Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курорти північно-східного узбережжя Шрі-Ланки

  1. Аругам
  2. Пасікуда

Інше уявлення про Шрі-Ланці нам відкриває північно-східне узбережжя країни. Клімат тут більш спекотний і сухий, а берег моря порізаний лагунами. Схід відрізняється тим, що тут немає такої кількості туристів, як в західній частині острова.

Північно-східний мусон відбувається на півночі і на сході в грудні і січні. Дощі не різкі, випадають в основному вночі. Кращий час відвідування - це період з травня по вересень.

Дорога з аеропорту буде довгою, але дістатися можливо з комфортом.

Основні мешканці курорту - це молодь, серфери і завзяті романтики, які готові задовольнятися бамбуковими хатинами і бунгало. З переваг, це відсутність гучних трас, а також сусідство з національним парком, куди можна відправитися на сафарі.

Дайверів з усього світу приваблює коралове різноманітність дна і дивовижне безліч морських мешканців, такі як риби-ангели, риби-папуги, мавританські ідоли.

Курорт вважається молодим і тільки начитає свій розвиток, але вже збирає десятки тисяч туристів з усієї землі. Східне узбережжя вважається самим недорогим курортом в порівнянні з іншими. Туристична інфраструктура добре розвинена і не поступається за якістю обслуговування, харчування та розміщення.

Аругам

Аругам - відмінне місце для відпочинку. Безкраї пляжі приймають туристів, а також створюють повний комфорт для занять дайвінгом і серфінгом. Тут можна побачити незвичайної краси рифи, а також насолодитися природою і безтурботністю. Мандрівники можуть також відправитися на екскурсії, відвідати головні визначні пам'ятки, храми і пам'ятники архітектури. Поблизу є національний парк, який з радістю прийме гостей.

Поблизу є національний парк, який з радістю прийме гостей

Arugam Bay, Beach Road

Ціни від 1 615 руб.

Arugam Bay, Main street, Sinna Ulla

Пасікуда

Пасікуда - прибережна коса, довжина якої становить 6 км, а її безкраї простори білого піску і спокійного прозорого моря візьмуть кожного туриста. Мандрівники тут насолоджуються відпочинком на пляжі, первозданною природою і заспокійливою атмосферою цих місць. Місто розташоване далеко від Коломбо і дістатися можна тільки на таксі або взявши трансфер з готелю.

Місто розташоване далеко від Коломбо і дістатися можна тільки на таксі або взявши трансфер з готелю

Pasikuda, Pasikuda Road Kalkudah

Ціни від 15 570 руб.

Pasikuda, Passikudah road Kalkudah

Ціни від 452 руб.

Новости