Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як екатерінбуржцев зустріти казковий Новий рік на природі і заощадити

База відпочинку "Салют" - це затишний Новий рік на природі

До Нового року залишилося всього кілька тижнів, і вже настала пора вирішити, де ж зустріти 2018 рік, щоб приємні спогади збереглися надовго, а в гаманці не утворилася дірка. Експерти запропонували рішення: база відпочинку "Салют" , Де є все, щоб новорічні свята стали по-справжньому казковими. Тут не доведеться нудьгувати: море музики, пісень, дивовижних сюрпризів і подарунків, розіграшів і вікторин підготували для гостей провідні! А маленьких гостей запрошують вирушити в казковий світ.

До самого ранку першої новорічної ночі - тільки веселощі, запал і незабутні враження на весь рік!

База відпочинку "Салют" знаходиться всього в 1 годині шляху від Єкатеринбурга, у Верхній Сисерть. Територія в 15 га, покрита сосновими лісами, величезний водойму, відсутність поблизу промислових підприємств створюють на базі відпочинку "Салют" неповторний сприятливий екологічний мікроклімат. У розташуванні гостей бази відпочинку виявляться комфортні номери від економ-класу до номерів люкс, а для сімейного відпочинку ідеальні котеджі з дитячими спальнями, кухнями і вітальнями.

Безліч розваг, безсумнівно, порадують і дітей, і дорослих. Дитяча кімната з вихователем безкоштовно для гостей бази відпочинку, російська лазня з купіллю, сауна з басейном, кафе, бар, більярд, настільний теніс, центр краси та здоров'я: кедрова бочка, масаж, солярій. Розваги для активного відпочинку: пейнтбол, лазертаг, квести, снігоходи, квадроцикли та багато іншого.

Взимку сосновий бір на території бази відпочинку "Салют" перетворюється в казковий ліс! У Новий рік можна проводити хороводи навколо живої ялинки, покататися на лижах і ковзанах і на "бубликах" з крутої гори, а в Хрещення скупатися в ополонці. Озеро замерзає, і є можливість проїхатися по товстому шару льоду на снігоходах або на лижах, насолоджуючись морозним чистим повітрям і красою засніженого лісу.

І, звичайно, вже сьогодні необхідно бронювати дати як на корпоративні новорічні свята, так і на сімейний відпочинок в різдвяні канікули.

Бронювання за тел. +7 (343) 328-68-88

www.bazasalut.ru

Новости