Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як зустрічають Новий рік у Канаді

Новий рік в Канаді прийнято зустрічати тихо і спокійно, на відміну від Різдва. Тут все люблять це свято за ще один привід для вихідного.

За традицією Новий рік в Канаді прийнято святкувати не за столом у родинному колі, а на вулицях, площах, у колі друзів, або на цікавих вечірках. Варто зазначити, що для багатьох зустріч перших хвилин Нового року все ж проходить вдома з родиною.

На Новий рік в Канаді жителі зазвичай стікаються на головну площу Торонто ввечері 31 грудня. В цей час тут з року в рік проходить святковий концерт. Це незвичайне розважальна подія, в якому беруть участь запрошені артисти і найрізноманітніші зірки. Концерт зазвичай проводиться безкоштовно і завершується рівно опівночі.

Після зустрічі перших хвилин Нового року в Канаді, центром уваги і новорічного свята стає каток, який знаходиться в центрі міста. На ковзанці грає музика, і катання на ковзанах триває до самого ранку. На каток з'їжджається багато людей, які невпинно вітають один одного з наступаючим роком.

Кожен Новий рік в Канаді, проведений на ковзанці, користується шаленою популярністю у жителів і гостей міста. Для тих, хто не зміг приїхати на масове катання, телебачення транслює новорічний вечір на всю країну.

Канада - не єдине місце, яке вразить уяву навіть бувалого мандрівника. Компанія «Турскідкі» пропонує відпочинок за вигідними цінами в Анталії , На Криті, на Пхукеті та інших знаменитих курортах. Довірте свій відпочинок професіоналам - ми в туристичній галузі з 1992 року.

5 фактів про Турскідкі.ру

  1. Ми працюємо з 1992 року.
  2. У нас багато офісів продажів.
  3. Ми - найбільша мережа турагентств в Росії.
  4. Ми пропонуємо тури тільки від перевірених туроператорів.
  5. З нашими дисконтними картами ви економите при купівлі турів.

Новости