Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий рік на морі: вибираємо кращі пляжні курорти

  1. Новий рік на морі: вибираємо кращі пляжні курорти Одна з кращих ідей на новорічні канікули - залишити...
  2. Новий рік в ОАЕ
  3. Новий рік в жарких країнах: Азія
  4. Теплі країни на Новий рік: Кариби
  5. Новий рік на островах
  6. Сейшели
  7. Мальдіви
  8. Канари
  9. Новий рік на Занзібарі
  10. Де відпочити на Новий рік: вибираємо курорт
  11. Новий рік на морі: вибираємо кращі пляжні курорти
  12. Новий рік в Єгипті
  13. Новий рік в ОАЕ
  14. Новий рік в жарких країнах: Азія
  15. Теплі країни на Новий рік: Кариби
  16. Новий рік на островах
  17. Сейшели
  18. Мальдіви
  19. Канари
  20. Новий рік на Занзібарі
  21. Де відпочити на Новий рік: вибираємо курорт
  22. Новий рік на морі: вибираємо кращі пляжні курорти
  23. Новий рік в Єгипті
  24. Новий рік в ОАЕ
  25. Новий рік в жарких країнах: Азія
  26. Теплі країни на Новий рік: Кариби
  27. Новий рік на островах
  28. Сейшели
  29. Мальдіви
  30. Канари
  31. Новий рік на Занзібарі
  32. Де відпочити на Новий рік: вибираємо курорт

Новий рік на морі: вибираємо кращі пляжні курорти

Одна з кращих ідей на новорічні канікули - залишити на тиждень-другий холодну міську зиму і перенестися в саме серце свята. На популярні курорти з'їжджаються мільйони людей з усього світу, щоб зустріти Новий рік на морі дійсно яскраво.

Пляжний відпочинок на Новий рік не поступається традиційного свята на батьківщині. І навіть зовсім навпаки: на курортах для туристів приготовлена ​​масштабна розважальна програма з новорічними ялинками, салютом, святковою вечерею і Санта Клаусами.

А якщо додати сюди ласкавий прибій, пальми і по-літньому гаряче сонце, то стане зрозуміло, чому новорічний відпочинок в теплих країнах користується особливою популярністю.

А якщо додати сюди ласкавий прибій, пальми і по-літньому гаряче сонце, то стане зрозуміло, чому новорічний відпочинок в теплих країнах користується особливою популярністю

Куди поїхати? У розпорядженні туристів більше 20 напрямків, де можна відзначити Новий рік на морі: від недорогих курортів Єгипту до екзотичних і розкішних островів в океані. Балі, Таїланд, Домінікана, Занзібар, Шрі-Ланка ... Пропонуємо вам огляд найбільш популярних напрямків для святкування Нового року.

Новий рік в Єгипті

Єгипет залишається лідером бюджетного відпочинку на Новий рік, а свято тут організовують на висоті. У більшості готелів гостей зустрічає святкова вечеря, анімація, жива музика і шоу-програма з виступом зірок.

Погода в Єгипті в грудні-січні досить тепла, але не спекотна. Температура води на рівні 22-23 градусів дозволяє купатися в морі, а повітря прогрівається до 23-29 градусів.

Найбільш популярний курорт в Єгипті на Новий рік - Шарм-ель-Шейх. Оточений горами, він вкриває пляжі від прохолодного зимового вітру.

Читайте також: Готелі Єгипту в тихих бухтах

Новий рік в ОАЕ

Ще один напрямок, щоб недорого відпочити на Новий рік, - це ОАЕ. Ніч на 1 січня тут святкують з грандіозним розмахом. В ОАЕ багато варіантів, як відзначити подію. Можна насолодитися неймовірним шоу феєрверків в Дубаї, провести час в одному з фешенебельних нічних клубів або відправитися на вечірку на пляжі. Є в Еміратах і незвичайні варіанти святкування новорічної ночі: наприклад, в пустелі.

Звичайно, новорічні канікули в ОАЕ не обмежуються однією лише вночі. В інші дні можна зайнятися шопінгом, відвідати численні розваги для дітей і позасмагати на пляжі. Погода в ОАЕ на Новий рік цілком комфортна: температура може досягати 28 градусів тепла, а вода прогрівається до 20 градусів.

Читайте також: 10 причин поїхати в Дубай

Читайте також:   10 причин поїхати в Дубай

Новий рік в жарких країнах: Азія

Якщо до кінця грудня ностальгія за літом стає зовсім вже сильною, відпочити на Новий рік можна в Таїланді, В'єтнамі, індійському Гоа, індонезійському Балі, на Шрі-Ланці та Філіппінах.

Взимку в Азії найкращі умови для пляжного відпочинку: низька вологість, повна відсутність дощу і по-справжньому літня спека. А саме свято виходить яскравим і всенародним.

Наймасштабніші гуляння на честь Нового року проходять в Таїланді. Паттайя, Бангкок, Пхукет і інші популярні курорти переповнюються людьми. Різноманітні шоу влаштовуються прямо на вулицях, а до ночі переходять в пляжні вечірки. Традиційні розважальні програми проходять і в готелях.

Відпочинок в демократичному індійському Гоа - відмінна можливість відзначити Новий рік прямо на пляжі, насолоджуючись салютом і теплим морем.

Ще одна перевага новорічних турів в Азію - багата екскурсійна програма. І, звичайно, можливість зустріти 1 січня під шум океану, температура в якому не опускається нижче 25 градусів. Курорти Шрі-Ланки, Індонезії, Таїланду, Індії - ті місця, де можна купатися на Новий рік.

Читайте також: Путівник по пляжній Шрі-Ланці: кращі пляжі і курорти

Теплі країни на Новий рік: Кариби

Якщо відпочинок в Таїланді і Шрі-Ланці здається недостатньо яскравим, обертаємо глобус у зворотний бік і опиняємося на Карибах.

Куба, Домінікана, Гаїті, Мексика, Коста-Ріка і знамениті Багами ... Взимку це кращі місця для пляжного відпочинку. З грудня по лютий на Карибах найвищий сезон і ідеальна літня погода. У Домінікані температура повітря вдень становить 28-30 градусів, а температура води - близько 27. На Кубі вода ніколи остигає нижче 24 градусів.

Відпочинок на Новий рік на пляжних Карибах запам'ятається барвистими шоу, карнавалами та запальними танцями, адже тут це - найголовніше свято в році. Яскраві враження доповнить чудова природа, з якою за красою можуть змагатися хіба що Мальдіви. Новорічні канікули пройдуть на білосніжних пляжах серед пальм, дивовижних фарб моря, птахів і морських мешканців.

Новорічні канікули пройдуть на білосніжних пляжах серед пальм, дивовижних фарб моря, птахів і морських мешканців

Новий рік на островах

Є особлива романтика в тому, щоб зустріти ранок 1 січня десь на одному з крихітних островів, загублених в блакитному океані. Далеко від цивілізації і міст, насолоджуючись тропічним коктейлем під шум прибою. І тут є, з чого вибрати: Мальдіви, Сейшельські і Канарські острови.

Сейшели

Новий рік на Сейшелах дарує багато можливостей для різноманітного відпочинку: риболовля, дайвінг, водні розваги, хороша екскурсійна програма. А саме свято відзначають шумно і видовищно, з веселими креольськими танцями і традиційними різдвяними прикрасами.

Купальний сезон на Сейшелах триває цілий рік. Зима вважається сезоном дощів, однак це не перешкоджає туризму. Короткочасні дощі змінюються сонцем, яке прогріває воду до 28 градусів, а повітря - до 30. Якщо ви замислюєтеся, куди поїхати на море на Новий рік, розгляньте Сейшели: сюди організована чартерна програма.

Читайте також: Ключі від раю: туроператори запускають чартери на Сейшели

Читайте також:   Ключі від раю: туроператори запускають чартери на Сейшели

Мальдіви

Новий рік на Мальдівах вважається найкращим сезоном. У цей період опадів не буває зовсім, а погода стоїть прямо-таки райська. Мальдіви - курорт для спокійного і розміреного відпочинку, де в повній мірі можна насолодитися навколишніми пейзажами і атмосферою райського достатку. Тут сподобається тим, хто хотів би відпочити на Новий рік на морі далеко від занадто гучних і затяжних гулянь.

Новий рік на Мальдівських островах відзначають в готелях у відповідній обстановці з святковою вечерею, виступом зірок і танцями на пляжі. Чим зайнятися на Мальдівах на новорічних канікулах? Крім пляжного відпочинку, якого тут буде в надлишку, варто запланувати дослідження підводних пейзажів, адже дайвінг і снорклінг на Мальдівах - один з найяскравіших у світі.

Канари

Новий рік на Канарських островах, на відміну від респектабельних Мальдів, буде заводним, гучним і веселим. Головний курорт Канарських островів Тенеріфе на час свята перетворюється в одну величезну майданчик для неймовірних іспанських карнавалів.

Феєричні ходи в сліпучих костюмах, виступи артистів і вуличні шоу під вечір змінюються загальної латиноамериканської дискотекою, яка триває до самого ранку. Тенеріфе не випадково називають "островом вічної весни". Хоча на Новий рік тут досить прохолодно - близько 20 градусів тепла, чимало туристів приїжджають сюди, щоб позасмагати на прекрасних пляжах Канарських островів.

Новий рік на Занзібарі

У розмові про те, де відсвяткувати Новий рік на морі, не можна не згадати африканський острів Занзібар. Саме свято тут пройде спокійно, переважно на території готелю, де персонал організовує новорічну вечерю і вечірку в кращих європейських традиціях. Однак, головна перевага новорічного відпочинку на Занзібарі - звичайно ж, його розкішні довгі пляжі, зігріті спекотним сонцем Африки.

Взимку на Занзібар відправляються, щоб вдосталь накупатися в теплому океані, помилуватися дивовижними морськими зірками і спробувати океанську риболовлю. При бажанні, пляжний відпочинок можна урізноманітнити екскурсіями. Окрім чудової погоди, багато хто вибирає відпочинок на Занзібарі на Новий рік завдяки більш ніж демократичними цінами (в порівнянні з іншими курортами).

Де відпочити на Новий рік: вибираємо курорт

Перш ніж вирішити, куди полетіти на Новий рік на морі, варто врахувати, що є чимало пляжних курортів, де взимку купатися не вийде. У Туреччині, Тунісі, Марокко, на Кіпрі і курортах Середземного моря температура повітря навряд чи досягає 15-20 градусів, а вночі опускається нижче 10. Зате при сприятливій погоді можна погуляти і з'їздити на екскурсії, що зазвичай важко зробити в розпал літньої спеки.

Куди поїхати з дитиною на Новий рік? В ОАЕ є величезний вибір розваг для дітей будь-якого віку. В Єгипті дітей чекають водні гірки в готелях, розвиваючі клуби, майданчики і атракціони, а також відмінний сервіс. Найтепліше море, де можна купатися навіть малюкам, - в Таїланді, на Занзібарі і інших більш віддалених курортах. Погода у всіх цих країнах буде легко переноситися.

Ще одне питання - грошовий. Недорого відпочити на Новий рік можна в Єгипті, Туреччині і ОАЕ. За ними слідують тури в Таїланд, Шрі-Ланку, Занзібар. Оскільки Новий рік - один з найактивніших періодів в туризмі, гарячих турів чекати не варто. Навпаки, чим ближче до свята, тим вище можуть бути ціни на новорічний відпочинок. Щоб придбати тур за вигідною ціною і мати можливість вибрати готель і курорт, найкраще купувати путівки за кілька місяців до поїздки.

Новий рік на морі: вибираємо кращі пляжні курорти

Одна з кращих ідей на новорічні канікули - залишити на тиждень-другий холодну міську зиму і перенестися в саме серце свята. На популярні курорти з'їжджаються мільйони людей з усього світу, щоб зустріти Новий рік на морі дійсно яскраво.

Пляжний відпочинок на Новий рік не поступається традиційного свята на батьківщині. І навіть зовсім навпаки: на курортах для туристів приготовлена ​​масштабна розважальна програма з новорічними ялинками, салютом, святковою вечерею і Санта Клаусами.

А якщо додати сюди ласкавий прибій, пальми і по-літньому гаряче сонце, то стане зрозуміло, чому новорічний відпочинок в теплих країнах користується особливою популярністю.

А якщо додати сюди ласкавий прибій, пальми і по-літньому гаряче сонце, то стане зрозуміло, чому новорічний відпочинок в теплих країнах користується особливою популярністю

Куди поїхати? У розпорядженні туристів більше 20 напрямків, де можна відзначити Новий рік на морі: від недорогих курортів Єгипту до екзотичних і розкішних островів в океані. Балі, Таїланд, Домінікана, Занзібар, Шрі-Ланка ... Пропонуємо вам огляд найбільш популярних напрямків для святкування Нового року.

Новий рік в Єгипті

Єгипет залишається лідером бюджетного відпочинку на Новий рік, а свято тут організовують на висоті. У більшості готелів гостей зустрічає святкова вечеря, анімація, жива музика і шоу-програма з виступом зірок.

Погода в Єгипті в грудні-січні досить тепла, але не спекотна. Температура води на рівні 22-23 градусів дозволяє купатися в морі, а повітря прогрівається до 23-29 градусів.

Найбільш популярний курорт в Єгипті на Новий рік - Шарм-ель-Шейх. Оточений горами, він вкриває пляжі від прохолодного зимового вітру.

Читайте також: Готелі Єгипту в тихих бухтах

Новий рік в ОАЕ

Ще один напрямок, щоб недорого відпочити на Новий рік, - це ОАЕ. Ніч на 1 січня тут святкують з грандіозним розмахом. В ОАЕ багато варіантів, як відзначити подію. Можна насолодитися неймовірним шоу феєрверків в Дубаї, провести час в одному з фешенебельних нічних клубів або відправитися на вечірку на пляжі. Є в Еміратах і незвичайні варіанти святкування новорічної ночі: наприклад, в пустелі.

Звичайно, новорічні канікули в ОАЕ не обмежуються однією лише вночі. В інші дні можна зайнятися шопінгом, відвідати численні розваги для дітей і позасмагати на пляжі. Погода в ОАЕ на Новий рік цілком комфортна: температура може досягати 28 градусів тепла, а вода прогрівається до 20 градусів.

Читайте також: 10 причин поїхати в Дубай

Читайте також:   10 причин поїхати в Дубай

Новий рік в жарких країнах: Азія

Якщо до кінця грудня ностальгія за літом стає зовсім вже сильною, відпочити на Новий рік можна в Таїланді, В'єтнамі, індійському Гоа, індонезійському Балі, на Шрі-Ланці та Філіппінах.

Взимку в Азії найкращі умови для пляжного відпочинку: низька вологість, повна відсутність дощу і по-справжньому літня спека. А саме свято виходить яскравим і всенародним.

Наймасштабніші гуляння на честь Нового року проходять в Таїланді. Паттайя, Бангкок, Пхукет і інші популярні курорти переповнюються людьми. Різноманітні шоу влаштовуються прямо на вулицях, а до ночі переходять в пляжні вечірки. Традиційні розважальні програми проходять і в готелях.

Відпочинок в демократичному індійському Гоа - відмінна можливість відзначити Новий рік прямо на пляжі, насолоджуючись салютом і теплим морем.

Ще одна перевага новорічних турів в Азію - багата екскурсійна програма. І, звичайно, можливість зустріти 1 січня під шум океану, температура в якому не опускається нижче 25 градусів. Курорти Шрі-Ланки, Індонезії, Таїланду, Індії - ті місця, де можна купатися на Новий рік.

Читайте також: Путівник по пляжній Шрі-Ланці: кращі пляжі і курорти

Теплі країни на Новий рік: Кариби

Якщо відпочинок в Таїланді і Шрі-Ланці здається недостатньо яскравим, обертаємо глобус у зворотний бік і опиняємося на Карибах.

Куба, Домінікана, Гаїті, Мексика, Коста-Ріка і знамениті Багами ... Взимку це кращі місця для пляжного відпочинку. З грудня по лютий на Карибах найвищий сезон і ідеальна літня погода. У Домінікані температура повітря вдень становить 28-30 градусів, а температура води - близько 27. На Кубі вода ніколи остигає нижче 24 градусів.

Відпочинок на Новий рік на пляжних Карибах запам'ятається барвистими шоу, карнавалами та запальними танцями, адже тут це - найголовніше свято в році. Яскраві враження доповнить чудова природа, з якою за красою можуть змагатися хіба що Мальдіви. Новорічні канікули пройдуть на білосніжних пляжах серед пальм, дивовижних фарб моря, птахів і морських мешканців.

Новорічні канікули пройдуть на білосніжних пляжах серед пальм, дивовижних фарб моря, птахів і морських мешканців

Новий рік на островах

Є особлива романтика в тому, щоб зустріти ранок 1 січня десь на одному з крихітних островів, загублених в блакитному океані. Далеко від цивілізації і міст, насолоджуючись тропічним коктейлем під шум прибою. І тут є, з чого вибрати: Мальдіви, Сейшельські і Канарські острови.

Сейшели

Новий рік на Сейшелах дарує багато можливостей для різноманітного відпочинку: риболовля, дайвінг, водні розваги, хороша екскурсійна програма. А саме свято відзначають шумно і видовищно, з веселими креольськими танцями і традиційними різдвяними прикрасами.

Купальний сезон на Сейшелах триває цілий рік. Зима вважається сезоном дощів, однак це не перешкоджає туризму. Короткочасні дощі змінюються сонцем, яке прогріває воду до 28 градусів, а повітря - до 30. Якщо ви замислюєтеся, куди поїхати на море на Новий рік, розгляньте Сейшели: сюди організована чартерна програма.

Читайте також: Ключі від раю: туроператори запускають чартери на Сейшели

Читайте також:   Ключі від раю: туроператори запускають чартери на Сейшели

Мальдіви

Новий рік на Мальдівах вважається найкращим сезоном. У цей період опадів не буває зовсім, а погода стоїть прямо-таки райська. Мальдіви - курорт для спокійного і розміреного відпочинку, де в повній мірі можна насолодитися навколишніми пейзажами і атмосферою райського достатку. Тут сподобається тим, хто хотів би відпочити на Новий рік на морі далеко від занадто гучних і затяжних гулянь.

Новий рік на Мальдівських островах відзначають в готелях у відповідній обстановці з святковою вечерею, виступом зірок і танцями на пляжі. Чим зайнятися на Мальдівах на новорічних канікулах? Крім пляжного відпочинку, якого тут буде в надлишку, варто запланувати дослідження підводних пейзажів, адже дайвінг і снорклінг на Мальдівах - один з найяскравіших у світі.

Канари

Новий рік на Канарських островах, на відміну від респектабельних Мальдів, буде заводним, гучним і веселим. Головний курорт Канарських островів Тенеріфе на час свята перетворюється в одну величезну майданчик для неймовірних іспанських карнавалів.

Феєричні ходи в сліпучих костюмах, виступи артистів і вуличні шоу під вечір змінюються загальної латиноамериканської дискотекою, яка триває до самого ранку. Тенеріфе не випадково називають "островом вічної весни". Хоча на Новий рік тут досить прохолодно - близько 20 градусів тепла, чимало туристів приїжджають сюди, щоб позасмагати на прекрасних пляжах Канарських островів.

Новий рік на Занзібарі

У розмові про те, де відсвяткувати Новий рік на морі, не можна не згадати африканський острів Занзібар. Саме свято тут пройде спокійно, переважно на території готелю, де персонал організовує новорічну вечерю і вечірку в кращих європейських традиціях. Однак, головна перевага новорічного відпочинку на Занзібарі - звичайно ж, його розкішні довгі пляжі, зігріті спекотним сонцем Африки.

Взимку на Занзібар відправляються, щоб вдосталь накупатися в теплому океані, помилуватися дивовижними морськими зірками і спробувати океанську риболовлю. При бажанні, пляжний відпочинок можна урізноманітнити екскурсіями. Окрім чудової погоди, багато хто вибирає відпочинок на Занзібарі на Новий рік завдяки більш ніж демократичними цінами (в порівнянні з іншими курортами).

Де відпочити на Новий рік: вибираємо курорт

Перш ніж вирішити, куди полетіти на Новий рік на морі, варто врахувати, що є чимало пляжних курортів, де взимку купатися не вийде. У Туреччині, Тунісі, Марокко, на Кіпрі і курортах Середземного моря температура повітря навряд чи досягає 15-20 градусів, а вночі опускається нижче 10. Зате при сприятливій погоді можна погуляти і з'їздити на екскурсії, що зазвичай важко зробити в розпал літньої спеки.

Куди поїхати з дитиною на Новий рік? В ОАЕ є величезний вибір розваг для дітей будь-якого віку. В Єгипті дітей чекають водні гірки в готелях, розвиваючі клуби, майданчики і атракціони, а також відмінний сервіс. Найтепліше море, де можна купатися навіть малюкам, - в Таїланді, на Занзібарі і інших більш віддалених курортах. Погода у всіх цих країнах буде легко переноситися.

Ще одне питання - грошовий. Недорого відпочити на Новий рік можна в Єгипті, Туреччині і ОАЕ. За ними слідують тури в Таїланд, Шрі-Ланку, Занзібар. Оскільки Новий рік - один з найактивніших періодів в туризмі, гарячих турів чекати не варто. Навпаки, чим ближче до свята, тим вище можуть бути ціни на новорічний відпочинок. Щоб придбати тур за вигідною ціною і мати можливість вибрати готель і курорт, найкраще купувати путівки за кілька місяців до поїздки.

Новий рік на морі: вибираємо кращі пляжні курорти

Одна з кращих ідей на новорічні канікули - залишити на тиждень-другий холодну міську зиму і перенестися в саме серце свята. На популярні курорти з'їжджаються мільйони людей з усього світу, щоб зустріти Новий рік на морі дійсно яскраво.

Пляжний відпочинок на Новий рік не поступається традиційного свята на батьківщині. І навіть зовсім навпаки: на курортах для туристів приготовлена ​​масштабна розважальна програма з новорічними ялинками, салютом, святковою вечерею і Санта Клаусами.

А якщо додати сюди ласкавий прибій, пальми і по-літньому гаряче сонце, то стане зрозуміло, чому новорічний відпочинок в теплих країнах користується особливою популярністю.

А якщо додати сюди ласкавий прибій, пальми і по-літньому гаряче сонце, то стане зрозуміло, чому новорічний відпочинок в теплих країнах користується особливою популярністю

Куди поїхати? У розпорядженні туристів більше 20 напрямків, де можна відзначити Новий рік на морі: від недорогих курортів Єгипту до екзотичних і розкішних островів в океані. Балі, Таїланд, Домінікана, Занзібар, Шрі-Ланка ... Пропонуємо вам огляд найбільш популярних напрямків для святкування Нового року.

Новий рік в Єгипті

Єгипет залишається лідером бюджетного відпочинку на Новий рік, а свято тут організовують на висоті. У більшості готелів гостей зустрічає святкова вечеря, анімація, жива музика і шоу-програма з виступом зірок.

Погода в Єгипті в грудні-січні досить тепла, але не спекотна. Температура води на рівні 22-23 градусів дозволяє купатися в морі, а повітря прогрівається до 23-29 градусів.

Найбільш популярний курорт в Єгипті на Новий рік - Шарм-ель-Шейх. Оточений горами, він вкриває пляжі від прохолодного зимового вітру.

Читайте також: Готелі Єгипту в тихих бухтах

Новий рік в ОАЕ

Ще один напрямок, щоб недорого відпочити на Новий рік, - це ОАЕ. Ніч на 1 січня тут святкують з грандіозним розмахом. В ОАЕ багато варіантів, як відзначити подію. Можна насолодитися неймовірним шоу феєрверків в Дубаї, провести час в одному з фешенебельних нічних клубів або відправитися на вечірку на пляжі. Є в Еміратах і незвичайні варіанти святкування новорічної ночі: наприклад, в пустелі.

Звичайно, новорічні канікули в ОАЕ не обмежуються однією лише вночі. В інші дні можна зайнятися шопінгом, відвідати численні розваги для дітей і позасмагати на пляжі. Погода в ОАЕ на Новий рік цілком комфортна: температура може досягати 28 градусів тепла, а вода прогрівається до 20 градусів.

Читайте також: 10 причин поїхати в Дубай

Читайте також:   10 причин поїхати в Дубай

Новий рік в жарких країнах: Азія

Якщо до кінця грудня ностальгія за літом стає зовсім вже сильною, відпочити на Новий рік можна в Таїланді, В'єтнамі, індійському Гоа, індонезійському Балі, на Шрі-Ланці та Філіппінах.

Взимку в Азії найкращі умови для пляжного відпочинку: низька вологість, повна відсутність дощу і по-справжньому літня спека. А саме свято виходить яскравим і всенародним.

Наймасштабніші гуляння на честь Нового року проходять в Таїланді. Паттайя, Бангкок, Пхукет і інші популярні курорти переповнюються людьми. Різноманітні шоу влаштовуються прямо на вулицях, а до ночі переходять в пляжні вечірки. Традиційні розважальні програми проходять і в готелях.

Відпочинок в демократичному індійському Гоа - відмінна можливість відзначити Новий рік прямо на пляжі, насолоджуючись салютом і теплим морем.

Ще одна перевага новорічних турів в Азію - багата екскурсійна програма. І, звичайно, можливість зустріти 1 січня під шум океану, температура в якому не опускається нижче 25 градусів. Курорти Шрі-Ланки, Індонезії, Таїланду, Індії - ті місця, де можна купатися на Новий рік.

Читайте також: Путівник по пляжній Шрі-Ланці: кращі пляжі і курорти

Теплі країни на Новий рік: Кариби

Якщо відпочинок в Таїланді і Шрі-Ланці здається недостатньо яскравим, обертаємо глобус у зворотний бік і опиняємося на Карибах.

Куба, Домінікана, Гаїті, Мексика, Коста-Ріка і знамениті Багами ... Взимку це кращі місця для пляжного відпочинку. З грудня по лютий на Карибах найвищий сезон і ідеальна літня погода. У Домінікані температура повітря вдень становить 28-30 градусів, а температура води - близько 27. На Кубі вода ніколи остигає нижче 24 градусів.

Відпочинок на Новий рік на пляжних Карибах запам'ятається барвистими шоу, карнавалами та запальними танцями, адже тут це - найголовніше свято в році. Яскраві враження доповнить чудова природа, з якою за красою можуть змагатися хіба що Мальдіви. Новорічні канікули пройдуть на білосніжних пляжах серед пальм, дивовижних фарб моря, птахів і морських мешканців.

Новорічні канікули пройдуть на білосніжних пляжах серед пальм, дивовижних фарб моря, птахів і морських мешканців

Новий рік на островах

Є особлива романтика в тому, щоб зустріти ранок 1 січня десь на одному з крихітних островів, загублених в блакитному океані. Далеко від цивілізації і міст, насолоджуючись тропічним коктейлем під шум прибою. І тут є, з чого вибрати: Мальдіви, Сейшельські і Канарські острови.

Сейшели

Новий рік на Сейшелах дарує багато можливостей для різноманітного відпочинку: риболовля, дайвінг, водні розваги, хороша екскурсійна програма. А саме свято відзначають шумно і видовищно, з веселими креольськими танцями і традиційними різдвяними прикрасами.

Купальний сезон на Сейшелах триває цілий рік. Зима вважається сезоном дощів, однак це не перешкоджає туризму. Короткочасні дощі змінюються сонцем, яке прогріває воду до 28 градусів, а повітря - до 30. Якщо ви замислюєтеся, куди поїхати на море на Новий рік, розгляньте Сейшели: сюди організована чартерна програма.

Читайте також: Ключі від раю: туроператори запускають чартери на Сейшели

Читайте також:   Ключі від раю: туроператори запускають чартери на Сейшели

Мальдіви

Новий рік на Мальдівах вважається найкращим сезоном. У цей період опадів не буває зовсім, а погода стоїть прямо-таки райська. Мальдіви - курорт для спокійного і розміреного відпочинку, де в повній мірі можна насолодитися навколишніми пейзажами і атмосферою райського достатку. Тут сподобається тим, хто хотів би відпочити на Новий рік на морі далеко від занадто гучних і затяжних гулянь.

Новий рік на Мальдівських островах відзначають в готелях у відповідній обстановці з святковою вечерею, виступом зірок і танцями на пляжі. Чим зайнятися на Мальдівах на новорічних канікулах? Крім пляжного відпочинку, якого тут буде в надлишку, варто запланувати дослідження підводних пейзажів, адже дайвінг і снорклінг на Мальдівах - один з найяскравіших у світі.

Канари

Новий рік на Канарських островах, на відміну від респектабельних Мальдів, буде заводним, гучним і веселим. Головний курорт Канарських островів Тенеріфе на час свята перетворюється в одну величезну майданчик для неймовірних іспанських карнавалів.

Феєричні ходи в сліпучих костюмах, виступи артистів і вуличні шоу під вечір змінюються загальної латиноамериканської дискотекою, яка триває до самого ранку. Тенеріфе не випадково називають "островом вічної весни". Хоча на Новий рік тут досить прохолодно - близько 20 градусів тепла, чимало туристів приїжджають сюди, щоб позасмагати на прекрасних пляжах Канарських островів.

Новий рік на Занзібарі

У розмові про те, де відсвяткувати Новий рік на морі, не можна не згадати африканський острів Занзібар. Саме свято тут пройде спокійно, переважно на території готелю, де персонал організовує новорічну вечерю і вечірку в кращих європейських традиціях. Однак, головна перевага новорічного відпочинку на Занзібарі - звичайно ж, його розкішні довгі пляжі, зігріті спекотним сонцем Африки.

Взимку на Занзібар відправляються, щоб вдосталь накупатися в теплому океані, помилуватися дивовижними морськими зірками і спробувати океанську риболовлю. При бажанні, пляжний відпочинок можна урізноманітнити екскурсіями. Окрім чудової погоди, багато хто вибирає відпочинок на Занзібарі на Новий рік завдяки більш ніж демократичними цінами (в порівнянні з іншими курортами).

Де відпочити на Новий рік: вибираємо курорт

Перш ніж вирішити, куди полетіти на Новий рік на морі, варто врахувати, що є чимало пляжних курортів, де взимку купатися не вийде. У Туреччині, Тунісі, Марокко, на Кіпрі і курортах Середземного моря температура повітря навряд чи досягає 15-20 градусів, а вночі опускається нижче 10. Зате при сприятливій погоді можна погуляти і з'їздити на екскурсії, що зазвичай важко зробити в розпал літньої спеки.

Куди поїхати з дитиною на Новий рік? В ОАЕ є величезний вибір розваг для дітей будь-якого віку. В Єгипті дітей чекають водні гірки в готелях, розвиваючі клуби, майданчики і атракціони, а також відмінний сервіс. Найтепліше море, де можна купатися навіть малюкам, - в Таїланді, на Занзібарі і інших більш віддалених курортах. Погода у всіх цих країнах буде легко переноситися.

Ще одне питання - грошовий. Недорого відпочити на Новий рік можна в Єгипті, Туреччині і ОАЕ. За ними слідують тури в Таїланд, Шрі-Ланку, Занзібар. Оскільки Новий рік - один з найактивніших періодів в туризмі, гарячих турів чекати не варто. Навпаки, чим ближче до свята, тим вище можуть бути ціни на новорічний відпочинок. Щоб придбати тур за вигідною ціною і мати можливість вибрати готель і курорт, найкраще купувати путівки за кілька місяців до поїздки.

Куди поїхати?
Чим зайнятися на Мальдівах на новорічних канікулах?
Куди поїхати з дитиною на Новий рік?
Куди поїхати?
Чим зайнятися на Мальдівах на новорічних канікулах?
Куди поїхати з дитиною на Новий рік?
Куди поїхати?
Чим зайнятися на Мальдівах на новорічних канікулах?
Куди поїхати з дитиною на Новий рік?

Новости