Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Finder Magazine: Новий Рік в Барселоні

Барселона є найкращим місцем для зустрічі Нового Року! Чи будите ви святкувати новорічну ніч в колі сім'ї або в дружній компанії, є багато способів, щоб розважитися і весело зустріти наступаючий Новий Рік в Барселоні!

На відміну від більшості інших міст світу, в Барселоні не було прийнято запускати новорічний салют, проте в цьому році, щоб відсвяткувати наступаючий 2014 рік, планується організувати макро фестиваль на проспекті Maria Cristina, включаючи феєрверки позаду фонтану Монжуїк, - шоу, яке триватиме близько 45 хвилин.

купивши квартири в Барселоні або будинки в передмісті Барселони , Багато наших співвітчизників воліють відзначати Новий Рік на європейський манер.

Існує кілька традицій: Новий Рік в Іспанії потрібно зустрічати в «червоному». Цей колір, на думку іспанців, притягує удачу в майбутньому році, щастя і любов. Неодмінний атрибут - червоне нижню білизну, панчохи, шкарпетки!

Мабуть, самий старовинний звичай - під бій курантів з'їдати 12 виноградин, встигнувши, при цьому, загадати бажання. Традиція бере свій початок в 1895 році, в рік рясного врожаю винограду, коли іспанський король наказав роздати безкоштовно тонну винограду всьому чесному народу. Кожна з виноградин є символом щастя і удачі на всі 12 місяців!

І остання традиція - зустрічати Новий Рік в Іспанії прийнято де завгодно, але тільки не вдома!

Якщо ви ще не вирішили, де і як зустріти Новий 2014 рік, саме час задуматися!

Нижче ми пропонуємо ознайомитися з деякими пропозиціями ресторанів Барселони в новорічну ніч, ніч, яку ви можете продовжити після красивого вечері в кращих нічних клубах міста!

• Найбільш незвичайний і воістину іспанський варіант: провести новорічну ніч у палаці Фламенко (Palacio del Flamenco), де крім святкової вечері, вашій увазі буде представлена ​​танцювальна програма від кращих майстрів фламенко, а після поїдання винограду - свято з безкоштовними напоями в барі, з музикою і танцями. Вартість вечері - 190 євро, 118 євро - тільки розважальна програма, 240 євро - вечеря в Віп зоні.

Альтернативними варіантами є " Tablao de Carmen ", а також " фламенко-шоу Cordobes ".

• Якщо ви хочете зустріти Новий Рік в Барселоні в одному з найбільш фешенебельних готелів на березі Середземного моря, вибирайте ресторан Готелю W - Ресторан "Bravo" . Він розташовується в зимовому саду Готелю W і має особливий вид на море, завдяки своєму унікальному розташуванню. Вартість вечері - 299 євро, після якого ви можете продовжити святкування в самому готелі W, піднявшись на 26 поверх в нічний клуб " Eclipse "З чудовою панорамою на узбережжі нічний Барселони (вхід 100 євро / чол. + 3 напою, а так само 12 виноградин на щастя) або ж, навпаки, спуститися в вітальню готелю W, де буде проходити дискотека до ранку, (вхід 50 євро +2 напою).

+ 3 напою, а так само 12 виноградин на щастя) або ж, навпаки, спуститися в вітальню готелю W, де буде проходити дискотека до ранку, (вхід 50 євро +2 напою)

• Ще один варіант - розкішний готель El Palace , Де в якості святкування і рівні запрошених гостей ніяк не можна засумніватися. Тут все робиться завжди красиво, включаючи організацію Новорічного Свята. Дами вбираються в найрозкішніші вечірні туалети, їхні кавалери - у темні костюми. Елегантний зал ресторану 19 / Nineteen відкриє свої двері о 21:00, а після традиційного поїдання винограду, вас чекають безкоштовні напої в барі і закуски в завершенні свята. Вартість: 300 євро - вечеря і святковий котильйон, 132 євро - котильйон без вечері, дитяче меню - 88 євро.

Також провести новорічний вечір ви можете в одному з ресторанів готелів:   Majestic   ,   Arts Barcelona   , готель   Le Meridien   , і багатьох інших Також провести новорічний вечір ви можете в одному з ресторанів готелів: Majestic , Arts Barcelona , готель Le Meridien , і багатьох інших.

Зустріти весело Новий 2014 рік в Барселоні пропонують і нічні клуби:

Sotavento запрошує зустріти Новий Рік на одній з дискотек на пляжі Барселонета. У програмі: вечеря вартістю 100 або 150 євро в залежності від обраного меню, зустріч нового року і дискотека до самого світанку.

Shoko   ,   Opium Mar   ,   Catwalk   ,   Sutton   ,   Otto Zutz   ,   Astoria   і багато інших відомих дискотеки і клуби також будуть святкувати Новий Рік Shoko , Opium Mar , Catwalk , Sutton , Otto Zutz , Astoria і багато інших відомих дискотеки і клуби також будуть святкувати Новий Рік.

• Повечеряти в самому серці іспанської селі (Poble Español) ви можете в ресторані La Llavor del Isis . У вас буде можливість проводити старий рік традиційним вечерею в каталонському стилі, а так само зустріти Новий 2014 рік в одному з найколоритніших місць - в центрі Іспанської Села. Вартість вечері - 70 євро.

• І, нарешті, якщо ви хочете зануритися в російську атмосферу і зустріти Новий Рік в Барселоні «по нашому», то у вас є така чудова нагода! У комерційному центрі Arenas, в барі Happy Rock Bar and Grill , Крім святкової вечері, вас чекає багато сюрпризів. Дід Мороз і Снігуронька раді запросити вас на новорічний вогник. Вартість вечері 90 євро.

На останок хотілося б дати кілька рекомендацій: вибрати меню і замовити столик необхідно заздалегідь, так само слід пам'ятати, що в новорічну ніч місця у всіх ресторанах бронюються з повною передоплатою і не підлягають скасуванню На останок хотілося б дати кілька рекомендацій: вибрати меню і замовити столик необхідно заздалегідь, так само слід пам'ятати, що в новорічну ніч місця у всіх ресторанах бронюються з повною передоплатою і не підлягають скасуванню.

Якщо ви все ж не встигли зарезервувати столик, не турбуйтеся, ви можете весело провести свято на будь-який з площ: pl. España, pl. Cataluña, pl. Real, Pl. Glories, або на головних вулицях міста, на приклад на Las Ramblas, де збереться велика кількість як іспанців, так і туристів. Не забудьте прихопити з собою каву (іспанське шампанське) і звичайно ж виноград.

    З наступаючим Новим роком! Вибирайте місце до душі, адже, як кажуть, як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш!

Новости