестораном Юлія лазерний. - Якщо все складеться, то тварина буде вибирати гостям побажання на удачу і брати участь у фотосесіях.

Зараз в двох залах закладу заброньовано близько половини місць. Значить, потрапити на циркову новорічну ніч можуть ще близько двохсот амурчан і гостей області. Ціна питання для дорослих - 3 тисячі рублів. У ці гроші входить місце за столиком, харчування, спиртне та розважальна програма. Для дітей вхід безкоштовний. «Вони багато не їдять, а у дорослих їжі буде більш ніж достатньо, голодним ніхто не залишиться», - запевняють офіціанти.

У Новий рік з салатом «Хейхе»

Любителі китайської кухні вже активно бронюють свої улюблені і перевірені заклади. Варто відзначити, що в новорічну ніч працюють далеко не всі «китайки». 31 грудня і 1 січня закриті двері кафе «Східний аромат», «Гонконг», «Мандарин», «Смарагдове місто», «Імбир» і багато інших. Деякі заклади, такі як «Панда», в останній день грудня вкорочують робочий день до 18 годин вечора. Виходять на колишній режим роботи практично всі кафе з 2 січня.

2-3

тисячі рублів - середній новорічний цінник у Благовіщенському кафе і ресторанах

В одному з найбільших «китайок» в місті - ресторані «Санья» - ще багато вільних місць. Особливою популярністю користуються зали на першому і другому поверхах, де є танцпол і зазвичай відбувається все веселощі. На третьому поверсі більш тиха атмосфера, на яку проте теж знаходяться бажаючі. Послухати живу музику, провести ніч з живою ялинкою, Дідом Морозом і Снігуронькою тут можна за 1900 рублів. За дитину можна заплатити в два рази менше.

- На передноворічні корпоративи зали битком набиті, а ось на новорічну ніч ще багато вільних місць, - розповіла директор ресторану Марина Дідаш. - Чесно кажучи, аншлагу ми не чекаємо, все-таки криза у людей. Але працювати будемо в будь-якому випадку. Для нас це як традиція, а персонал в цей час отримує подвійну оплату за свою працю, тому всі раді.

У невеликих кафе ситуація з наповнюваністю сприятливіша. У «Каньйоні» місця за 2 тисячі рублів були розпродані ще в листопаді. При цьому бажаючі відсвяткувати Новий рік з салатом «Хейхе» продовжують дзвонити в заклад майже кожен день. Всього дві вільні кабінки на 40 осіб залишилися і в ресторані «Лунфу». Тут з вас візьмуть 500 рублів за вхід і 1200 - за меню. Діти платять тільки за частування.

смак Італії

У ресторані «Париж 1930» до передноворічної підготовки підійшли більш ніж серйозно. Найближчим часом європейську кухню, середземноморську і російську тут потіснить витончена італійська. З цією реформою кулінарам допоможе італійський кухар Джованні Річчі, напередодні прибув в Благовєщенськ з невеликого курортного містечка Сан-Бенедетто-дель-Тронто. Зараз він розробляє нове меню і вчить тутешніх кухарів тонкощам італійської кухні. Деякі його холодні і гарячі страви амурчане зможуть скуштувати вже в новорічну ніч.

- Звичайно, ми будемо орієнтуватися на смак Кози, її заступництво нам не завадить, тому що в майбутньому році ресторан змінює загальну концепцію, буде багато нововведень, - зізнався менеджер закладу Леонід Богащенко.

Знайти собі місце за новорічними столиками «Парижа 1930» зможуть ще близько тридцяти осіб. Заплатити за свято доведеться 3 тисячі рублів, діти до семи років відпочинуть безкоштовно.

яблуко запалу

Тим, хто жадає відсвяткувати Новий рік нетрадиційно, будуть раді в ресторані «Прага». Тут ви не побачите Снігуроньку з Дідом Морозом і пухнасту зелену ялинку, не відчує звичний запах мандаринів і навіть не знайдете ніде слідів Синьої Кози.

- По одному з календарів 2015 го - це рік Яблуні. Ось його ми і зустрінемо з нашими гостями! Підемо проти шаблонів і стереотипів, відмовимося від побитих тим і розваг, - пояснила сміливу ідею керуюча рестораном Дарина Ящук. - Хочемо зробити креативний Новий рік, щоб відвідувачам потім було що згадати і розповісти близьким!

Замість хороводів навколо ялинки клієнтів очікує стилізована фотозоні з яблунею. Зате від новорічних презентів відмовитися не доведеться. Організатори обіцяють, що кожна людина отримає гарантований подарунок на суму 2 тисячі рублів від різних спонсорів заходу. До слова, вхідний квиток на нетрадиційний свято обійдеться в 3500 рублів з людини.

Меню в цей незвичайний Новий рік також обіцяє приємно здивувати гостей. Кухарі приготують безліч страв і закусок з яблук в різному вигляді. Вже розроблено кілька варіантів меню, в тому числі і вегетаріанське. «Зараз це дуже модно, в місті стає все більше і більше вегетаріанців, ми хочемо, щоб їм теж було комфортно в нашому закладі, де дуже багато різноманітних м'ясних страв», - додала керуюча рестораном.


Матеріали по темі

Гостей розважатимуть живими баранами і стилізованими яблунями   ніч багатіїв   - Вибачте, вільних місць немає, вже півмісяця як забронювали всі будиночки, ресторан, готель і навіть сауну, - радісно повідомили нам на ресепшені бази відпочинку «Золотий дракон» З кількою, чорний і в потрійному кожусі: 10 небанальних рецептів оселедця під шубою 28.12.2018, 7:01 Ресторан репера Тіматі Black Star Burger відкриється в Благовєщенську 27.11.2018, 18:21 KFC відкриє перший ресторан в Благовєщенську 17.08.2018, 16:41 Їсти подано: в Благовєщенську набирають популярність кав'ярні і фастфуд (інфографіка) 27.04.2018, 9:06 Відвідувачі залишили в Благовіщенському кафе і ресторанах майже 3 мільярди рублів 29.03.2018, 18:22 У найстарішій їдальнею Благовещенська китайці їли млинці замість хліба, а Крачковська вимагала добавки 15.02.2018, 9:04 Топ новорічних страв: на Далекому Сході готують оселедця під шубою, а в Москві «Мімозу» 31.12.2017, 13:46 Накриваємо новорічний стіл з амурськими продуктами 14.12.2017, 8:00 Амурських офіціантів навчили правильно подавати страви і догоджати відвідувачам 04.12.2017, 16:00 З початку року амурчане витратили на їжу 38 мільярдів рублів 18.07.2017, 15:26 Самі ситні місця амурської столиці: інфографіка АП 24.04.2017, 8:43

показати ще

Новости