Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ᐉ Топ 7 місць для усамітнення в Києві - стаття ⭐ блог про подарунки - emozzi.ua

Якщо у вас немає власного житла, де б ви могли усамітнитися з коханим або коханою, вам доводиться шукати вихід з цієї ситуації

Якщо у вас немає власного житла, де б ви могли усамітнитися з коханим або коханою, вам доводиться шукати вихід з цієї ситуації. У Києві є достатньо місць, де молоді люди можуть усамітнитися, при цьому нікому не заважаючи.

І повітря свіже, і вас не злякає раптовий стукіт у двері мами. Та й секс на природі з будь-якого повинен спробувати кожен. Зміна обстановки - це зміна відчуттів і емоцій. Тому ми пропонуємо вам топ 5 місць для усамітнення в Києві.

1. Гора Щекавиця. Гора є прекрасною оглядовим майданчиком - місто видно як на долоні. Візьміть з собою якусь підстилку або ж можна розташуватися і на бетонних конструкціях, що на території гори. Ще візьміть вино і фрукти і вирушайте на гору ближче до вечора. У цей час у вас будуть всі шанси не наштовхнутися на іншу закохану парочку. Це прекрасне місце для усамітнення, де ви можете помилуватися заходом і нічним освітленням Києва. Піднятися на гору можна по вул. Олегівській або Лук'янівській.

2. Маріїнський парк. Хоч Маріїнський парк і досить популярне і людне містечко, але все ж, є кілька відокремлених галявин, на які не часто ступає людська нога. Якщо прийти пізно ввечері, то можна розташуватися і на лавочках, яких тут дуже багато. Але все ж не варто, якщо ви не хочете, щоб вас застукали міліціонери. Маріїнський парк знаходиться за адресою вул. Михайла Грушевського, 5.

3. Ботанічний сад. Величезна площа ботанічного саду дозволяє знайти місця для усамітнення навіть вдень, якщо ви підете в сторону грушевої алеї. А з настанням вечора, відокремлених місць тут і зовсім повно. Особливо красивим і енергетичним місцем є горбиста галявина, по якій багато років назад Бальзак ганявся за графинею Ганською. Ботанічний сад розташований по вул. Тимирязевской, 1.

4. Автомобільна оглядовий майданчик. Перебувати це відокремлене місце недалеко від Лаври по вулиці Івана Мазепи. Приїжджайте сюди на машині ввечері. Пейзаж, який перед вами відкриється - просто приголомшливий. Ви зможете помилуватися прекрасним видом всього Лівого берега і його нічних вогнів. Тут можна побачити захід сонця та зустріти світанок.

5. Кокоревська альтанка. Прекрасне відокремлене місце серед буйної рослинності, яким ви можете скористатися для усамітнення. Але днем ​​вам, швидше за все, залишитися наодинці один з одним там вийде, тому приходьте ввечері. Тут можна не тільки просто усамітнитися, а й влаштувати романтичне побачення з вином, шоколадом і свічками. Кокоревська альтанка знаходиться за адресою: Андріївський узвіз, 21.

6. Замкова гора. Гора знаходиться недалеко від Кокорівської альтанки за адресою: Андріївський узвіз, 22-б. Місце досить занедбаний, але якщо у вас сильна потреба в самоті, то вам буде не до естетики. Та й вірогідність того, що вас застукають, - тут дуже низька. Піднятися на Замкову гору можна за допомогою драбини, яка не в найкращому стані. Тому дівчатка, ніяких шпильок. У період сонцестояння, ми не рекомендуємо вам відвідувати гору, так як в ці дні київські язичники люблять проводити тут свої обряди. Серед них це місце є священним.

7. Труханів острів. На Трухановому острові можна сховатися від сторонніх очей, як увечері, так і вдень. Трошки пошукавши, можна потрапити в самі усамітнення і незаймані людиною місця. А вночі і зовсім - цілий острів у вашому розпорядженні. А перед тим, як усамітнитися, ви можете випити легких алкогольних напоїв і потанцювати в місцевих клубах і кафешках, щоб розслабиться. Ще одна перевага Труханового острова в тому, що його обмиває Дніпро. Втомившись від пристрасті і літньої спеки, вночі, ви запросто можете поплавати голяка в прохолодній водичці.

Призначаючи побачення з коханими не забудьте про подаокі для них, наприклад подарункові сертифікати EMOZZI для закоханих

Новости