Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Прикмети на Новий рік Жовтого Собаки: що не можна робити в новорічну ніч

  1. від DA 23.12.2017 17:15 Щоб в Новому році домогтися успіху, необхідно справити хороше враження...

від DA

23.12.2017 17:15

Щоб в Новому році домогтися успіху, необхідно справити хороше враження на нову покровительку. Однак саме в новорічну ніч ми часто робимо помилки, які згодом негативно позначаються на нашому житті.

Однак саме в новорічну ніч ми часто робимо помилки, які згодом негативно позначаються на нашому житті

Що не можна робити в новорічну ніч 2018

Навіть якщо ви відзначаєте Новий рік у себе вдома, це не привід зустрічати нову покровительку в піжамі. Ви повинні виглядати охайному відповідне цьому чудовому святу. Якщо в новорічну ніч на вас буде стара і брудний одяг, в майбутньому ви ризикуєте зіткнутися з бідністю.

Якщо у вашому будинку живе собака, не забудьте порадувати її ласощами в новорічну ніч. Голодний вихованець сильно засмутить господиню 2018 року, і вже в наступному році у вас буде багато неприємностей.

Новорічний стіл повинен бути переповнений частуваннями. Не обов'язково готувати величезну кількість салатів: порції можуть бути невеликими, але страв обов'язково повинно бути багато. Якщо ви вирішите знехтувати цим правилом, то чекайте фінансових труднощів в 2018 році.

Щоб уникнути бідності в наступному році, не варто ставити на новорічний стіл посуд зі відколами і тріщинами. Бажано і зовсім позбутися її ще до Нового року.

У новорічну ніч не можна сваритися і лаяти інших людей, інакше в 2018 році вас чекає багато конфліктів і нові вороги.

У Новий рік необхідно формулювати своє бажання так, щоб в ньому не було частки «не». Часом саме з цієї причини мрії не збуваються.

Якщо в новорічну ніч до вас несподівано нагрянули гості, ні в якому разі не можна відмовляти в гостинності. Інакше весь рік ви можете провести в конфліктах і сварках.

Деяких людей просто дратує величезна купа брудного посуду в раковині, але не рекомендується мити її в новорічну ніч. Переборите себе і залиште дане заняття на наступний день, щоб в наступному році у вашому житті радісних і яскравих моментів було більше, ніж рутини.

Під час урочистостей можна брехати і розпускати погані чутки про інших людей, інакше в 2018 році у вас з'явиться багато ворогів.

Навіть якщо в новорічну ніч ваш вихованець поводиться не дуже покладливо, його не можна лаяти, а тим більше бити за це. У цьому випадку нова покровителька затаїть на вас злість, і 2018 рік для вашої родини буде неспокійним.

Якщо під час свята хтось із друзів або знайомих просить у вас в борг, краще ввічливо відмовте. Інакше разом з грошима ви віддасте свою удачу.

Багато людей змушені працювати в новорічну ніч. Навіть в цьому випадку не варто ігнорувати настання Нового року: зустріньте свято, щоб в 2018 році вам супроводжувала удача.

Поганий знак, якщо ви розіб'єте посуд або ялинкову іграшку прямо в момент свята. У цьому випадку не можна залишати зіпсовані речі в своєму будинку, краще якомога швидше позбутися від них, тоді в наступному році ви уникнете серйозних неприємностей

джерело: dailyhoro.ru

Новости