Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кіркорова відправлять до сільської крамниці, а Брежнєва приготує олів'є

Фріске буде відпрацьовувати корпоратив в Кучугурах.

Фото: прес-служба «Інтера»

У головних ролях - актори серіалу "Свати". Сюжет: Іван (Федір Добронравов) і Валя Будько (Тетяна Кравченко ) Вирішують зустріти Новий рік скромно, в рідних Кучугурах, без ялинки, та й без особливої ​​вишуканості на столі. Але несподівано до них приїжджають свати Ольга (Людмила Артем'єва) та Юрій Ковальови (Анатолій Васильєв ), Які привозять внучку Женю (Соня Стеценко). А погода під Новий рік в Кучугурах видалася моторошна - заметілі, хуртовини, замети ... І так вже вийшло, що в цьому Богом забутому населеному пункті через негоду застрягли потяги, автобуси і автомобілі, на яких артисти добиралися на новорічні корпоративи.

Фотогалерея: Фріске і Звєрєв на Новий рік "застрягнуть" в сільській глушині

Для селища Кучугури така кількість приїжджих в дивину, єдиний готель вже лопається від зірок, яким навіть ніде зустріти Новий рік. І тут на допомогу приходять гостинні свати, які запрошують виконавців до себе в гості. Ось тільки Кіркорову, Звєрєву, Брежнєвої, Фріске, та й решті зірок доведеться брати активну участь в передсвятковій метушні - купувати продукти в сільському магазині, готувати олів'є, прикрашати ялинку і, звичайно ж, співати.

Крім того, днями в Санкт-Петербурзі стартували зйомки мюзиклу "Морозко" за мотивами і з героями з знайомої нам казки Олександра Роу. І зараз там на майданчику в кадрі зірка "Кохання у великому місті" Настя Задорожна (грає Настуню), Юхим Шифрін (її батько), Вірка Сердючка (Зла мачуха), Олена Воробей (її дочка), Микола Басков (Іван).

Читайте також: Басков схудне і закохається в Задорожну, а Сердючка сходить до суду

Що готують телеканали до Нового року

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости