Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

як зустріти рік дракона - Найцікавіше в блогах


Це цитата повідомлення Paradise_-LS оригінальне повідомлення

Як зустріти Новий 2012 рік?

Як же швидко летить час! Здається, що тільки вчора наші голови припікало яскраве сонце, а під ногами шелестіло опале листя. Але ось в повітрі вже витає по-дитячому хвилюючий запах хвої і мандаринів, в небі кружляють сніжинки, а все навколо переливається різнокольоровими вогнями. Новий рік ... один з найяскравіших і довгоочікуваних свят. Час подарунків, веселощів, маскарадів і карнавалів. Ви вже придумали, як будете його зустрічати? Ні? Тоді ми йдемо до вас! Точніше пишемо ... (по пунктам, з толком і розстановкою).
У чому зустрічати 2012 рік?
----------------------------------
2012 рік щодо східним календарем - це рік відчайдушного водяного Дракона. І хоч все китайці зустрічають його в інший час, ми настільки тісно пов'язуємо щороку з певним тваринам, що ігнорувати всі їх рекомендації просто напросто не можна! Так що, беріть на озброєння і будьте готові по повній програмі!
Так у чому зустріти 2012 рік? У королівському кольорі! Так, водяний Дракон ніби як вимагає саме переважання чорного кольору. Але! Якщо ви хоч трохи знайомі з Фен-шуй, то прекрасно знаєте, що є і обхідні шляхи. Тому якщо раптом закохаєтесь в який-небудь наряд пастельних або яскравих відтінків, беріть не роздумуючи! Однак перед тим як куранти почнуть бити 12, додайте трохи чорного кольору - брошка, колготки, та хоч нитку яку повісьте. Найменша деталь допоможе задобрити Дракона.
Але це ще не все ... коли ви задумаєтеся над тим, що надіти на Новий рік, обов'язково згадайте про свої найяскравіші і кращі прикраси. У це свято належить блищати. Звичайно, в помірній кількості. Так, щоб вас не плутали з новорічною ялинкою.
Як зустрічати Новий рік?
---------------------------------
З веселощами, запалом і дуже активно! Ні, не тому що «так належить, свято все-таки», а все через те самого Дракона. Йому потрібна динаміка, простір і рух. Тому танцюйте від душі і влаштовуйте такі конкурси, де буде задіяний весь ваш руховий апарат.
Якщо ж ви вирішили зустріти Новий рік в тихому сімейному або романтичному колі біля телевізора, то хоч поприсідайте під час реклами. І вам розминка, і Дракону приємно.
Що приготувати на Новий 2012 рік?

Читати далі... Ви вже придумали, як будете його зустрічати?
Ні?
У чому зустрічати 2012 рік?
Так у чому зустріти 2012 рік?
Як зустрічати Новий рік?
Що приготувати на Новий 2012 рік?

Новости