Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ВГОЛОС Про СЕКСЕ: Секс і різниця у віці

Привіт, мої дорогі матусі Маминого Клубу!

Мої блоги якось плавно перетекли на понеділок і четвер, причина тому те, що дочка ходить в садок, і ми рано встаємо в робочі дні, тому мій режим перебудувався на «нормальний» - я встаю о 7 ранку і лягаю не пізніш 12 ночі , просто більше висидіти не можу ... Ну зробіть зі мною, що хочете, ось така я шкідлива стала)))

За минулі три місяці ми стільки багато тем обговорили, що я вже збилася з рахунку, але це не означає, що мені більше нема про що з вами поговорити, як раз таки немає! Теми я знаходжу всюди, ось наприклад, зараз, блог Анжеліки Журавської про проект «Місто Ангелів» наштовхнув мене на таку думку - чи впливає різниця у віці на сексуальні відносини? Ви тільки не подумайте, що я маю на увазі відносини дівчаток і дорослих чоловіків - не так прямо потрібно розуміти. Її розповідь про ту дівчинку наштовхнув на думку про різновікових відносинах як таких.

У сучасному світі все частіше зустрічаються пари, де різниця у віці 5, 10, 20 років. Такі пари були і раніше, тільки про них не прийнято було говорити, і було це чимось незвичайним. Зараз же це стало нормально, навіть в деяких сенсах добре. Я зараз не говорю про шлюби, де дівчині 23, а чоловікові 70 - в цих шлюбах і так все зрозуміло.

Чому спостерігається така тенденція в суспільстві, і чим вона хороша?

У моєму оточенні немає пар з великою різницею у віці, я маю на увазі одружених пар, тому буду писати про свої власні думки, і розповім те, що знайшла в інтернеті на цю тему.

До речі, з чоловіком у нас різниця 9 місяців))

Отже, як вам здається, що краще, коли жінка старше на 10 років або чоловік? А може, немає різниці чи краще, щоб були однолітки?

Особисто моя думка, що не важливо, хто кого старше, головне, щоб була любов, повагу і турбота.

Але, якщо судити за фактом, то якось надійніше виглядають пари, де чоловік старший за жінку. Тому, що він уже відбувся в професії або бізнесі, він досяг якихось своїх вершин, він досвідчений, він нагулявся, він хоче сім'ю. У такому випадку, якщо він полюбить дівчину, то зробить для неї все і навіть більше. Такий шлюб буде міцним і тривалим.

Але якщо подивитися на зворотну ситуацію, коли хлопець молодше жінки - до речі, таких багато в наші дні. Для мене це трошки дивно, хоча, коли я вчилася в школі, а потім перший і другий курс у вищій школі, більшість моїх хлопців були на рік-два молодший за мене. Мене це питання вкрай хвилювало - я не могла довго з ними зустрічатися через вік. Тоді, та й зараз для мене це було б перешкодою. Але, якщо подивитися на плюси таких відносин - безсумнівно, вони є. Для жінки величезний плюс - молодий, міцний, красивий жеребець, який робить все, що вона хоче. Вона з ним цвіте, молодіє, пахне, якщо так можна висловитися. Така жінка прагне виглядати завжди на висоті, відповідати її молодому супутнику, хіба не плюс? Причому така жінка самодостатня і досвідчена. Який плюс хлопцю від відносин з жінкою, яка старша за нього? Безперечно - це досвід)) Можливо, поруч з нею він відчуває себе справжнім чоловіком, адже він володіє такою розкішною жінкою, а може навпаки дитиною ... не знаю. Але великий сексуальний досвід для молоденьких хлопців, це найголовніша причина, навіть, якщо жінка не настільки приваблива, і особливо, якщо ця жінка у нього перша.

Ну, в стосунках начебто розібралися, а що з сексом?

В якій ситуації буде ідеальний секс?

Ось цитата з одного сайту: «Психологи зійшлися на думці, що згодом було підтверджено сексологами, що піки чоловічої і жіночої сексуальної активності не збігаються. Розквіт сексуальної активності жінок припадає на вік 40-50 років, а у чоловіків відповідний період дорівнює - 27-37 років. Таким чином, якщо в парі жінка на 10 років старше, ця пара ... ідеальна. В такому випадку періоди активності співпадуть, і партнери отримають від шлюбу не тільки моральне задоволення. Коли ж чоловік на 10 років старший за жінку, ні жінка, ні чоловік не знаходитимуться на піку своїх інтимних можливостей, і більше думатимуть про справи насущних, земних. Це також виключить взаємні звинувачення в свідоме невиконання подружнього обов'язку, і запобіжить зради.

Ось ця сфема наочніше показує те, що описано зверху.

Джерело схеми: http://paralife.narod.ru/zdorovye/seksualnost/polovoe-vlechenie-i-seksualnaya-aktivnost.htm

А що ж буде в парах, в яких чоловік і жінка - ровесники. Власне, за статистикою, таких пар більшість, і досить подивитися на статистику розлучень, кількість яких з року в рік має тенденцію до зростання, щоб зрозуміти, до яких наслідків призводить розбіжність періодів інтимної активності у чоловіків і жінок ».

Інформація з сайту http://www.therapy.by/articles/raznitca_v_vozraste/

by/articles/raznitca_v_vozraste/

Судячи за цими даними, ідеальні сексуальні відносини будуть між молодим чоловіком і досвідченою зрілою жінкою. Прикро! Мені лише залишається пережити піки сексуальної активності чоловіка і готувати його до своїх піків)))

Дорогі мої, а як ви ставитеся до різновікових відносинам?

Чи був у вас такий досвід, може ваш чоловік вас старше або навпаки ви його?

Чи бачите ви плюси чи мінуси в різновікових відносинах, які?

Дякую за ваші коментарі!

Ваша воля не схиблена на сексі, Т. А.

Теми я знаходжу всюди, ось наприклад, зараз, блог Анжеліки Журавської про проект «Місто Ангелів» наштовхнув мене на таку думку - чи впливає різниця у віці на сексуальні відносини?
Чому спостерігається така тенденція в суспільстві, і чим вона хороша?
А може, немає різниці чи краще, щоб були однолітки?
Така жінка прагне виглядати завжди на висоті, відповідати її молодому супутнику, хіба не плюс?
Який плюс хлопцю від відносин з жінкою, яка старша за нього?
Ну, в стосунках начебто розібралися, а що з сексом?
В якій ситуації буде ідеальний секс?
Чи був у вас такий досвід, може ваш чоловік вас старше або навпаки ви його?
Чи бачите ви плюси чи мінуси в різновікових відносинах, які?

Новости