Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як зустрічати рік Вогненного Півня

Зустрічати Новий 2017 рік Півня рекомендують вдома, у колі сім'ї і близьких людей. Символ Півня - десятий за рахунком в календарі у китайців. Стихія наступаючого року - вогонь, а значить, птиця спалахне яскраво-червоним кольором. Енергією цього року буде Інь, тобто позитивний заряд, тяжіння, розповідає depo.ua .

Незаміжнім радять ловити момент, тому що рік Півня-Казанови, та ще й у супроводі позитивної енергії, настане тільки через 24 роки.

При зустрічі року Півня важливий правильний підбір меню. Петушок не вимагає багатства страв на столі - багатьох продуктів він і зовсім не терпить. Бажано зробити акцент на вегетаріанському меню. Додайте побільше зелені, фруктів і овочів, горішків і максимум злакових.

Експрес-інфо по країні

Земля знаходиться на третьому місці по віддаленості від Сонця і на п'ятому серед усіх планет Сонячної системи за розміром.

Земля знаходиться на третьому місці по віддаленості від Сонця і на п'ятому серед усіх планет Сонячної системи за розміром

Вік - 4,54 мільярда років

Середній радіус - 6 378,2 км

Середня окружність - 40 030,2 км

Площа - 510 072 млн км (29,1% суші і 70,9% води)

Кількість материків - 6: Євразія, Африка, Північна Америка, Південна Америка, Австралія і Антарктида

Кількість океанів - 4: Атлантичний, Тихий, Індійський, Північний Льодовитий

Населення - 7,3 млрд чол. (50,4% чоловіків і 49,6% жінок)

Самі густо населені держави: Монако (18 678 чол. / Км2), Сінгапур (7607 чол. / Км2) і Ватикан (1914 чол. / Км2)

Кількість країн: всього 252, незалежних 195

Кількість мов в світі - близько 6 000

Кількість офіційних мов - 95; найпоширеніші: англійський (56 країн), французька (29 країн) і арабська (24 країни)

Кількість національностей - близько 2 000

Кліматичні пояси: екваторіальний, тропічний, помірний і арктичний (основні) + субекваторіальний, субтропічний і субарктичний (перехідні)

Фото: Shutterstock

Що стосується спиртного, то його слід зробити екзотичним. Різнобарвні вируючі і палаючі коктейлі привернуть увагу господаря року, адже саме слово «коктейль» пов'язане з його ім'ям: в перекладі з англійської воно означає «хвіст півня».

На цей раз особливий підхід і до новорічних подарунків. Все повинно бути небанальним, цікавим, яскравим і допомагати зануритися в світ свята. Для цього прекрасно підійде будь-який магазин приколів або незвичайних подарунків.

А якщо ви будете купувати ювелірні прикраси або біжутерію, обов'язково шукайте що-небудь з криваво-червоним камінчиком. Це може бути рубін, червоний корал, сердолік чи яшма - назва каменю не має значення.

Фото: Shutterstock

Краща колірна гамма для зустрічі Нового 2017 - червоно-золотиста. Одяг теж варто підбирати ретельно. Петушок любить все модне, стильне, дороге. Так що більше лиску і розкоші, менше банальності і сірого кольору. Яскраві вбрання, пишні боа і шикарні аксесуари - якраз те, що зараз потрібно. Перевага кольору одягу для зустрічі Нового року - золотий, коричневий, оранжевий, червоний, фіолетовий, рожевий, жовтий, зелений, синій, срібний, чорний і білий.

Не захоплюйтеся декольте і прозорими тканинами - вам навряд чи вдасться привернути увагу витонченого Півня таким способом. Жіночий образ повинен складатися з акуратного коктейльної сукні (в червоних, жовтих або пастельних золотистих тонах), туфель на високих підборах, які візуально подовжують і прикрашають жіночу ніжку, і аксесуарів в тон основному кольору. Прекрасним доповненням стануть кольори не тільки золота, але і перлів.

Прекрасним доповненням стануть кольори не тільки золота, але і перлів

Фото: Shutterstock

Чоловікам можна зустрічати Новий рік не в дуже офіційному вбранні. Строгий костюм може значно знизити рівень комфорту на такому веселому святі. Але рішення провести новорічну ніч в домашньому одязі або в своєму щоденному образі, це буде виглядати практично аморально в очах педантичного Вогненного Півня.

Колірна гамма при прикраса будинку теж повинна бути золотисто-червоною. Декор можна розбавити зеленим і синім, які поряд з червоним є традиційними для новорічних свят.

В інтер'єрі бажано віддати перевагу прикрасам з натуральних матеріалів. Перестаратися з вогниками буде складно, адже Новий рік неможливо уявити без світла, фарб, посмішок і супутнього антуражу.

Фото: Shutterstock

Вогняний Півень схвалить факт присутності штучної ялинки, що анітрохи не применшує факту його любові до натуральних матеріалів.

Щоб розбавити світське настрій, можна прикрасити інтер'єр м'якими накидками, які так добре поєднуються з холодними зимовими днями і створюють відчуття домашнього затишку. Краща прикраса для зустрічі Нового 2017 року - стиглі червоні яблука, які підходять під улюблений колір Вогненного Півня. Замість новорічної зірки можна використовувати фігурку Півня.

Замість новорічної зірки можна використовувати фігурку Півня

Фото: Shutterstock

А на святковий стіл категорично не радять ставити страви з птиці, зокрема, курятину. Також з меню бажано викреслити всю дичину: качок, індиків, перепелів. Використовувати курячі яйця навіть в якості прикраси - табу.

Використовуйте однотонну скатертину світлих тонів, яка не буде привертати увагу. Зате посуд може бути яскравою, краще з природних матеріалів. Синтетики й пластмаси в цьому році слід уникати.

за матеріалами depo.ua

Читайте також:

Чого не варто дарувати на новорічні свята

Новий рік в Україні: ТОП-10 місць

Куди поїхати на Новий рік

Українка створила дизайн новорічних чашок для мережі Starbucks

Новости