Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Google представила нові можливості пошуку

цею материал Доступний по-русски

Одним з нововведень стануть історії на кшталт Instagram, які Google також видаватиме в результатах пошуку.

Одним з нововведень стануть історії на кшталт Instagram, які Google також видаватиме в результатах пошуку

Ілюстрація / REUTERS

Читайте також У Google назвали технологію, через яку людство здійснить великий прорив

Однією з нових функцій є картки активності: коли користувач повторно переглядає пошуковий запит з минулого, то Google відобразить попередні кроки в результатах пошуку, передає kommersant . Кожна картка активності буде відображати пов'язані пошукові запити і всі пов'язані сторінки, які користувач відвідував раніше. Картки активності можна буде відключити в налаштуваннях.

Інший новою функцією стане можливість зберігати результати пошуку безпосередньо з карток активності в колекціях і рекомендувати пов'язані посилання. Ця функція може бути корисна для планування поїздки або роботи над проектом.

Ще одним нововведенням стануть історії на кшталт Instagram, які Google також буде видавати в результатах пошуку . Функція поки буде доступна тільки для компаній, які будуть бачити, що їх вміст відображається в новому форматі в результатах пошуку.

Також Google буде додавати в пошук вибрані відеоролики, пов'язані з темою. Наприклад, якщо вибрати місто, то користувач побачить ролики з кожної пам'яткою.

Google Lens будуть інтегровані в пошук зображень. Тепер при фотографуванні додаток буде автоматично ідентифікувати всі об'єкти всередині зображення: можна буде натиснути на будь-який з них і подивитися результати пошуку.

Нова функція Discover ( «Відкрий для себе») надаватиме рекомендації користувачеві, засновані на його користь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости