Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Воробей і динозавр

Воробей смішний. До горобця немає пієтету. Що малює твоя уява, коли говориш "горобець"? Смішного пригунца-чи * Іздрика, від якого користі нуль і плюс сто настирливого цвірінькання. Та й мужик, якщо його назвуть Горобцем ... малий, непоказний, нереспектабелен.
А тим часом справа йде по-іншому. Воробей - близький родич воронових птахів. Але ж ворони - найрозумніші птиці, інтелект яких не поступиться мавпячому. І горобець теж птах зовсім недурна, повір.
А чи знаєш ти, від кого стався горобець? Не повіриш, але горобці є прямими нащадками динозаврів. Саме ці маленькі пташки є ниточкою, яка пов'язує нас сьогодні з легендарними гігантами.
Так що наступного разу, коли йдучи по місту ти побачиш завзятого горобця, придивися до нього уважніше. І, може бути, в цій начебто непоказною і пересічної пташці ти розглянеш обриси грізного птеродактиля.


рецензії

Так і звичайна курка є прямим нащадком динозаврів. А 50% генів людини і черв'яка ідентичні. Так що ... всі ми, живі істоти, відбулися з однакового набору геномів.
Валерій Ольгин 11 31.03.2016 22:11 Заявити про порушення Що малює твоя уява, коли говориш "горобець"?
А чи знаєш ти, від кого стався горобець?

Новости